Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 118 z 216 PrvníPrvní ... 1868108116117118119120128168 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,756 až 1,770 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #1756
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    20

    Jelikož je řeč o firmware a já používám Arivu 202E i jako příležitostné multimediální centrum (umí full HD videa z kamery apod.), tak mi stále vadí ( už jsem to psal dříve), že když si chci prohlížet rodinný fotky, tak jsou tam stále ty úchylný prolínací přechody mezi fotkama od toho zhulenýho programátora. Proč tam proboha nemůže být v Menu kromě nastavení času na přechod na další fotku i to, že to nechci. Že chci, aby se fotky promítaly normálně rovnou bez prolínaček jedna za druhou .... Tohle Arivu hodně shazuje o třídu níže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1757
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Tohle adresuj sem: http://www.ferguson-digital.eu/pl/pomoc-techniczna.html a pokud jim to podáš dobře a tak, že to vadí hodně lidem, o kterých víš, nejen tobě, může ti být klidně vyhověno (vynech toho zhulenýho programátora).
    Když jsem ještě 202 měl, tohle mi lezlo na nervy tak, že jsem fotky prohlížel pomocí jiného zařízení.
    Nepožadoval bych po nich asi přímo novou položku v menu, ale změnu na něco obyčejného a jednoduchého bez prolínání.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1758
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    5

    Zdravím, nevíte jestli ještě bude fungovat na ariva 202E Can.Digit.NL 19,2°E Asatra 1? díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1759
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    206

    Sarkanik:To ví momentálně jen ti, co jsou na dovolené. Až se vrátí - uvidíme. A dál bych to nerozváděl.
    Naposledy upraveno uživatelem pfornal: 16-08-2012 v 09:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1760
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    73

    Ako je to možne,včera som dal nahrat na HBO HD dva filmy jeden o 20.00 a potom dalši o 22.45 ale nahralo len jeden čo sa stalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1761
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    73

    Medzi nimi bol ešte jeden film takže tam bola prestavka 1.5h ako to ma byt vlastne nastavene nahravanie
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1762
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    168

    Omlouvám se, že neodpovím na dotaz ohledně nahrávání,protože to prostě nevím, ale co vím je to, že firmware se neustále aktualizuje,aniž by proběhly zásadní změny. Snad nejpodstatnější je to, že opět funguje youporn. Co mě ale jako fanouška dobré hudby z webu nepotěšilo je,že soudruzi z Polska opět zasáhli do webrádií. Po nahrání nejnovějšího firmware mi zmizela všechna rádia v sekci various(viz můj příspěvek na str.107).Bylo to tím,že nyní už nepotřebujete složku shoutcast, ale potřebujete složku webradio na flešce.Nevím,proč tato změna(snad jen proto,že si polský programátor pohrál a načítá se daleko víc polských rádií).Ale dá se to velice jednoduše obejít(pro ty z vás , kteří mají raději větší výběr hudebních žánrů: 1Vymažte obsah složky webradio(V1.19B1* ) 2)Zkopírujte veškerý obsah složky shoutcast ze str. 107 3)Nemažte ale samotnou složku webradio, ale naopak do ní vložte zkopírovaný obsah ze shoutcastu Doufám,že jsem se vyjadřoval srozumitelně,jinak mi promiňte- je to prostě troška práce na PC navíc.To vše dělám proto,abych mohl používat nejnovější firmware s nejnovějším settingem od Lososa,který pro nás dělá perfektní práci a aktualizuje a aktualizuje ... A moje Ariva 102 si to užívá jako já.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1763
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    7

    dobrý den
    může mi někdo vysvětlit Wifi propojení 2x Ariva 202.
    nechtěl bych propojovat Wifi router s PC,jenom komunikaci mezi dvěmia Arivama(výhledově ještě jednu,nebo dvě.
    Wifi router-TP link TL-WR 340G,dongle Ralink RT 5370.
    děkuji za každou pomoc.
    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1764
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Naco potom ten wifi dongle?
    Zober router, pichni do arivy (alebo viacerych ariv) patch kabel z LAN1-4 portu a mas vybavene. V routri povol DHCP server a v arive detto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1765
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Horejsovi zřejmě nemá možnost ty kabely natáhnout, alespoň tak jsem to pochopil já, když chce použít ten TP Link a dongle.
    Dole: však nechce dávat routr k PC, chce ho dát samostatně Arivě zcela mimo net. To vypnutí wi-fi se mi nezdá jako dobrá rada, když právě to potřebuje... On net nepotřebuje, potřebuje propojit přes wi-fi Arivy. Už mu píšu SZ, jak to nastavit.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 18-08-2012 v 07:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1766
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Sak nech da router k arivam. Ved pise, ze ho neche pripajat k PC. Nasledne moze vypnut aj wifi a je to vybavene aj z bezpecnostneho hladiska.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1767
    Nováček
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    14

    Dobrý den,
    prosím kde najdu a stáhnu fw 1.19b1 patch (myslím to bez setingů) nemůžu ho najít. Našel jsem ho akorát na AB.FORUM, ale tam se zas nemůžu dostat přes tu blbou registraci. Pořád mě to nechce vzít kontrolní otázku.
    Není někde tady k nalezení. Nebo nešlo by to dát na ulozto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1768
    Nováček Avatar uživatele ariva200
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    29

    je aj tu ale musíš sa zaregisrovat Ariva 202E - Ferguson - dvbxtreme - Chomikuj.pl
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1769
    Nováček
    Registrace
    May 2012
    Příspěvků
    14

    Hmm. Po mě to chce zaplatit přes mobil. Jenže já mám služební telefon a tam nemáme povoleny platby přes mobil. To to není někde normálně dostupné?
    Nemohl by jste to třeba jen na chvíli dát na ulozto?
    Nebo nenapsal by jste mě někdo ten správný tvar té adresy kterou mají jako potvrzovací heslo při registraci. Už jsem využil i 5 proxy serverů. Zkusil jsem už asi 20-30 možností a pořád nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1770
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Zrušeno, špatně jsem četl požadavek...
    Ještě napiš na kterou Arivu to chceš (dej upravit a dopiš dolů...).
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 18-08-2012 v 12:51
    Odpovídat lze po přihlášení