Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 117 z 216 PrvníPrvní ... 1767107115116117118119127167 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,741 až 1,755 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #1741
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    20

    Nemá to chybu. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1742
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    106

    Citace Původně odesláno od Farell Zobrazit příspěvek
    Původně odesláno od vlastvs499
    Farell: ať si natáhne znovu firmware. Jiná možnost nebude.
    Kabel NULL modem máme PC s portem COM tak zapneme program nastaveno vše jak v návodu vyberu F/W dám NEXT zapnu arivu zadným vyp. a nic ariva ma černej display a nezesynchronizuje se když dám CANCEL na displayi nabehne ON a ariva se zapne kabel má 0.5M...
    Nevíte kde je problém...
    Je to asi 14 dní jsem musel použít redukci RS 232 na USB s programem na ovladače pro použití při znovu oživení mrtvé Arivy 202.Dva PC s konektory RS 232 nepomohli, vůbec to nešlo natáhnout, až při použití jmenované redukce na novém PC se vše zdařilo.(to vše trvalo asi týden)než jsem to vše sehnal.
    Jen pro doplnění ,chyba vznikla (ASH) při nastavování sdílení a pokusů o nemožné.Start servru a hotovo!!Potom jen ASH.
    Dnes Ariva běží bez jediného problému.
    Naposledy upraveno uživatelem Saidxxx: 09-08-2012 v 22:27
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1743
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    19

    Můžete někdo dát feedback k novému fw?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1744
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    3

    Zdravím som tu nový. Chcel by som Vás poprosiť o radu. Kupil som Arivu 202e mam nahraty fw 1.19B1, všetko bez problémov, ale nemožem prísť na to ako si uložiť seting z prijímača na USB. Za akú koľvek radu ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1745
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    9

    Zde si to pročti.Dost dobrá práce od Lososa.https://www.tvfreak.cz/forum/attachm...2&d=1305927566
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1746
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    3

    Dakujem pekne. Pomohlo habanero. Super
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1747
    Je tu občas Avatar uživatele ganco41
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    229

    Zdravim vospolok, dnes som natiahol najnovsi soft do 202 ky a skusam teraz Ariva remote a nic. V predoslom softe vsetko fachcilo. Ma este niekto podobny problem? Mam Samsung Galaxy Ace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1748
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    20

    zdravím, setkal se někdo s tím, že se sekají programy TNTsat (např: france france2). Sekají se jen SD, HD jdou v pohodě. Neví někdo kde je chyba nebo se s tím nedá nic dělat. Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1749

    EMI EMI je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    71

    Zdravím všechny příznivce tohoto fora a jsem rád že se selektovala rubrika Settingy pro přijímače a navrhuji tuto rubriku ještě doplnit o setingi (aspoň ty základní podstatné) např.114B* 117B8*(i bez další aktualizace) ale i jejich samotná FW orig a patch. prostě aby v tato rubrika obsahovala to podstatné co k reinstalaci FW nebo set je potřeba. A už si asi vymýšlím když bych uvítal krátkou info co je v FW nebo settingu nového. Domnívám se že by to byla účinná pomoc v jednom jediném tématu.EMI
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1750
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Ladpi Zobrazit příspěvek
    Tak mi asi bouřka poškodila Arivu 202E, měl jsem ji přes bouřku vypnutou ale byl připojený síťový kabel. Teď se Ariva zapne displej svítí ale do menu se nedostanu a obraz a zvuk nejde. Mám zapojeno na TV přes HDMI, když zapojím přes SCART tak mi jde jen zvuk a nedostanu se na obrazovku menu. Když jsem chtěl nahrát soft přes kabel z PC tak to taky nejde.
    Tak mi neuznali reklamaci, nezjistili poškození přepětím z bouřky ale zdůvodnili to neodborným zásahem do přístroje. Že prý tam mám nahratý neoficiální firmware. Přitom jsem tam měl oficiální a jen jsem změnil spouštěcí obrazovku. To mám pro příště, nebudu měnit ani to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1751
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Blahopřeju Lososovi ke krásnému "bodovému jubileu"!!! Ne, že bych to sledoval, ale praštilo mne to do očí...
    A díky za všechnu práci pro ostatní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1752
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    23

    Prosím o info, Ariva umí EPG jen na tři dny dopředu, nebo mám něco špatně nastaveno?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1753
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Ano, Arivy řady 202E opravdu ve všech dosud vyšlých firmware umí EPG jen na tři dny... - nevím proč, když u Ariv 200 HD několik posledních firmware již umí EPG na 7 dnů dopředu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1754
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    Ano, Arivy řady 202E opravdu ve všech dosud vyšlých firmware umí EPG jen na tři dny... - nevím proč, když u Ariv 200 HD několik posledních firmware již umí EPG na 7 dnů dopředu.
    Tak to je smutné... Výrobce to sice na svém webu vysvětluje nějakými normami, ale jiné i historické přístroje běžně zobrazují na týden dopředu. Tím je funkce PVR v tomto přístroji celkem zbytečná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1755
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    No, na Arivách 200HD to EPG se staršími firmware také fungovalo jen na 3 dny, později to tvůrci firmware změnili na 7, takže se toho jednou snad dočkáme i u A202E...
    Odpovídat lze po přihlášení