Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 116 z 216 PrvníPrvní ... 1666106114115116117118126166 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,726 až 1,740 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #1726
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    67kokso - právě mi kamarád napsal, že včera z péček nejelo nic - ani Penthouse, Hustler, ani Private Spice. Leo ano, jako jediné.

    Taky zdravím Kudmu. Marek, netřeba citací, četli jsme to a zabírá to moc místa.
    Vůbec nic ve zlém.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 25-07-2012 v 19:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1727
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Na 19,2°E oprava pro Can.Dig.NL + do settingu doplněny na 28,2°E olympijské HD kanály - nyní jsou již komplet.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 28-07-2012 v 14:43
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1728
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    73

    nefunguje AB MOTEURS na frekvencii 12285v27500 ASTRA 19,2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1729
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    1

    tak já nevím, mě ta ariva 102e taky nedekóduje s novou kartou skylink, je tam nejnovější fw a zkoušel jsem i fw od lososa a je to pořád zakódováno. Kartu to vidí, ale píše to, že karta není podporována. Ladění FastScan podle skylink nenajde vůbec nic. Už to vzdávám a přístroj vracím a koupím něco s certifikatem skylinkready, protože ani na skylink lince se se mnou nikdo nechce bavit, když řeknu, že mám arivu. Zkoušel jsem kde co, ale fakt to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1730
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    4

    Ariva je bezproblémovy satelitný prijímač. Konkrétne A202E. Mám ju asi 10 mesiacov. Boli v nej všetky softy. Originál aj P. Nikdy sa nestalo aby nedekódovala. Len raz som v nej nevedel oživiť bloknutú kartu z iného prijímača. Potrebovala pustiť reaktivačné kody. Nakoľko som nemal prístupové údaje, riešílo sa to cez predajcu satelitnej techniky. Predajcovia majú možnosť pustiť kódy na akúkoľvek kartu skylinku. Inak žiadny problém. Moja karta stará modrá len krátko a potom ICE až doteraz.
    Naposledy upraveno uživatelem pepe01: 30-07-2012 v 21:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1731

    EMI EMI je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    71

    Jak jsem zde uvedl, nejdříve jsem měl u 2 přijímačů s kartou problémy, při každé změně kodu jsem musel reffreš karty. Po přehrátí FW doporučeným způsobem( orig FW,tovární nastavení, patch FW, továrko, a teprve FW se setingem)Od té doby běží obě A202 se FW 117B8p jako víno. Dokonce jsem na Arivě oživoval 2 bloklé karty které v přijímačích s dekoderem CWr nechtěly po nějaké pauze naskočit a neměli jsme přístup na správu karty. Na ČT 1 do 20 vteřin. EMI
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1732
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    40

    Koukal sem ze se prodava naka nova revize arivi 202E ktera ma novy dalkovy ovladac, jsou tam i nake jine drobne zmeny?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1733
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    57

    Zdravím známej si zmenil heslo z 0000 na ???? nevíte náhodou nejaké servisní...Dík za rady
    Má arivu 102E...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1734
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    15

    A202E_20120807_1.19B1.zip
    oficjalny soft producenta

    - możliwość korzystania z natywnej klawiatury systemu Android przy wyszukiwaniu za pomocą Ariva Remote
    - poprawiono obsługę timerów i działanie listy timerów
    - poprawiono API dostępu do usługi YouPorn
    - poprawiono wyświetlanie nazw kanałów przy włączonym LCN
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1735

    EMI EMI je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    71

    Pro Ronaldok: Nová je u A202E pouze krabice a dálkový ovladač pod označením RCU 540. Je o něco méně přehledný oproti RCU 500v.2 jelikož jsou některé funkce pouze pod symboly F1 - F4.F1 je přepínání SAT/Radio, F2 volba družice,F3 rozlišení a F4 bec na předchozí kanál. Jinak tlačítko back je na návrat funkce v menu. dá se na něj zvyknout během několika minut. Na přijímači jsem žádnou změnu nenašel, skartou ICE čerstvě přihlášenou týden nevloženou na CT 1- volba dekodování - čtečka karet - naběhl okamžitě, použit FW 117B8p, Lososuv seting upravený. EMI
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1736
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Farell: ať si natáhne znovu firmware. Jiná možnost nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1737
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od vlastvs499 Zobrazit příspěvek
    Farell: ať si natáhne znovu firmware. Jiná možnost nebude.
    Kabel NULL modem máme PC s portem COM tak zapneme program nastaveno vše jak v návodu vyberu F/W dám NEXT zapnu arivu zadným vyp. a nic ariva ma černej display a nezesynchronizuje se když dám CANCEL na displayi nabehne ON a ariva se zapne kabel má 0.5M...
    Nevíte kde je problém...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1738
    Nováček Avatar uživatele SaiyansX
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    97

    Jestli jsi nekoupil špatný kabel, já také v IT obchodech říkal, že chci null modem a skoro jsem dostal špatný, teprve když jsem řekl alternativní název: uplink - se jim rozsvítilo Docela blbě se shání, já radši vzal (s ohledem do budoucna) i konverzi na USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1739
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    20

    Šlo by doplnit téma: Settingy pro sat. příjimače Ferguson Ariva/losos/ o satelitní přístroj Ferg.Ariva 102miniHD ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1740
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Tvé přání bylo právě splněno při nové aktualizaci settingu, viz :
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...156#post419156
    Odpovídat lze po přihlášení