Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 115 z 216 PrvníPrvní ... 1565105113114115116117125165215 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,711 až 1,725 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #1711
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Při těch pokusech s kartou jsem náhodou zjistil, že na té staré Výměně v modulu Twin Easy.TV jede kromě neplacených i program DocuBOX HD - občas se obraz zastaví, ale po přepnutí na jiný program a zpět se opět rozjede...
    Po přemístění karty do čtečky jede program DocuBOX HD bez přerušování...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 23-07-2012 v 21:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1712
    Nováček Avatar uživatele SaiyansX
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    97

    Chtěl bych upozornit lidi, co nechodí pravidelně na Parabolu a Digizone, že jim utíkají důležité informace:

    - první odkaz je na zajímavý a poměrně informacemi nabitý článek s vyjádřením Glisníka (vedoucího zástupce v ČR společnosti M77 (platformy Skylink a CSlink)) o čtečkách, blokacích, zápisech atd. - protože je od představitele providera, jistě na něm nebude nic závadného >>> Někteří diváci Skylink zaznamenali problémy s dekódováním programů >>> http://www.parabola.cz/zpravicky/172...anim-programu/

    - nové info o DocuBOX HD >>> Skylink: DocuBOX HD rozšířil testy >>> http://www.parabola.cz/zpravicky/172...ozsiril-testy/ - a s ním související (kdoví jestli to nepřinese u některých mašin problémy?) >>> Skylink zvažuje navýšení FEC na 5/6 u DVB-S2 transponderů >>> http://www.parabola.cz/zpravicky/172...-transponderu/

    - a něco o dalším vypínání CryptoWorksu >>> Další fáze postupného omezování programové nabídky pro karty Skylink CryptoWorks >>> http://www.parabola.cz/clanky/4704/s...sich-programu/
    Naposledy upraveno uživatelem SaiyansX: 23-07-2012 v 19:27
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1713

    EMI EMI je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    71

    Pečlivě jsem si přečetl všechny Vaše reakce a nechtěl jsem se zde zmiňovat o ostatních přijímačích které s čtečkou CW ready také ponechaly televizní přijímače s "černou" obrazovkou. Rozhodně ale po přehrátí FW podle uvedeného postupu nedošlo ani u jednoho z 5ti přijímačů A202 k problému a v případě "vyjmuté" karty na CT 1 načítá kody okamžitě. . Proto jsem to zde uvedl. Použijte kdo uznáte za vhodné. Nikoho nenutím. EMI
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1714
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    36

    ...nemůžu si pomoci, ale to "přefecování" se mi jeví tak, že Skylinku dochází datový tok...Teď jen jestli onen nově získaný, resp. ušetřený, použije ke zvýšení kvality obrazu a zvuku a spokojenost zákazníků anebo k dalšímu rozšíření zasílání patchů a cyklických změn kódů - tak jak dnes uvádí v článku přímo předseda představenstva M77 Group: "Cyklování klíčů a zasílání patchů na karty jsou standardní funkcionality a nemůžeme se jich vzdát. Systém zkrátka předpokládá, že přijímač je správně navržený a zapnutý nebo ve standby režimu"
    Naposledy upraveno uživatelem mikepad: 23-07-2012 v 21:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1715
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    40

    V článko o otestovacím vysílaní kanálu DocuBOX HD je zmínka o FEC = 5/6 co to je? Musi se to ňák nastavovat? Kanal sem naladil ale je zakódován. Děkuji za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1716
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Přesná definice: Metoda zjišťování a opravy chyb vzniklých při přenosu, která využívá vkládání doplňkových kontrolních bitů.
    FEC - Forward Error Correction.
    Ta stanice je pořád ještě v testu, proto to možná někdy pojede, někdy ne. Nastavovat nic nemusíš. FEC si Ariva zjistí a nastaví sama.

    Ještě bych opravil losose, to posílání kódů není půlnoční, je to nonstop.
    Ta data jsou na karty posílána v neuvěřitelném množství nepřetržitě (píšu to, kdyby někdo chtěl přes noc kvůli zápisům nechat zapnutý stroj, je to zbytečné).
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 24-07-2012 v 17:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1717
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    73

    Ako dobre nadstavit video rozlišenie na LED TV SAMSUNG mam tam 1080i 50,ale neviem či jeto to pravé
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1718
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Nadstavit si mozes poschodie na dome. Na TV ale nenastavis nic, pretoze to co vidis je v poriadku (zdroj signalu = FullHD@50i).
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 24-07-2012 v 19:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1719
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    marek70
    Full je 1080p.I je prekladané.Kvalita(zobrazenia) podobná,alebo totožná 720p.Ale aj tak je všetko závislé od vysielaného toku bitrate.Pozri si blu-ray bitrate a nejaký hd vysielaný program ktorý je prekladaný a vysielaný úbohým bitrate.O tom nápovedá aj nahrávka z nejakého hd programu-jej veľkosť.A naše sat vysielania sú zatiaľ max. len 1080i.O tom-potom-

    zdravím z Brna
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1720
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    39

    cauko,prosim o radu.Mam predplateny program na skylimk kartu, ale mi neprejdu zapisy,blocker mam vypnuty.uz niekolko krat som dal reautorizaciu karty, aj telefonicky som ziadal o poslanie zapisov,ale to nepomohlo.Arivu som mal zapnutu cely den a nic.Este by som sa chcel opytat, ci neviete,kde sa nastavuje rodicovska kontrola karty.Mam kartu ICE a pecka mi asi preto nejdu.vdaka.
    Naposledy upraveno uživatelem 67kokso: 25-07-2012 v 00:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1721
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Zkus poslat tu reautorizaci znovu, dej na čt1 (ne HD, tam kvůli toku nechodí tolik informací) a - čekej. S těmi objemy dat, co chodí na karty, se ani nedivím, žes to nerozjel...
    Rodičovskou kontrolu poznáš podle toho, že pokud najedeš na stanici, která je tímto chráněná, vyskočí cedule, ať zadáš heslo... Upozorňuju, že většina P vysílá jen v noci - viz stránky Skylinku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1722
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od vlastvs499 Zobrazit příspěvek
    Zkus poslat tu reautorizaci znovu, dej na čt1 (ne HD, tam kvůli toku nechodí tolik informací) a - čekej. S těmi objemy dat, co chodí na karty, se ani nedivím, žes to nerozjel...
    Rodičovskou kontrolu poznáš podle toho, že pokud najedeš na stanici, která je tímto chráněná, vyskočí cedule, ať zadáš heslo... Upozorňuju, že většina P vysílá jen v noci - viz stránky Skylinku.
    To vsetko mam uz aj 100 krat urobene a nic-reautorizacia karty,prijimac ide stale to ze to ide v noci mi je jasne.Ziadna cedula na pecku nevyskocila a nepytala heslo.Uz som sa aj konecne dovolal do Skylinku nech poslu zapisy ale to nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1723
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    kokso
    Buď máš zapnutý bloker, nebo máš kartu špatně zasunutou - musí být kontakty dolů a dozadu. Zkus také Arivu vypnout zadním vypínačem na půl minuty...
    (A zbytečně nepoužívej citaci..., dík za pochopení).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1724
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Protože v poslední době zřejmě značně přibylo uživatelů karet Skylink s neplacenými programy, upravil jsem kvůli tomu i setting :

    Setting pro Arivy 202E/102E pro 48 družic s firmware V1.18B6* aktualizován 25/7/2012 v 15 hod. - (Celkem 2.932 TV programů + 44 rádií).
    Poslední úpravy : na 23,5°E přidána favoritní skupina GRATIS + FTA, ve které jsou jen neplacené programy Skylinku + FTA. Předpokládám, že ji využije většina majitelů karet Skylink.
    Po natažení settingu se Ariva rozjede rovnou v této favoritní skupině, tak se tomu nedivte. Kdo z ní chce vystoupit, ať stiskne tlačítko SAT a zvolí družici 23,5°E (nebo jinou). Dostane se tak do kompletního seznamu programů.

    P.S. - kdo to ještě neví, tak settingy najdete mezi Důležitými tématy zde :
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...Ferguson-Ariva
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 26-07-2012 v 13:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1725
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od kudma611 Zobrazit příspěvek
    marek70
    Full je 1080p.I je prekladané.Kvalita(zobrazenia) podobná,alebo totožná 720p.Ale aj tak je všetko závislé od vysielaného toku bitrate.Pozri si blu-ray bitrate a nejaký hd vysielaný program ktorý je prekladaný a vysielaný úbohým bitrate.O tom nápovedá aj nahrávka z nejakého hd programu-jej veľkosť.A naše sat vysielania sú zatiaľ max. len 1080i.O tom-potom-

    zdravím z Brna
    Velká vdaka kudma611
    Odpovídat lze po přihlášení