Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 114 z 216 PrvníPrvní ... 1464104112113114115116124164214 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,696 až 1,710 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #1696
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    20

    Pro martsad:
    Mám stejnou zkušenost. Nemám sice monoblok, ale dvě LNB na Astru 19,2 a 23,5 připojená do DiSEqC přepínače.
    Na starém Homecastu S3000cr mi vše fungovalo bezchybně.
    Ariva 202E mi přepíná až po nahrání settingu od Losose, jinak přepínání DiSEqC nefunguje na žádném firmwaru (ani s patch), co jsem vyzkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1697
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Přepínání DiSEqC 1.0 samozřejmě funguje u všech firmware OK.
    Nejsem jasnovidec, ale pravděpodobně byla chyba v Menu/Instalace/Nastavení antény první řádek LNB Freq - musí být Univerzální (9750-10600).
    V některých firmware to tam takto nebylo, kdežto v mých settingcích je to již opraveno.
    Problém u starších firmware nastával při přepnutí na motor, kdy se musela hodnota LNB Freg vždy opravovat.
    Pokud jsou nějaké potíže v ladění, nebo přepínáni DiSEqC, je vhodné tento parametr zkontrolovat.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 22-07-2012 v 12:37
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1698
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od losos
    když ten TP smažeš a znovu zapíšeš 11798 a znovu naladíš
    Citace Původně odesláno od johni Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to zkusil a stačí to
    Potvrzuji stejne chovani jako Johni. (ariva 202)
    Naposledy upraveno uživatelem foxicek: 22-07-2012 v 07:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1699
    Je tu občas Avatar uživatele ganco41
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    229

    Sevas, mojmu kamosovi odrazu zacal blbnut Sk@link, FTA idu normalne, ale ostatne raz idu a raz nie. Urobil som mu aj refresh karty a aj origo posledny upgrade Arivy 202 a stale to iste. Vsetko prekontrolovane a karta ICE. Cital som niekde, ze to maju aj viaceri uzivatelia Sk@link. Vie niekto nieco tiez o tom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1700
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    379

    ganco41

    mozna by stacilo vypnout bloker..!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1701
    Je tu občas Avatar uživatele ganco41
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    229

    ved som pisal, ze som tam natiahol posledny origo SW, to znamena, ze tam bloker nie je
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1702
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    4

    Tak mi to nedalo tak jsem zkusil znova nainstalovat org.firmware 1.17B8 a DiSEqC 1.0 opět přepíná.Nový už jsem nezkoušel.Tak nevím hlavně,že funguje.Mám,ale jiný dotaz.Když si zálohuji svoje nastavení(setting) z org.firmwaru 1.17B8.Můžu setting použít na firmware 1.17B8p nebo na 1.18B6p?Děkuji za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1703
    Je tu občas Avatar uživatele ganco41
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    229

    martsad:
    mozes, ale iba ako export settingu v ArivaEditore
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1704
    Nováček
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    4

    ganco41:
    Díky,to jsem nevědě.Ale četl jsem pomůcku ....Jak na to u Arivy a tam je jenom,když chci upravit setting v ArivaEditore.A co se stane,když ho nahraju?To bude asi nekonečný restart.
    Naposledy upraveno uživatelem martsad: 22-07-2012 v 18:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1705

    EMI EMI je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    71

    Pro ganco 49: jako velký vyznavač Arivy jsem ji vecpal snad celé rodině a poslední dobou jsem se díky Skylinku docela nalítal. Úpravou sw kodování si asi pěkně sami nadrobily ale nám všem taky. Arivy (bez blok.) aktivovaly kody až po značné době, některé až na reaktivaci karty. Změna nastala potom co jsem na všech přeinstaloval FW a to velmi poctivě, t.j. Origo 1.17B8, továrko, 1.17B8p továrko, 1.17B8p se setingem- původně Losos, upravený. FQ čtečky 3,6M. Po vložení karty okamžitě naběhly zápisy. Podotýkám že před tím jsem FW dělalu všech Ariv stejným způsobem. Dle mého názoru nějakým způsobem kodování nějak ovlivnilo FW Arivy. Nyní vše v pořádku. EMI
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1706
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    V průběhu dní od minulého čtvrtka do včerejška došlo k zásadní rekonstrukci "psychologie" kódování.
    Neřekl bych, že si Skylink nadrobil, podle mého názoru až moc dobře ví, co dělá...
    Z mých jedenácti známých, kteří vlastní stroje "Skylink Ready" nezaznamenal nikdo ani jeden jediný problém (tohle samozřejmě nepíšu kvůli propagaci, to ani náhodou, ale je to realita).
    Ještě dodám, když dole čtu reakce, že šlo o 5x Optibox Zebra, 3x Mascom MC2600 a 3x Opensat.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 23-07-2012 v 18:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1707
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    379

    Uz tak jsi rekl dost..!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1708
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    I když jsem to původně neměl v úmyslu, přece jen se také k této diskusi přidám :
    Mám Arivu 202E s kartou Výměna (zaregistrovanou na podzim 2011 místo modré karty 01976...), která je vložena v modulu Mascom Twin Easy.TV a žádný problém nemám, neplacené programy Skylinku fungují nepřetržitě bez jakýchkoliv problémů.
    V modulu je nejnovější software 1.23 1, řádek IC smartcard priority je nastaven na Cryptoworks. Zkoušel jsem i nastavení na I-Code, funguje to také, jen jsem to nezkoušel dlouhodobě.
    Na bílém tlačítku EDIT mám řádek Dekóduji pomocí nastaven na Automaticky.
    Úplně stejně bez jakýchkoliv problémů funguje tato karta i ve čtečce (EMM zápisy nastaveny na zapnuto).
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 25-07-2012 v 01:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1709
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    206

    vlastvs499: Topfield 2050 - 1x, Topfield2060 - 2x, TelefunkenS - 1x + 1x modul I-Smit v TV Sony. To jsou výpadky za posledních cca 10 dnů. Dodávám - jsou to certifikované stroje Skylink ready. Včera večer tma i na mé A202.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1710
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od vlastvs499 Zobrazit příspěvek
    Z mých jedenácti známých, kteří vlastní stroje "Skylink Ready" nezaznamenal nikdo ani jeden jediný problém (tohle samozřejmě nepíšu kvůli propagaci, to ani náhodou, ale je to realita).
    To je zaujímavé, pretože na Parabole sa práve takíto ľudia sťažujú...niektorým, ktorí tam už dlhšie seriózne prispievajú, to verím. Pre objektívnosť musím dodať, že moji známi, ktorí majú Openboxy X820, Opensaty X7000, Openboxy S1 (všetko karty ICE - 1-2 roky), tak tiež žiadne problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení