Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 106 z 216 PrvníPrvní ... 65696104105106107108116156206 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,576 až 1,590 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #1576
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    206

    Odpárat UNI čtečky jak o tom píše pár lidí na Parabole je sice pěkný, ale ty hromady lidí, co i v tomto režimu platí - no to by byl mazec Počkáme do rána. Klídek synci.
    Naposledy upraveno uživatelem pfornal: 21-06-2012 v 04:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1577
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Citace Původně odesláno od pfornal Zobrazit příspěvek

    Momentálně celá nabídka Skylink jede FTA.
    Tak sup od inej zabavy, aby sme si tu celu ponuku uzili...rano a zmeny v kodovani su tu hned za dverami
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1578
    Je tu občas Avatar uživatele ganco41
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    229

    Kua, tak to je gooool, no ked to tak citam na roznych forach o tom Sk@linku, ze mozem svoju Arivu hodit za psom, tak.....uffffff
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1579
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Ta panika co tady vzniká je přesný obraz našich národů. A je vidět, že k sobě máme opravdu blízko...
    Změna kódování (o které ovšem zatím nikdo nic neví, zatím bylo psáno pouze o změně SW) způsobuje vyhazování satelitních přijímačů i s kartami, nucení psa, aby se díval na televizi, přibudou jistě i pokusy o sebevraždu...
    Přeji dobrou noc a ještě lepší ráno...
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 20-06-2012 v 22:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1580
    Nováček Avatar uživatele SaiyansX
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    97

    My doma zvířata nenutíme dívat se na TV, ale je pravda, že když se zapne TV, tak také přiběhnou a občas si stihnou zabrat ty nejlepší místa. To ovšem neplatí pro naší kočku, ta si TV zapíná sama ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1581
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    206

    Digea Greece (3,1°E) má nový SR - 9536. Stačí opravit u TP 12695 a 12683.

    bavorák pode mnou: vše šlape jak má, zbytečná panika.
    vlastvs: taky pode mnou: souhlas a podepsáno. Největší blábol včerejšího dne na onom webu.
    Naposledy upraveno uživatelem pfornal: 24-06-2012 v 11:38 Důvod: oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1582
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,500

    tak co? Ide to v arivach dalej? Ja ju mam na vikendovom dome a neviem to pzriet, az v sobotu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1583
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Jde to. Změna softwaru na straně poskytovatele neznamená změnu kódování, karty máme pořád Irdeto, příp. ICE, takže druh kódování je daná věc.
    Proto jsem včera napsal to, co jsem napsal a nechápal jsem hlavně ten pojem "zítra je změna kódování". Ani nevím, kdo tohle vlastně vymyslel. Asi někdo na Parabole, proto ty diskuse tam už dávno raději nečtu.
    Service center, to je můj člověk...https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...odovani-Irdeto
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 22-06-2012 v 03:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1584
    Je tu občas Avatar uživatele ganco41
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    229

    vlastvs499:
    Cus bracho, si mi zachranil zivot a to ie prvy krat potesenie na mojej strane
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1585
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    smazáno
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 24-06-2012 v 15:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1586
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    5

    ahoj te som tu novy a rad bi som vas poziadal o pomoc rad bi som si stiahol novy soft do arivy 102e hd aj seting ale neviem ako akde to tu hladat a nasiel som len na 202e a neviem ci je aj na 102e ten isty postup .rad bi som vedel ako nastavit internet par obraskov alebo dake videjko bi bodlo moja adresa je k.matko11@gmail.com dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1587
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Soft máš o dvě stránky dozadu na str. 105 (přesunuto na tuhle). Je to označeno jako setting, ale je to kompletní soft i s nastavením a seřazením stanic. Stáhni si a přečti i txt "settingy" na stejné stránce.
    Připojení Arivy k síti vyřešíme přes SZ.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 26-06-2012 v 16:57
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1588
    Nováček Avatar uživatele romandurk
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    13

    Setting po aktualizaci přeložen na aktuální stránku..... Mam prosbu,kam se ted ukládají aktualizace settingu od Lososa na Arivu 202? Nemohu je najít. Děkuji vám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1589
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Smazáno.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 01-07-2012 v 17:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1590
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    168

    Pokud někoho z vás zajímají i jiné možnosti využití Arivy(mám nyní jen A 102 E), konkrétně myslím webradio , pak při verzi 117B8p a složce shoutcast uložené na flešce(ta musí být permanentně zasunutá v Arivě) v sekci various najdete asi 600 rádií.Drtivá většina jich nemá jméno(unspecified name) ale např. na adrese http://streaming206.radionomy.com:80...he-Blaasmuziek je hotová perla. Najdete ale taky rádia,kde jen hrají bez mluvení nepřetržitý proud salzy,rocku,popu aj. žánrů.Uvedená adresa funguje i např.po vložení do Winampu na PC.Ariva zobrazuje adresy stanic po zmáčknutí , i ´ na DO.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Naposledy upraveno uživatelem jerzy555: 25-06-2012 v 19:50 Důvod: vložení přílohy
    Odpovídat lze po přihlášení