Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Videokamery: Kamera nedetekuje scény

  1. #1
    Neregistrovaný
    Guest

    Tazatel: Jirka Pohl

    Znění dotazu: Dobrý den.Měl bych problém s Kamerou Sony Mini DV HD HC 7.Při nahrávání do PC dělá chyby.Zjistil jsem,že nerozezná nahrané scény a do počítače celou kazetu nahraje jako jeden soubor.Je to pouze u posledních nahrávek z letošního roku.Starší záznamy ukládá do PC jako jednotlivé MPEGy.Používám Sony Vegas.Děkuji

    Technika, které se dotaz týká: Mini DV kamera Sony HC 7

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,258

    Za to s největší pravděpodobností nemůže kamera, ale obsluha, tedy ty. Otevři okno "Capture" a v Preferences zatrhni volbu "Enable HDV scene detection".
    Když už používáš Vegas a HDV kameru, doporučuju přečíst ještě toto: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=27115



  3. #3
    Neregistrovaný
    Guest

    To mám a stejně nic.Rok staré nahrávky detekuje a to co natočím teď,tak nic.Půjčil jsem si i stejnou kameru a vystřídal Cyberlink,Sony i Pinnacle.V Cyberlinku se mi i rozpadne obraz v přechodu záběru.Když zastavím kameru a znovu spustím,tak to jede.....do dalšího přechodu.....zase konec.Ve Vegas to aspoň do PC stáhnu...v ostatních softech nikoli.

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,258

    Funguje ti reálný čas a datum v kameře?

  5. #5
    Neregistrovaný
    Guest

    Jde mi čas.Teď právě mi to dělá i kapitoly.Zatím....napodesáté.Většinou mi to ale v půlce napíše Error a spadne program.Ta samá kazeta jednou kapitoly udělá a za chvíli když tu samou pasáž dám znova,tak už ne.Hmmm...konec.Program neodpovídá.

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,244

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    Jde mi čas.Teď právě mi to dělá i kapitoly.Zatím....napodesáté.Většinou mi to ale v půlce napíše Error a spadne program.Ta samá kazeta jednou kapitoly udělá a za chvíli když tu samou pasáž dám znova,tak už ne.Hmmm...konec.Program neodpovídá.
    Vypadá to, že kamera z kazety nenačte své časové značky. Dělá to i na jiné kazetě?

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,258

    Citace Původně odesláno od Neregistrovaný Zobrazit příspěvek
    ...Ta samá kazeta jednou kapitoly udělá a za chvíli když tu samou pasáž dám znova,tak už ne.Hmmm...konec.Program neodpovídá.
    Tak v tom případě nebude snadné detekovat zdroj problémů. Zkus použít jinou novou kazetu - pokud ti to staré záznamy nabírá správně, jak píšeš v 1. příspěvku, může být u nových záznamů problém buďto v kazetě nebo v záznamové části kamery. Předpokládám, že čistící kazetu jsi už použil, pokud ne, tak to udělej.



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,244

    Přesně tak!

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-03-2012, 13:07
  2. Kamera na akční scény
    Od JaffaJaffovič v sekci Videokamery
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 22:55
  3. Videokamery: Kamera viz pozadavky
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 20:01
  4. ZD Asus - nedetekuje CD mechaniku
    Od mrtvolkar v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-01-2008, 07:06