Výběr televize LG 47LV4500
Zdravím všechny, poté co mi umřela stará CRT telka tak jsem se jal pročítání všech možných diskuzí a asi po týdnu jsem zjistil že podle obrázku a diskuzí si nevyberu, nicméně jsem šel do obchodu s tím že podle diskuzí není špatná telka LG 50PV350 (pro mě velikost akorát dívám se na telku ze 3 - 4m). Šel jsem do Elektroworldu a vzal sebou jak starou SD kameru tak novější HDV kamču s tím že ji připojím a uvidím.
Moje zjištění je takové že 50PV350 má asi nejhorší obraz ze všech byl jsem z toho zklamaný a tak jsem kamery připojil do LG 47LV4500 základní LED telka od LG a ejhle obraz jak víno (možná až moc).
Co bylo ale mezi oběma televizema podstatný rozdíl tak to bylo v trhání obrazu plazma strašně skákala trhala se, kdežto LEDka byla klidná plynulá což mě docela překvapilo.
Obě telky měly intuitivní menu a z Flešky přehrály snad vše kromě jednoho paskvilu co jsem dělal já. Tohle bylo příjemné zjištění.
Nemáte někdo tuhle telku doma? Zkušenosti? Nebo snad jiný typ na telku? LG 47LV4500 můžu mít za 16000 Kč což si myslím není špatná cena za to co umí. Co vy na to odborníci :-)
Moje zjištění je takové že 50PV350 má asi nejhorší obraz ze všech byl jsem z toho zklamaný a tak jsem kamery připojil do LG 47LV4500 základní LED telka od LG a ejhle obraz jak víno (možná až moc).
Co bylo ale mezi oběma televizema podstatný rozdíl tak to bylo v trhání obrazu plazma strašně skákala trhala se, kdežto LEDka byla klidná plynulá což mě docela překvapilo.
Obě telky měly intuitivní menu a z Flešky přehrály snad vše kromě jednoho paskvilu co jsem dělal já. Tohle bylo příjemné zjištění.
Nemáte někdo tuhle telku doma? Zkušenosti? Nebo snad jiný typ na telku? LG 47LV4500 můžu mít za 16000 Kč což si myslím není špatná cena za to co umí. Co vy na to odborníci :-)
za těch 16tis.. je to dobrá koupě...ta telka není špatná..parametrově je stejná jako samsung UE46D5000 ale ta LG chodí lépe...sic je to přepočítáváná 100hz ale pokud ti obraz pro tvé zapojení vyhovoval není co jiného vymyslet
Mám ji doma, je perfektní, clouding docela v normě. Nepotřeboval jsem 3D a omezené internetové služby, takže volba byla jasná. Plazmu bych již nechtěl.
Tady je firmware 4.1.31 (2. záložka) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Na flash disku (v kořenovém adresáři) vytvořte složku LG_DTV a do ní nahrajte soubor .epk ze zipu firmware. Po připojení k televizoru se Vám nabídne aktualizace.
Tady je firmware 4.1.31 (2. záložka) [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Na flash disku (v kořenovém adresáři) vytvořte složku LG_DTV a do ní nahrajte soubor .epk ze zipu firmware. Po připojení k televizoru se Vám nabídne aktualizace.
Druhá, ale už jsem jich pár v provozu viděl. Nový firmware 4.01.33 ke stažení (nejlépe v IE): http://www.lg.com/cz/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=47LV4500&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile&searchEngineModelCode=47LV4500#
Mám tuto telku krátko, přijímám pozemní digi signál a jak dnes přejmenovali Primu na Primu Femily, tak nevím, jak ten prázdný kanál Prima odstranit. Na kanálu č.7 mám Prima Femily, č. 8 Prima , č.9 Barandov atd. Nevím jak tu 8 Primu, která nefunguje vyhodit aby mi místo ní naskočil Barandov. V manuálu je jen něco "přeskočení kanálu modrým tlačítkem" ale mám obavy.Někde je psáno o vyhození programu červeným tlačítkem ale to se mi v "upravě programů" nezobrazí. Je tu nějaký uživatel této televize? dík
Vymazat nejde,ve volbě "úprava programu" zvolte "upravit počet programů" a nefunkční primě navolte poslední číslo z naladěných kanálů a po přesunu zvolte "přeskočit".Nyní v listování pomocí tlačítka "P" se nezobrazí.Pomocí volby "upravit počet programů" si mužete určit pořadí programů,jak jste zvyklá.Šťastný Nový rok.
Ja mam ext. sat, tak DVB-T neriesim. To je v DVB-T tolko programov, ze sa z toho hlava toci? Je velky problem dat automaticke ladenie, alebo rovno vsetko vymazat a tak nanovo ladit?
[quote=šárka;388004]Bohužel "upravit počet programů " tam vůbec není . Tak opět nic! To asi máte jinou televizi.[/quote]A co říká návod, tam to není?
Akurat pozeram stiahnuty manual:
Odstránenie programu:
1 Stláčaním navigačných tlačidiel vyberte číslo
programu, ktorý chcete odstrániť.
2 Stlačením červeného tlačidla označte číslo
programu načerveno.
POZNÁMKA
yyZvolený program bol vymazaný, všetky
nasledujúce boli posunuté o jednu pozíciu
nahor.
Toto nefunguje?
Odstránenie programu:
1 Stláčaním navigačných tlačidiel vyberte číslo
programu, ktorý chcete odstrániť.
2 Stlačením červeného tlačidla označte číslo
programu načerveno.
POZNÁMKA
yyZvolený program bol vymazaný, všetky
nasledujúce boli posunuté o jednu pozíciu
nahor.
Toto nefunguje?
Mám lv 5500,myslel jsem,že menu bude stejné.Na jiné LG,co máme lze vymazat pouze analog.programy červeným tlačítkem k txt.U DTV je pouze volba modré tlačítko-přeskok,žluté-přesun.Žlutým tedy přesunu program na požadovanou pozici a modrým zvolím přeskočení.
Nový firmware 05.00.03 ke stažení: http://www.lg.com/cz/podpora-vyrobek/lg-47LV4500 V balíku je i 04.99.99, který se musí nainstalovat jako první (do LG_DTV na flash disku nejdříve samotný 04.99.99, pak 05.00.03).