Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: DVB DREAM přepínání DiseqC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    4

    Používám DVB DREAM celkem dobrý program, který mi vyhovuje. Na parabole mám 3ks konvertorů, které přepínám přes DiseqC. Přepínání u tohoto programu se mi zdá ovšem strašně pomalé a čeká se někdy hodně dlouho, než přepne například z Astry 19,2 na Hotbird 13.
    Zkoušel jsem i DVB Viewer a tam je přepnutí okamžitě. V nastavení DVB DREAM jsem viděl nějaká časová nastavení přepínání DiseqC, zkoušel jsem si s tím i pohrát ale nejde to. Nevíte čím to může být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Tak pouzi radsej DVB Viewer, ked ti to v nom ide OK. DVB Dream je oproti nemu slabsi. Kedysi som pouzival prave DVBDream, ale na zaklade nekorektnej funkcnosti som presiel na DVBViewer s ktorym som takmer uplne spokojny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Citace Původně odesláno od peco Zobrazit příspěvek
    Tak pouzi radsej DVB Viewer, ked ti to v nom ide OK. DVB Dream je oproti nemu slabsi. Kedysi som pouzival prave DVBDream, ale na zaklade nekorektnej funkcnosti som presiel na DVBViewer s ktorym som takmer uplne spokojny.
    Taky jsem přešel na DVBViewer, vývoj Dreamu nějak zdechl, navíc autoři nebyli schopni po několika letech odstranit bugy (s programováním nahrávání), navíc jej zpoplatnili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    DVBDream je uz davno mrtvy a nepouzitelny. Aj starucky a nevyvyjajuci sa AltDVB je na tom lepsie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Na AltDVB jsem začínal, to ještě dnes existuje? Rozchodil jsem na něm i motor na parabolu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Luksh
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    10

    Dobrý den, mám problém s příjmem z více družic.Vlastním kartu SS2HD s kovnertorem INVERTO MONOBLOCK TWIN BLACK PRO 4.3° a požívám soft dvbdream.
    Při ladění se mi vždy naladí jen programy z družice Astra19,2E a z pozice Astra23,5E nic,respektive programy vysílané z Astra19,2E.Zkoušel jsem v nastavení DISEqC
    zadávat satelity na různé porty,ale stále se mi ladí programy jen z Astra19,2E.Při použití na klasickém sat přijímači naladí programy z obou družit bez problémů.
    Co lze ještě v DVBdream nastavit aby DISEqC fungoval normálně,případně jaký alternativní software požít?
    Díky za prípadné odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,258

    Prohledej zdejší diskuze, je tady toho celkem dost, třeba najdeš odpověď: https://www.google.cz/search?q=DVBdream+site:tvfreak.cz : Raději bych ale sáhnul po DVBVieweru.

    Vlákno přesunuji do tématu pro DVBDream...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Luksh
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    10

    Tak jsem zkoušel i DVBViewer a problém pořád stejný,naladí jen astru na pozici 19,2 z astry 23,5 ani ťuk,respektive programy z astry 19,2.Už fakt nevím,nikde sem nenašl že by měl někdo stejnej problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,258

    Astra 19.2 bývá na portu 1 nebo A, Astra 23.5 na portu 2 nebo B (ověř podle přijímače, kde Ti to funguje). V DVBViewer je trochu specifický, přečti si a pokračuj případně zde:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...al-z-Astry-235
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...-v-DVB-VIEWERu

    Netuším, co je to zač "SS2HD", ale nelze samozřejmě ani vyloučit HW problém. DiSEqC přepínač bude OK, když Ti to z STB jede. Ještě dotaz - jak to máš zapojeno? Z monobloku přímo kabel do karty? Zkoušek jsi v monobloku oba porty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    101 101 je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    17

    som nováčik v tom to programe DVB Dream viete mi poradiť ako si nastaviť poradie kanálov ako ja chcem ? používam ho na DVB-C
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SamsungUE40D6540+DiSEqC prepinac
    Od jeesl v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-03-2012, 11:03
  2. DiSEqC prepínač P.164-IW 4/1
    Od ucetni v sekci DVB-S
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-02-2012, 09:43
  3. Plazma: Panas. V10,G15- umí DVB-S tuner DiSEqC 1.1 i 1.0 ?
    Od lkfreak v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 07:16
  4. Motor pro Diseqc 2.0
    Od mg v sekci DVB-S
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-01-2006, 11:31
  5. Natacanie pomocou DiSeqC
    Od jany v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 19:34