Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Několik TV karet současně na jednom PC

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele peppa
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Zprovoznit 2 TV karty současně běžící na jednom PC obvyklým způsobem (s firemními drivery) nelze. Jsou na to speciální obecné drivery, ale nepodařilo se mi to rozchodit. Nemá někdo zkušenosti, jestli jde 2 TV karty rozchodit na 1 PC pomocí VmWare (či Microsoft Virtual PC) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    Ono dost zalezi na tom, co je to za karty a co je to za drivery, jinak dve karty funguji, mel jsem v pc dokonce tri a ze vsech tri jsem mel obraz, jedna byla AIW, ktera nezatezovala sbernici a byle dve se museli o PCI podelit, v nizsim rozliseni to fungovalo dobre, jedna karta byla s cipem BT878 s drivery BT8xx adquisition a druha s cipem CX... s originalnimi drivery
    Problem je v overlay, protoze karta dokaze udelat jen jeden, v XP by to ale melo pres VMR9 fungovat dobre, ale to jsem nezkousel
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Někde na inetu jsem viděl fotografie desky, na které bylo umístěno asi 5 tv karet od Hauppauge. Tuším, že jsem to sem dával někdy minulý rok, jako raritu - zajímavost. Já to nemůžu najít. Ale opravdu takové zařízení existuje, musely tam být stejné tv karty.
    Ty fotky byly na stránce výrobce toho zařízení. Jenže já už más "hosipa" (h**no si pamatuji), a nemůžu to najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...mno a Pinnacle to u svých karet dokonce výslovně nedoporučuje (dávat do stroje více než jedno WDM-zařízení), tj. nemohou vedle sebe koexistovat třeba PCTV Pro a PCTV Sat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele peppa
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Právě ty drivery BT8xx adquisition jsou na tento účel. ale nerozchodl jsem je na 2 kartách Pinnacle, proto hledám jiné řešení.

    Které firmy pooužívají čip cipem CX... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Které firmy pooužívají čip cipem CX... ?
    tv karty od firmy Leadtek. Ale ne všechny modely. Např. TV2000XP-EXPERT ano, DELUX ne., atd. Mrkni se na jejich web:
    www.leadtek.com.tw/eng/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele peppa
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    To Mike:
    Píšeš:
    "Problem je v overlay, protoze karta dokaze udelat jen jeden, v XP by to ale melo pres VMR9 fungovat dobre, ale to jsem nezkousel."

    Coje to VMR9 ? Není to ani v zdejším slovníku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Coje to VMR9 ?
    Video Mixing Renderer
    Postupně by měl nahradit overlay.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele tucnak_oldd
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    3

    V Mykrosoft Virtual PC takové pokusy určitě nepůjdou, hardware je tam příliš odstíněný (např. místo mé ATI grafárny tam vidím jen jakýsi generický S3)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Tak jsem to konečně našel !! Několik tv karet od Hauppauge na jednom PC ve slotech PCI.



    http://www.snapstream.com/Community/...sa/default.asp

    diskusní forum k onomu "zázraku":
    http://www.tv-cards.com/messageboard...pic.php?t=7482
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele peppa
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    12

    Jestli to chápu správně, tak kdybych místo Overlay použil pro Preview jen Primary, tak by to mělo jít i pod Win98? A ty adquisition drivery by nebyly třeba, kdybych dal k sobě jen Pinnacle a ATI AIW ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    649

    primary se uz nepouziva, pouze overlay nebo jeste casteji pres VMR9 Direct3D - takto lze udelat oken kolik je libo, problem je v propustnosti PCI sbernice

    co se tyce AIW+neco PCI, tak by to melo chodit, AIW pojede v overlay a nezatezuje PCI sbernici, PCI karta pak musi jet ve VMR9, tozn. nejakou novejsi grafiku, AIW Radeon 9600 a vyssi by melo stacit

    otestovat to jde i s jednim tunerem - spustit TV v overlay a zaroven spustit i prehravani videa v prehravaci (treba WMP), to video musi jet ve fullscreenu naprosto plynule

    jeste maly tip, zda jede overlay - v nastaveni displeje zapnout zobrazeni obsahu okna pri jeho posouvani (show window content while draging), pri posunovani se pak obraz nepohybuje plynule s oknem, ale jakoby poposkakuje za oknem
    VMR9 nebo ne-overlay to nedela
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele lomino
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    3

    No- pre väčšinu z nás mčo máme problémy s jedinou TV kartou
    v PC je TENTO problém snáď urážka - alebo je to recesia ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Popcorn Hour A-200 několik otázek
    Od doors v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 09:57
  2. Několik záběrů najednou.
    Od plazmas v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 18:44
  3. nekolik dotazu k Panasonic TX-37LZD70
    Od Aka v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 18:46
  4. jak spojit nekolik souboru *vob do jednoho ?
    Od Kuldinek v sekci Mastering
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 29-07-2005, 04:15
  5. nekolik XVID na DVD
    Od czech v sekci Mastering
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 15:45