Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

bTV professional 2.1

timony (4)|30.4.2004 09:04
Ze všech stran slyším na tenhle softík chválu, tak jsem ho chtěl vyzkoušet. Ale borgtech.org není aktivní. Neví náhodou někdo o nějaké jiné adrese, ze které se to dá stáhnout (všechny, co jsem našel, jen obsahovaly odkaz na borgtech.org) Díky
timony (4)|30.4.2004 09:13
aaa_tvf (18)|4.5.2004 07:24
Mne teda borg vůbec nenadchnul. :-?
starej_vul (250)|14.5.2004 12:08
.aaaaaaaaaaaaaano?
A máš jo pořadně naladěný? Zasuń pár filtrů a renduješ jedna báseň (f7). A když použiješ vhodný kodek ... no body perfect ... :-!!!
zici (4)|15.5.2004 00:05
Zdravím, mělbych dotaz ohledně BTV profesional. Nějak se mi nedaři spustit nahravaní. Pořad mi piše "NO COMPRES" nebo něco takovýho. A poličko z kodeky nejde otevřit. Přitom kodeky mám nahrané v Atv 2000 je vše OK. Nevite jak na to :-?
Anonymous (825)|15.5.2004 20:16
Souhlas starej_vul, neexistuje lepší soft než bTV, nerad to říkám na těchto stránkách, (nechci aby semnou TVfreak nemluvil :-E :-E :-E ) ale z bTV mám obraz čisčí než z televize a čehokoli jiného, né filtrama ale samotným skenováním které je ve 100Hz.

Vše funguje, ovšem na blbou kartu je i bTV krátký, no hold nejde ladácky provedený HW "vyčistit" softem ...
starej_vul (250)|19.5.2004 13:07
TZy filtry bych ale šmahem nezavrhoval. Předně "jít jak slepice po ..." po kvalitě vstupního signálu. A když to jinak nejde, tak ty filtry. Dokáží neuvěřitelné věci ... Jel jsem to na TVIEW99 a super výsledky. Teď mám LEADTEK DV2000, ale teda je to dobrý, ale pod bTV to nejede což je zase špatný. S tím bTV si musíš pohrát. Ty kodeky jsou tam na nějaký PF-klíč. F7-a vyskočí okno s filtrama. F3(????) kodeky... nepamatuji si to z hlavy...
ego42 (76)|19.5.2004 15:28
bTV mi pořád nadává, že mi nefunguje "VBI interrupt". Dělá to na staré BX i nové nForce2 desce, s různými ovladači, takže problém bude asi v TV kartě (AverTV Studio 203). Setkal jste se s tím někdo?
starej_vul (250)|20.5.2004 11:37
problem bude v driverech pro kartu BT.
ahc (23)|20.5.2004 11:51
Dá se tenhle soft použít i na TV karty ATI AIW?
ego42 (76)|20.5.2004 12:36
[quote=starej_vul]problem bude v driverech pro kartu BT.[/quote]
Chová se stejně s Uskovovými ovladači i s originálními od Averu v4 i v5 (ta je mimochodem podle mě dost dobrá, doporučuji!), navíc bTV na ovladače nespoléhá (ale samozřejmě může nastat kolize, to ano). Chtěl jsem dát bTV druhou šanci, když ji všichni tak opěvujou, ale takhle by to tedy nešlo ;)
Anonymous (825)|20.5.2004 19:32
bTV má svoje ovládače, je šuma fuk co tam je.
aaa_tvf (18)|1.6.2004 05:59
Chvalte si to jak chcete, mne už nic nepřimněje, abych si to znovu instaloval. Obraz byl strašně mlhavý (možná je to kartou, možná by se to dalo filtrama a vyladěním zlepšit - ale proč, když ATV a DSCaler fungují dobře i bez toho). Navíc nechápu, proč bych měl v XP registrovat každého uživatele.
A nejvíc ze všeho mě dojal ten samostatný program pro DO, který po přepínání mezi uživateli v XP kompletně zhroutí systém. Dvakrát jsem kvůli tomu přeinstalovával. :-(((
Děkuji, nechci.
Anonymous (825)|1.6.2004 17:25
[quote]ale proč, když ATV a DSCaler fungují dobře[/quote]

Právě proto, že bTV funguje ještě líp.

[quote] Dvakrát jsem kvůli tomu přeinstalovával.[/quote]

To svědčí že máš něco blbě nastavený, já Windows nepřeinstalovávám, nevím proč ... :-E
Vymlouvat Ti to nebudu, to jen že ses ptal, taky používám ATV 2000 a DTV, ale i bTV :-E
hurban (2)|14.6.2004 01:56
Aj mna velmi zaujal ten slavny soft bTV.
Ale neviem kde robim chybu, pretoze po nainstalovani sa
mi zacne PC restartovat, nieco sa zacne navzajom "bit".....
neviem si pomoct, poradte ako to nainstalovat a odkial,
aby to fungovalo dobre.
(mam tam XP, Aver TV studio....)
Vdaka za radu.
Loro
otaru (10)|24.6.2004 13:20
hurban: Mam stejny problem, mam taky Aver, XP, ted mam driver Aver 5.
Uz ti to funguje?