Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 139

Téma: FV-1 Google TV box

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    2

    Chtěl bych se zeptat majitelů přístroje, zda někdo zkoušel připojit externí USB zvukovku. Jsem k tomu trochu skeptický. Přístroj se mi líbí, ale chybí mi tu klasický analogový audio výstup, který potřebuji k připojení na zesilovač. Kvůli internetovému rádiu nechci zapínat TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Dokážeš se bez TV navigovat pro spuštění rádia? Na USB zvukovku moc nevěřím, možná je řešení Bluetooth: http://club.dealextreme.com/forums/F...hreadid.954434 nebo nějakou takovouto šílenost: http://www.octavainc.com/HDMI%201x1%...Converter.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    2

    Pravda je, že ke spuštění asi obraz potřeba bude. Ale přesto by mi asi vadilo pak třeba 2 hodiny mít puštěnou TV zbytečně. Takže nejspíše asi to Bluetooth (např: http://www.tygriceny.cz/akce/AC-Powe...prijimac-cerny), ale ta cena !!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    k plne spokojenosti pouzivam k tomuto ucelu prenosne repro Creative D100 za cca. 1100,-, reseni je taky ale nejaky levny cinsky BT -> FM transmiter.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od jarapo0 Zobrazit příspěvek
    Pravda je, že ke spuštění asi obraz potřeba bude. Ale přesto by mi asi vadilo pak třeba 2 hodiny mít puštěnou TV zbytečně. Takže nejspíše asi to Bluetooth (např: http://www.tygriceny.cz/akce/AC-Powe...prijimac-cerny), ale ta cena !!
    Ta cena je kvůli tomu, že Tygří ceny je zlodějský dropshipping Dealextreme. Když si objednáš přímo, je to za polovinu.
    http://www.dealextreme.com/p/ac-powe...er-black-93287
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Prosim poradte mi,dnes mi pri zapnuti na behne "Proces android.process byl neocakavane ukoncen.Opakujte akciu." Dam uokoncit o par sekund nabehne znova, a zase dookola az celkom zamrzne.Skusal som aj vypnut zo siete,vybrat kartu,odpojit od netu,satale rovnako
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od minu Zobrazit příspěvek
    Prosim poradte mi,dnes mi pri zapnuti na behne "Proces android.process byl neocakavane ukoncen.Opakujte akciu." Dam uokoncit o par sekund nabehne znova, a zase dookola az celkom zamrzne.Skusal som aj vypnut zo siete,vybrat kartu,odpojit od netu,satale rovnako
    ...pokud se ti to "neumoudrilo", tak bych asi zkusil znovu nahrat tvuj FW pripadne nejaky novejsi pomoci tohoto navodu:


    Varianta 1. :
    Pomoci nastroje SDTool v1.1a (bohuzel funkcni jen v WinXP) se vytvori "bootovaci SD" s image samotne ROM. Stahnete z vyse uvedenych odkazu soubor sdtool_v1.1a(1).rar a pote jej rozbalte a spustte. Po spusteni zasunte SD kartu do PC a kliknete na tlacitko "Detect" - v pripade, ze je SD karta detekovana zpristupni se tlacitko "Start". Kliknete na "Browse" a zadejte cestu k souboru s FW napr. na u110781_1108181_hw.osk, potvrdte a kliknete na "Start". Vyckejte nez probehne proces zapisu na SD - Hlaseni Success. !!! POZOR - dojte k vymazu vsech dat z SD a jejimu naformatovani do neznameho soub.systemu !!! Takto vytvorenou SD zasunte do vypnuteho FV-1 (vytazene napajeni, odpojte i UTP kabel s RJ45). Po pripojeni napajeni se rozviti na prednim panelu Obe LED, Zelena konstatne sviti a na TV nejde zadny signal. Zhruba za 3 minuty, zacne ZELENA LED blikat, vytahnete napajeni a SD kartu s image. Znova zasunte napajeni a vyckejte nez zarizeni nabehne. Pak uz staci jen znova nastavit jazyk, obrazovku a nainstalovat zpet vsechny vase oblibene aplikace. Takto vytvorenou SD kartu doporucuji schovat, lze pouzit v pripade, ze s vama pristroj prestane totalne "mluvit" nebo se odmita spustit beznym zpusobem. (poznatek: pokud se vam nebude chtit "boot SD s image" po zapnuti chytnout, tak na cca. 10 minut nechte odpojeny konektor napajeni od zarizeni).


    SDTool i nejake odkazy na FW najdes v postu ZDE. Posldni FW je taky tady nekde o par prispevku drive - ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    34

    Diky, dal som tovarenske nastavenie abolo v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Tak jsem dnes zkusil nainstalovat do meho FV-1 posledni firmware z Hama (U110781_1111070_HW.osk) a muzu potvrdit, ze je funkcni, vadi mi ale, ze nema oficialni market, takze se vracim zpet ke starsimu oficialnimu pro FV-1
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    2

    New firmware, 23/03/2012

    ftp://219.134.95.243/FV-1(9000J) fir...1203160_HW.osk

    username and password: overseas
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Tak jsem nešťastný ze zvuku, koupil jsem si tuhle krabičku http://www.czc.cz/belkin-bluetooth-m.../89055/produkt, myslel jsem, že budu poslouchat radio z internetu přes TuneIn radio, ale ono ejhle. Jelikož rádio je vysíláno max 128 Kb/s, tak je zvuk úplně hrozný, jako z plechového sudu, vůbec nevím, jak to zlepšit, jestli to vůbec jde. Krabičku mám napojené na bedny se zesilovačem k PC. Má li někdo jiný návrh , něž to hodit do koše poraďte. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Problem nemusi byt v mp3. Ak to hra evedentne zle, moze ist o nekvalitny prenos cez BT.
    Vies to nakoniec overiť, ak pustis ten isty stream priamo cez repro.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Právě že přes repro to hraje normálně a a krabičku mám od FV-1 tak 50 cm, i přes repro v tv to hraje normálně, tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    Potom to bude nekvalitnym prenosom (mala sirka prenasaneho spektra).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    A mohu tu kvalitu nejak ovlivnit.
    ,
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. google earth nabízí pohled do vesmíru
    Od Doom v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 19:27
  2. ako spustim Google Earth na PC bez internetu?
    Od quasi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 16:15
  3. YouTube vs. Guba vs. Google
    Od Ondras_ v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 01:27