Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 139

Téma: FV-1 Google TV box

  1. #31
    Je tu pravidelně Avatar uživatele killerman27
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    872

    dk_line

    v zásadě by to asi nějak šlo, jen nevím v jakém formátu by to uměl nějaký player pro android zchroustat. U většiny věcí se ve finále vytvoří odkaz na vesmšs mp4 nebo flv sdoubor ktery vede na http napr: http://vid1.markiza.sk/a510/video/pa...usedia_1_1.mp4

    U dalsich je to pak rtmp stream coz uz by asi bylo slozitejsi. Ale zase jde o to zda nejaky player umi rtmp stream i s parametry, pokud ano musel bych vedet v jakem formatu to chce.

    Skoda ze se to v prohlizeci semtam kousne.

    A k tem fullhd videim, nechci to nejak moc rozebirat ale prolezl jsem k tehle masince uz i zahranicni fora a bylo tam psano ze na 1080p se temer vubec nechyta a 720p se celkem da. Hodne chvalili Dice player, ale ten je placeny, i kdyz 80 Kc asi nikoho nezabije

    Myslel jsem proste blueray ripy co jsou ruzne na foreh ke stazeni, tim nikoho nenabadam k nelegalni cinnosti

    Jako hracka na net a podobne blbinky je to asi fajn zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu občas Avatar uživatele gonsa
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    208

    Tak pro mě by to bylo bomba zařízení, kdyby to zvládlo bez sekání ty archívy...Teda bomba by to byla hlavně pro přítelkyni, ta se furt na PC z archívu na něco dívá Ale doufám, žetento a příští rok bude průlomový a vyjde na trh nějaké takové podobé zařízení, které zvládne jak ty archívy, tak i přehrávání full HD filmů..Ale stejně nechápu, když to má papírově o dost lepší parametry než xtreamer, že to nezvládne ty full hd filmy...
    Jinak já androidu vůbec nerozumím, protože mě nechytla díky dotykovému displeji éra androidních mobilů, ale někde jsem četl na fóru, že už v těchto zařízeních mají Android 2.3..Ty tam máš dk_line myslím 2.2 ? Jestli třeba povýšení verze androidu nepomůže k zlepšení přehrávání jak těch full hd videí, tak třeba internetových streamů..Ale, jak říkám berte to prosím jako otázku neznalého člověka, který neměl možnost se s androidem přímo setkat.

    Ještě jsem na jednom fóru četl, že chválí MoboPlayer, který je zdarma, tak jestli budeš mít čas a chuť, tak ho když tak vyzkoušej na přehrání těch Full HDeček..
    Naposledy upraveno uživatelem gonsa: 21-09-2011 v 09:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    ono by to zvladlo hocktore zariadenie .. len by bolo dobre spravit na to nejaky standard ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    2

    Už nějaký čas vlastním výše zmíněné zařízení a protože android je pro mě novinkou, tak bych potřeboval trochu helfnout s nějakýma drobnostma jako např. nevidí moje pc.
    Předpokládám, že je nato nějaký program ale vybrat si ten správný a správně ho nastavit je nad moje síly.
    Koukal jsem, že už o tomto problému tu někdo psal, ale moc to nerozvedl. Škoda
    TV box mám zapojen do místní sítě, internet valí dobře, SD karty i USB jedou bez problémů.
    Jedinné, co jsem si tam dodal sám je GOM Player a jede
    Zkoušel jsem instalovat ještě VLC Player a ten hlásí nějakou chybu, takže šel do koše.
    Nějaká pomoc s nastavením by bodla. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    na prochazeni domaci siti muzes pouzit jakykoliv souborovy manager s podporou site. Ja ke vsi spokojenosti pouzivam "ES File Explorer" je zdarma stazitelny primo z android marketu. Po stusteni v nem prepnes na zalozku LAN a pomoci MENU kliknes na "Nový", zvolis "Server" a vyplnis parametry pro pripojeni napr. k tvemu PC (a to IP adresa PC, pripadne cesta ke sdilene slozce, uzivatelske jmeno a heslo, pojmenovani pripojeni ...), pokud zadas spravne tak staci kliknout a primo z tel. prochazis tvym PC (respektive nastavenym sdilenym pripojenim). Pouzitelna na prochazeni siti je taky free app "iMediaShare" a spousta dalsich.

    Zarazi me vsak, ze pises ze jsi instaloval VLC a GOM player. VLC player pokud vim, tak primo pro androida neni (jen VLC Direkt coz neni primo prehravac) a GOM player bych rekl, ze na Androida neni zcela jiste. Treba se ale pletu - kdyz tak poskytni link. Jinak od kud stahujes a instalujes app? Pouzivas vubec Android Market? Nauc se pracovat s nim a usetris si spoustu casu s hledanim ruznych aplikaci, vse mas k dispozici na nem primo ze sveho zarizeni a nainstalovano behem par sekund. Pouzit lze i webovou verzi marketu, kde po prihlaseni zvolis na ktere tve android zarizeni se ma vybrana app instalovat, vyuzivam ji ale minimalne nebot defaultni app marketu chodi v pohode.
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 24-09-2011 v 17:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    2

    Android market nepoužívám, protože když chcu stáhnout nějakou aplikaci, tak mě to napíše že není připojeno žádné zařízení s androidem a tím to končí.
    Používám jiné dostupné fora kde jsem aktivní a pak dotyčný program instaluji z SD karty
    Upozorňuji, mám problém nastavit si IP adresu svého PC, protože nevím kam co napsat
    Zatím zkoumám a laboruji
    Omluva, né GOM Player ale Winamp
    Naposledy upraveno uživatelem tondaka: 24-09-2011 v 17:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od tondaka Zobrazit příspěvek
    Android market nepoužívám, protože když chcu stáhnout nějakou aplikaci, tak mě to napíše že není připojeno žádné zařízení s androidem a tím to končí.
    a tohle ti to pise i primo z vestavene app Market v zarizeni nebo jen z AndroidMarketu pres web? Mas vubec sve zarizeni prihlasene na google ucet? Pokud ne, tak absolutne nevyuzijes moznosti sveho android zarizeni. Vetsina veci je v nem nejak spojena s google. Instalace s sd karty je samozrejme mozna, ale dost nepohodlna (hledani, prenaseni app, absence nabizenych aktualizaci atd.) To je ale tva vec, urcite bych si ale ucet google vytvoril a zarizeni s nim svazal a mimo jine instaloval primo z marketu app pro tve zarizeni. Pokud nevis jak, tak te klidne nejak navedu - ale asi pres PM at tady to vlakno zbytecne neprasime.

    IP adresu sveho PC zjistis napr. tak, ze z prikazove radky spustis prikaz " ipconfig " (bez tech uvozovek a vyctes adresu tveho wifi pripadne Ethernet adapteru (adapteru kterym jses pripojen do site). Tuto adresu pak zadej treba do mnou zmineneho a z marketu stazeneho ES File Exploeru. Zadava se do pole "Server". Do policka "Uzivatelske jmeno" zadej nazev tveho profiloveho uctu v PC napr. "Tonda" a do policka "Heslo" pak heslo k tomu profilovemu uctu. Posledni co je treba vyplnit je "Zobrazit jako" kde si to sdileni podle sebe nejak pojmenuj napr "Moje_PC". Muzes zatrhnout i anomimni pristup, pokud si na PC vytvoris sdilenou slozku s pravy Guest nebo Everyone. Das OK, kliknes na pripojeni a jedes. Je to vazne jednoduche a vedu v tom nehledej.
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 24-09-2011 v 18:16
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu občas Avatar uživatele gonsa
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    208

    Na zahraničním fóru jsem si četl, že nejnovější FW nejspíše odstraní ten problém se sítí, jak si o něm psal (že, kdyš vypneš přístroj, tak se ti po zobrazení neobjeví síť..) Je šskoda že neexistují šeské stránky, které by dělaly podporu tomuto přístroji..
    Jinak int.prohlížeč jede plynule nebo se seká a je to nepoužitelné ? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od gonsa Zobrazit příspěvek
    Na zahraničním fóru jsem si četl, že nejnovější FW nejspíše odstraní ten problém se sítí, jak si o něm psal (že, kdyš vypneš přístroj, tak se ti po zobrazení neobjeví síť..) Je šskoda že neexistují šeské stránky, které by dělaly podporu tomuto přístroji..
    Jinak int.prohlížeč jede plynule nebo se seká a je to nepoužitelné ? Díky
    s prohlizecem jsem zadne problemy nemel, jen mi vice vyhovuje Dolphin Browser™ HD nez ten defaultni, protoze ma moznost doinstalovani ruznych pluginu a celkove mi proste vic sedi. Ale i ten defaultni je naprosto v pohode. Prohlizecu na marketu je take plna rada, staci si jen vybrat...

    O tom FW vim, ale tak nejak se divim ze nove FW nejdou z oficialnich stranek, ale vzdy jen linkem nekam na ruzna uloziste. Jednoduse jsem jste nedostal odvahu novejsi FW nahodit, bud si budu muset dat panaka na kuraz nebo pockat az me bude neco vylozene na puvodnim FW vadit Klidnejsi bych byl, kdybych nasel ke stazeni puvodni FW a zpusob jak ho tam v pripade nejakeho "bricku" bezpecne zpet nahodit. Presne jak pises, skoda, ze zatim neni zadna ceska komunita...
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 25-09-2011 v 09:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od killerman27 Zobrazit příspěvek
    dk_line

    v zásadě by to asi nějak šlo, jen nevím v jakém formátu by to uměl nějaký player pro android zchroustat. U většiny věcí se ve finále vytvoří odkaz na vesmšs mp4 nebo flv sdoubor ktery vede na http napr: http://vid1.markiza.sk/a510/video/pa...usedia_1_1.mp4

    U dalsich je to pak rtmp stream coz uz by asi bylo slozitejsi. Ale zase jde o to zda nejaky player umi rtmp stream i s parametry, pokud ano musel bych vedet v jakem formatu to chce.
    ... tak jsem zkusil vyparsovat nekolik streamu primo na konkterni vystup s .mp4, .flv, .mpg vcetne primych odkazu na rtmp streamy a Vplayer je schopen je vsechny s ruznym uspechem prehrat. U flv souboru, byl problem s posunutym zvukem (zkousel jsem dily Expozitury z voyo.cz). U ruznych streamu byl ruzny vysledek, nekdy trhaly nekdy ne, ale pokud Vplayer rovnou nespadl, tak se prehravaly vsechny. Az bude cas, tak to budu zkouset jeste s tebou zminovanym Dice Playerem v trial verzi (mimo HD ma zvladat i streamy), pokud by to bylo pouzitelne, tak tech 79,-Kc asi velice rad ozelim.

    EDIT: tak jsem zkusil Dice Player a zaver je takovy, ze prime streamy je sice schopen prehrat, ale nijak lepe nez Vplayer. Je vazne dobrej na HD videa s kterymi si poradil lepe, kazdopadne ale 1080p videa nezvlada, alespon ne ty mnou testovane. Rozhodne mu ale dam sanci a asi ho zakoupim. Nicmene cim da vice zacinam mit pocit, ze s FW, ktere aktualne mam nelze FV-1 brat jako plnohodnotne medialni centrum. Na plynule prehravani musite zkouset, ktery prehravac dane video prehraje nejlepe, s kazdym typem souboru si poradi kazdy prehravac jinak. Nejvice se mi osvedcila kombinace Vplayer, Modo Player Pro, RockPlayer a na HD videa s 720p pak vestavenej prehravac se zminovanym Dice Playerem. Bohuzel zadny z uvedenych prehravacu vsak neprehraje plynule najednou vsechny typy nejpouzivanejsich a nejzadanejsich videosouboru.
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 25-09-2011 v 16:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu občas Avatar uživatele gonsa
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    208

    Hlavně, že ten přehrávač prezentují pro pohodlné přehrávání Full HD filmů..JSem zvědav na nové kousky, doufám, že to nebude to samé akorát v převlečeném kabátku...Už 6 října má být k mání tento noontec..

    http://www.umax.cz/index.php?modul=p...islo=UMNP00178
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    47

    jen tak pro zajimavost.... zkusil jsem FV-1 rootnout pomoci app "z4root" (verze 1.3), root jde aplikovat s touto app bezbroblemu (navolit jde bud docasny nebo pernamentni root pristroje vcetne zpetneho unrootu). Na rootlou FV-1 jsem pak z marketu stahl app "Superuser" a "Samba", nakonfiguroval jako server a konecne mam FV-1 dostupnou i z Win jako dalsi PC v siti, takze ted lze Flexiview vyuzivat i treba jako klasicky NAS.

    EDIT: konecne se mi take podarilo diky rootu prehodit qwerty mapovani klaves na qwertz na bezdratove klavesnici. Nasel jsem i mou aktualni rom (pro zalohu), takze je dost mozne, ze se v dohledne dobe "asi" pustim i do aktualizace FW. Jinak jsem celkem prekvapeny, ze v mem FV-1 byl v dobe zakoupeni pomerne aktualni FW. Nejnovejsi FW by mel (jak uz me na to upozornoval i Gonsa) prave resit odpojovani LAN po vypnuti pristroje. Setkal jsem se v CR u tohoto pristroje i s FW hodne starym (slo ale prevazne o nakupy pres Aukro).

    To Gonsa: ten kousek od Umaxe vypada opravdu dobre, otazka jak to bude u nej s tim Flash Playerem a prehravanim 1080p, po HW strance by to mel rozhodne zvladat lip. Jen se bojim, ze cena bude nekde za hranici 5tis. Rozhodne ho budu ale sledovat
    Naposledy upraveno uživatelem dk_line: 26-09-2011 v 17:09
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu občas Avatar uživatele gonsa
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    208

    Cena má být 2490 Kč. Nikdy se nestalo, že by Umax po uveřejnění ceny šel s cenou nahoru..Naopak v obchodech, přes distributory čekám cenu kolem 2200-2300 což by byla úplně super cena..Zatím to někdo z umaxu krátce testoval a jeho pocity jsou tady:

    http://www.noontec.cz/viewtopic.php?...f7672744190f06

    jsem fakt zvědav !
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1,055

    Moc nechapu smysl teto krabicky, kdyz nepodporuje fullHD, jako lepsi reseni mi prijde Apple TV s jailbreak XBMC zhruba za stejne penize...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od gonsa Zobrazit příspěvek
    Ani nevím, jestli už se někdo ptal, ale je toto zařízení kompletně v češtině ? Jinak ještě snad už poslední dotaz ode mě, zkoušel si přehrávat ty internetová videa (pořady z archívu českých TV) ve více dostupných prohlížečích ? Jestli se třeba najde nějaký prohlížeč, ve kterém by se to nesekalo...Díky


    Jinak opět zajímavé zařízení o kterém je minimum informací a dá se koupit mimo běžné obchody..:

    http://www.hutermann.com/eshop/001/p...tovy-prehravac

    A další

    http://www.umax.cz/index.php?modul=p...islo=UMNP00178
    Kamarád si chce koupit podobnou krabičku, tak se zajímal o výše uvedené.
    Bohužel to co nabízí Hutermann je podobné Evolve Solarisu. Není na tom otevřený Android a instalace aplikací není možná z oficiálního Android Marketu.

    Noontec A9 měl zapůjčený na test. Vypadalo to celkem dobře, ale bohužel se to při delší době provozu přehřívá. Měl k tomu připojený USB disk ze kterého přehrával film. Po zahřátí to bohužel přestalo USB disk detekovat a muselo se počkat, až to celé vychladne.

    FV-1 je podle všeho zatím nejlépe použitelné zařízení na trhu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. google earth nabízí pohled do vesmíru
    Od Doom v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 19:27
  2. ako spustim Google Earth na PC bez internetu?
    Od quasi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 16:15
  3. YouTube vs. Guba vs. Google
    Od Ondras_ v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 01:27