Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: LCD alebo Plazma od 102" uhlopriecka

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    9

    Ahojte,

    Rad by som sa opytal na TV uhlopriecka od 102 vyssie - moj rozpocet je niekde medzi 450 - 580 eur , nepotrebuje ziadne speci funkcie ale napr. aby bol uz full hd , nejaku nie moc vysoku spotrebu , vyuzitie , bezne pozeranie TV , PS3 , film..

    nasiel som nieco take co myslite ? :

    http://www.mall.sk/plazmove-televizo...-cm/lg-50pv350

    http://www.mall.sk/lcd-televizory-40...ex401?v=489603

    ale kludne si necham poradit , preferovane znacky - panasonic , sony , LG , sharp

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele zatty
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    1,217

    v této cenové řadě se drž plazmy. nabídne ti víc obrazu než jakékoliv levné LCD
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    9

    ok dik, mozes mi pleas poradit nejaku ? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    1,443

    Panasonic TX-P42S30E
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    9

    dik , ak by som chcel nieco vacsie ? tiez by som sa rad aj pripojil cez notebook , tiez aj spotreba ako sa to pocita pobehal som nejake shopy a tcrdili mi ze novsie plazmy uz maju v pohode spotrebu ale ze tie starsie vacsiu , zas ujo v elektrarni ked som bol zapajat elektriku mi povedal ze plazma ma spotrebu hrozne velku , tak teraz neviem
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    503

    Ach jo,uz zase spotreba. Rekni ujovi, at veme do kazde ruky 100 hrebik a strci je do zasuvky.Udela lip, nez ti tlouci tyhle bludy do hlavy. Pokud te to zajima,tak je tu dost temat a hadek o spotrebe,hlavne v odpadu. Taky je tu dost prispevku od majitelu plasem , co tu "dost velkou"spotrebu maji zmerenou.Ja osobne, na moji letite plasme mam prum.+-170W,to jen tak na okraj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    9

    okk dik, ja so m to tiez takto nejako bral ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od eldorado09 Zobrazit příspěvek
    Panasonic TX-P42S30E
    tak je objednana v piatok ju mam doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Vies to mas tak - jeden to a druhy ono. Jeden na hernom fore tvrdi, ze na hry uz nikdy plazmu - vypalovalo mu HUD z hier. Co sa tyka spotreby pri 40-42" LED je priemerna spotreba cca. 70W, pri 42" NeoPDP je priemerne o cca. 100W vyssi. A netreba az tak radikalne zaznavat nazor, ze na LCD sa neda obraz "pozerat"! Takze si treba zvazit, ze co a hlavne kedy sa bude na TV pozerat, pretoze aj matny panel pri LED je za denneho svetla lepsi, ako leskly panel pri plazmach.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    9

    viete mi niekto pls poradit, tv dorazilo vyzera a je skvela, akurat sa snou hra a skusam DBV-T aj automaticke ladenie aj rucne no nic mi nenaslo .. treba k tomu nejaku antenu alebo pod. ? mam analogovy kabel zapnuty , ale to je uz pass , ako funguje to dtv-f , skusam to doma v meste kde je signal v pohodee .. dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od raddinko Zobrazit příspěvek
    viete mi niekto pls poradit, tv dorazilo vyzera a je skvela, akurat sa snou hra a skusam DBV-T aj automaticke ladenie aj rucne no nic mi nenaslo .. treba k tomu nejaku antenu alebo pod. ? mam analogovy kabel zapnuty , ale to je uz pass , ako funguje to dtv-f , skusam to doma v meste kde je signal v pohodee .. dik
    Asi preto, lebo skusas naladit DBV-T alebo dtv-f, keby si ladil DVB-T, bolo by všetko OK
    Ale dost srandiciek, teraz vazne
    Ak chces chytať dvb-t, musis mať aj tento signál dovedeny k TV. Sú dve možnosti:
    1) Buď káblovým poskytovateľom, čiže koax káblom, ktorý si mal do teraz na analóg, ale pozor, musí ho on poskytovať
    2) Alebo externou dvb-t antenou, ktorú pripojíš a dáš ladiť. O anténach na dvb-t máš tu toho popísaného dosť, len trochu hľadať

    ja používam túto http://datex.shop.ekatalog.biz/zbozi...x?zbozi=154646 a spokojnosť... Bývam na sídlisku, okolo mna činžáky a žiaden problém. V mojej lokalite v pohode aj maďari v mpeg-4
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    9

    perfektne , dakujem velmi moc!


    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Asi preto, lebo skusas naladit DBV-T alebo dtv-f, keby si ladil DVB-T, bolo by všetko OK
    Ale dost srandiciek, teraz vazne
    Ak chces chytať dvb-t, musis mať aj tento signál dovedeny k TV. Sú dve možnosti:
    1) Buď káblovým poskytovateľom, čiže koax káblom, ktorý si mal do teraz na analóg, ale pozor, musí ho on poskytovať
    2) Alebo externou dvb-t antenou, ktorú pripojíš a dáš ladiť. O anténach na dvb-t máš tu toho popísaného dosť, len trochu hľadať

    ja používam túto http://datex.shop.ekatalog.biz/zbozi...x?zbozi=154646 a spokojnosť... Bývam na sídlisku, okolo mna činžáky a žiaden problém. V mojej lokalite v pohode aj maďari v mpeg-4
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. LED alebo PLAZMA do 500€
    Od Stanky19 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 12-12-2011, 23:49
  2. LED alebo PLAZMA
    Od dudu67 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 10:02
  3. Led alebo Plazma
    Od calypos v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 79
    Poslední příspěvek: 24-10-2010, 09:37
  4. Dilemma: LCD Samsung 40" 650 alebo Plazma + Media box?
    Od lele007 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-01-2010, 18:08
  5. Plazma Full HD alebo HD ?
    Od milosik29 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-05-2009, 22:52