Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Podmíněný přístup cryptoworks...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    Ahoj,

    prosím může někdo poradit. Po přepnutí na některý program občas prostě naskočí hláška typu "Podmíněný přístup cryptoworks..." a musí se čekat a nebo znovu zopakovat volbu programu a pak naskočí obraz. Technisat Digit HD 8-SX + Skylink Standard HD + CRYPTOWORKS - Irdeto Mascom. Nový fw. Modul má vypnuté hlášky.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,160

    Nenapísal si niekoľko základných vecí:
    - SkyLink Standard HD -> aká je to karta? Cryptoworks, stará, ICE, full Irdeto ?
    - Cryptoworks Irdeto Mascom, nový fw. Tak v týchto moduloch Mascom nie som doma, ale keď tu diskutujeme o novom FW vždy sa tu spomína Mascom modul s kombinovanou možnosťou CRW/IRD a FW 1.23, 1.22 tak čo z toho vlastne máš?

    - naskočí hláška a potom čo? keď neprepneš, zostane tam trebárs 5 minut alebo si len netrpezlivý a ona po 10 sekundách zmizne a objaví sa obraz?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    modul http://www.eltasat.cz/satelitni-prij...-irdeto-mascom
    karta SKYLINK STANDARD HD (IR) http://www.eltasat.cz/satelitni-prij...standard-hd-ir
    fw modulu nově aktualizovaný - ORF

    Hlášky to házelo i před tím. Klik na program, hodí hlášku, čekáš. Bohužel netuším jak dlouho, jelikož když zmáčknu stejný program tak naskočí program, nebo hodí to hlášku znovu. Když tak kliknu na jiný program a pak zpět a je to v pohodě. Prostě to hodí hlášku, většinou jenom jednou a pak to běží ok, i když přehazuji programy. Někdy to hodí hlášku a pak program naskočí a někdy ne. Zdá se jak kdyby to upozornilo, že program jede na Cryptu a je modul nucený jít v daném režimu. Fakt nevím


    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Mám modul Mascom s FW 1.23 vložený v televizoru Panasonic TX-P46VT20E a s vloženou kartou Skylink Irdeto ICE. Dělá to to samé, občas naskočí hláška o šifrovaném programu a poté program odkóduje. Trvá to okolo 4s, což je hodně pomalé. Někdy programy odkóduje rychleji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    97

    Zřejmě se s tím asi budeš muset smířit. Irdeto karta v tomto modulu Mascom asi takhle nějak funguje. Já v něm mám kartu ICE (sat.přístroj mám také HD8-SX) a když "běžela" v módu Irdeto, tak se takhle nějak také chovala. Pak jsem to přepnul do módu CRW a přepnul ještě nějaká nastavení v modulu a hlášky se objevují jen sporadicky a velmi krátce.
    Nějak jsem to popisoval v tomto vlákně
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...t=28742&page=3
    nevím, jestli nějaká přenastavení mohou pomoci i IR kartě, to bys musel vyzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    hm, tak to je super. Modul za litr a nemá tohle ošetřeno

    Spíše si myslím, že když program je ve starém CRW, že to takhle jančí. Mohu alespoň doporučit tuhle hlášku odstřelit znovu kliknutím daného programu, a nebo překlik na jiný a pak zpátky. Tohle je fakt pakárna
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,160

    osobne mám tento nasledujúci (a v tomto prípade čiste laický - odsledovaný) pocit:
    - u crw bolo oprávnenie napríklad na mesiac dopredu. Tzn., že po prepnutí na niektorý program z multi program mal oprávnenie v 99,9999% a žiadna hláška neprebehla
    - u nového kodovania, a to platí aj pre ICE (mám ICE v Multicrypt CRW module) sa oprávnenia obnovujú každý deň. Naviac, už to nie je balík Multi a balík HD ale v podstate každý program má svoj individuálny kod. Potom sa mi stáva, keď kliknem na program, ktorý som nesledoval niekoľko dní že pri jeho prvom zapnutí preskočí na cca 2 sek okienko s kodovaním a hneď to zase beží. V ten istý deň to už na tomto programe beží bez tohto prebliknutia. Nepovažujem to za nejaký problém, trvá to naozaj cca 2sek.

    skús teda, či napr, na NGC takáto hláška prebehne u teba viackrát za deň alebo je to len raz a zvyšné prebliknutia sú napríklad na iných programoch. aj keď podľa mňa by mali zápisy chodiť naraz na ľubovoľnom programe od SkyLinku. Teda to popisované, "zapni na ČT1 a čekej" je nezmyselnosť.
    Odskúšal som ICE kartu práve na NGC. Po prvom vložení sa aktivovala do 5 sekúnd. Raz som posielal refresh a to prebehlo na NGC v podstate po kliknutí na myš na PC na web stránke skylinku tak, že sa objavil obraz na telke. Fakt to bolo menej ako 2 sek.
    Ak je táto doba v tvojom prístorj idlhšia potom zrejme aj tieto rušivé hlášky trvajú dlhšie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Jednu kartu Skylink Irdeto ICE mám v sat. přijímači Vantage HD8000S a přepnutí kódovaných programů i poprvé v danný den trvá okolo 1s a to stejné v televizoru s CAM modulem okolo 4s. Vypnul jsem v CAM modulu zobrazování hlášek, tak mi pro změnu zobrazuje televizor hlášky "kanál je šifrován". Je pravda, že pak už je to přepínání programů rychlejší a bez hlášek. Když jsem měl CAM modul ve Vantage, tak bylo přepínání programů rychlejší, než v televizoru s CAM modulem, ale pomalejší, než když mám kartu v uničtečce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    57

    S tím že každý program má v ICE nebo IRDETO zvlášť zápis souhlasím ale zápisy jsou na mesíc a posouvají se napr: dnes to mám takhle OD 10.8.2011 - DO 9.9.2011...

    Takže se mi stalo že sat jsem nemel zaplej asi 3dny zapnul jsem ho a programy beželi OK a behem pár minut se zápisy zrovnali tak jak mají být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    97

    Příchod zápisů na kartu Skylink (momentálně mám v používání zapůjčenou VIP kartu s plnou nabídkou) trvá asi 40 minut, co já mám odpozorováno. A jak píše Dagy2, je jedno, na kterém programu je sat.přístroj zapnutý. Snad jen na TA3 zápisy nechodí (proč taky, když je to FTA a vlastně nepatří ani CSlinku ani Skylinku). Zápisy chodí třeba i při sledování Kino CS nebo CS film.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,160

    farell, zítra tam budeš mít od 11.8. do 10.9. Pozítří od 12.8. do 11.9. ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od JOSCER Zobrazit příspěvek
    Příchod zápisů na kartu Skylink (momentálně mám v používání zapůjčenou VIP kartu s plnou nabídkou) trvá asi 40 minut, co já mám odpozorováno. A jak píše Dagy2, je jedno, na kterém programu je sat.přístroj zapnutý. Snad jen na TA3 zápisy nechodí (proč taky, když je to FTA a vlastně nepatří ani CSlinku ani Skylinku). Zápisy chodí třeba i při sledování Kino CS nebo CS film.

    Proč mám tolik záporných reputačních bodů? Zřejmě proto, že jsem při svém začátku zde nebyl moc vítán a dostával jsem je i za úplné normální záležitosti, za které je jiní nedostávají.
    Zápisy by měly chodit na transpondéru a samozřejmě chodí na všech u danýho providera.

    Pokud jde o RB, tak nemám problém ti je přidat, ale bohužel je to podmíněno tím, že budeš psát víc příspěvků. Jinak to holt nepůjde (jestli náhodou čekáš na velký třesk, že se ti načtou automaticky, tak to fakt nelze).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    tedy suma sumárum je to běžná vlastnost modulu, která se nedá vyřešit
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    97

    Asi ano, holt uvidíme, jestli se něco změní k lepšímu, až bude nová verze SW. Teda jestli bude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    farell, zítra tam budeš mít od 11.8. do 10.9. Pozítří od 12.8. do 11.9. ....
    ano presne tak tohle jsem už asi nekde psal mám zaplaceno MULTI + Bonus CSTV +9HD zdarma a všechny HBO od Skylinku do 19.8.2011 takže když dojdu k datumu 18.8.2011 - 17.9.2011 zapnu BLOCKER a mám měsíc zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Přístup do tématu
    Od Retiree v sekci Provoz TV Freaku
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 03-11-2012, 15:26
  2. Technisat - přístup na hdd přes LAN
    Od rockethell v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-01-2012, 21:31
  3. Nepovolený prístup k súboru
    Od MOJE v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-09-2006, 11:10
  4. pristup na HDD
    Od joe1 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2006, 17:52
  5. Kerio Firewall - přístup na HW klíč
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-12-2005, 13:23