Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: zapojeni zasuvky TWO 340/L

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    3

    zdravim,
    muze nekdo poradit jak spravne zpet pripojit UPC TWO 340/L zasuvku? Pri rekonstrukci bytu mi ji borci jednoduse ucvakli, to jsem je na to upozornoval...
    kabel od UPC ma 2 samostatne zily - jedna klasicka koax, ta se zrejme zapojuje klasicky zespodu do stredu zasuvky, a potom jeste v druhe je - ted si uvedomuju ze jsem se nepodival presne - ale bud kroucena dvoulinka nebo proste nekolik tenkych izolovanych vodicu... co s nimi? s UPC technickym bych to nechtel resit, to si nechavam jako posledni moznost, jsou neskutecne arogantni a nerad bych se s nimi zase pohadal o "vecnych bremenech" apod., i kdyz tentokrat mam maslo na hlave ja...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Do zásuvky zapojuješ jenom středový vodič a stínění z koaxiálu. Nic jinýho tam ani není kam dát.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Ta koucena dvoulinka 2 pary je u toho kabelu navic, proste ji ignoruj, koaxila ohol 7mm cisty drat, 7 mm pouze svrchni pvc aby bylo viditelne kovoce stineni.

    Zacistit, vlozit do vstupu zasuvky, dotahnout sroubek pro stredovy vodic pokud je a dotahnout zaverku stineni, staci lehce, nikoliv na doraz.

    Jeste muzes ze stredoveho vodice ostrou hranou seskrabnout lak ze tri stran.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    3

    diky za pomoc, vse vypada ze je zapojeno jak ma, stredovy vodic z koaxu do stredni svorky, stineni do vnejsi svorky... na modemu sviti receive, ale send stale blika. kabel od zasuvky do modemu je fungl novy ( puvodni padnul take pri stavbe ), ale mel by byt slusny - je to belkin ( nebo hama ). Zkusim jeste zitra overeny funkcni kablik, jinak uz nevim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    http://192.168.100.1/ - dostaneš se do menu modemu a podívej na signál. Pak hned zjistíš, jestli tam vůbec nějaký jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    354

    Pokud nepomuze odpojit to od napajeni a po znovupripojeni nezustane do 2h svitit send, tak je nekolik moznosti:
    1.) Je do bytu pustena pouze televize, nikoliv internet
    2.) Je chybne pripojeno, analogovy tv signal by zrnil, nebo by mohl byt v modemu Receive Power Level mensi nez -12, muze byt problem v miste napojeni kabelů
    3.) Zasuvka je vadna, zkus privodni kabel do bytu pichnout primo do vstupu modemu a podrzet v kontaktu i stineni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    3

    tak zrejme jsem byl prilis netrpelivy. zkusil jsem i jiny overeny kabel, take send pouze blikal, po cca 15min cekani jsem usoudil ze bude porusena zasuvka popr. privod k ni. pak jsem se venoval jinym rekonstrukcnim dodelavkam a po cca 3hodinach jine prace jsem chtel vse odpojit - a modem byl online a vse funkcni.
    Diky vsem za rady!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zapojení AVR s TV, BD a Satelitem
    Od Tomi71 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 19-10-2012, 13:44
  2. Výměna účastnické zásuvky
    Od *serafin* v sekci DVB-T
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-07-2012, 10:13
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-08-2010, 22:01
  4. zapojeni DVB-S
    Od mjantar v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-12-2009, 11:51
  5. Vliv zapojení zásuvky na kvalitu příjmu
    Od carbik v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-04-2005, 10:41