Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Wd live tv 1t hub

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Zdravím, mám prosím dotaz na tento typ přehrávače a to, jde nějak v menu nastavit čas vypnutí ventilátoru a pravděpodobně i hdd který se v režimu standby stále točí nebo je to vlastnost přehrávače a musí se odpojit od napájení?Předem děkuji za odpověd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Nie, v menu to nie je nikde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Nie, v menu to nie je nikde
    Už to funguje, jak se disk i ventil. vypíná je napsáno v návodu,stačí podržet tl. vypínače 5sec a hdd i vent. se vypne.
    Naposledy upraveno uživatelem MONYS: 30-07-2011 v 18:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    To ano, ale vtedy ho uz nemas viditelny v sieti, ale asi to nepouzivas, ked Ta to nenapadlo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    9z9 9z9 je offline
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    188

    Doporučuji si přečíst tento thread. Je tam řečeno asi vše důležité.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    463

    Tak thread jsem přečetl bohužel jsem přišel na další věc a to že při vložení USB se souborem do WD do vstupu č.1 pro upřesnění flash typu CORSAIR 8GB prostě nenacházím v menu kde můžu překopírovat soubor do WD.V návodu je zmínka o zadání hesla pokud nejde spustit ext. usb nebo tak.Nemůže to být tím ?Ovšem jaké heslo tam vložit?PS:Jinak při zapnutí WD začne soubor přehrávat jakmile dám stop už usb nefunguje.Jde mě hlavně o to zkopírování exter. obsahu do WD.Jinak soubory z PC jdou po síti nakopírovat.
    Naposledy upraveno uživatelem MONYS: 31-07-2011 v 18:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    9z9 9z9 je offline
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    188

    Nejsem si jist, zda chápu tvůj problém. Pokud vidíš v sekci Video flash disk, můžeš jej zvolit a video nalistovat a přehrát, tak na něj najeď, stiskni tl. Option a zvol Move či Copy.

    Mimochodem, odkaz na původní thread o tomto přehrávači jsem ti dal i proto, abys své další dotazy řešil tam. Myslím, že držet vše v jednom threadu může být pro ostatní užitečnější... ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Uz mu to ide, riesene cez SS, restart prehravaca a jede
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Cez net aktualizovany fw na 2.07.17 (8/2/11) a co nevidim, menu v cestine dockali sme sa
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LIVE STREAM cez NET
    Od MOJE v sekci Bastlení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 15-10-2014, 06:27
  2. Wd tv live hub
    Od sysel1 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 71
    Poslední příspěvek: 13-09-2013, 15:51
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 05:42