Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 124

Téma: poraďte prosím levný komplet HDTV pro 1TV

  1. #91
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Solverino Zobrazit příspěvek
    Zatím mám v hledáčku komplet s Optiboxem Pony nebo Arivu 220. Už jsem dost starej na to abych to nějak tunil a po minulých zkušenostech mi přijde jednodušší investovat jen nezbytně nutné peníze, on to trh za pár dní zase zlevní a pak si budu nadávat. Mascom taky letěl do popelnice a byly to vyhozený peníze.

    Zkusím se někde kouknout, jestli to nebudou mít v Datartu v Praze nebo tak, ale viděl jsem už nějaký krabice made in Vietnam (Korea, EU atd.) a vypadá to všechno +/- stejně hnusně a lacině, v krabici budou asi i +/- stejný komponenty, v určitý cenový hladině to bude všechno stejný jako u počítačů, není moc co vymyslet. A dávat za satelit třeba 10.000,- to možná kdybych koukal jeno na telku, ale na občasný kouknutí škoda peněz
    Ještě naposledy - o Ari-šrotu bylo již vše řečeno a Optibox Pony jsem zrovna včera vracel. O důvodech si přečti zde: https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...5&postcount=23

    A jestli nechceš nic tunit a jenom sledovat programy, tak připadá v úvahu akorát TechniSat a ne zrovna ty modely, který máš v merku a na kterých právě budeš pořád něco tunit, aby to aspoň občas jelo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    tak buď spokojný. inak som rád, že počúvaš stereo. Takých je dnes málo, čo sa týka filmov a aj hudby.
    No to je fakt, koupil jsem si studiový Beyrdynamic sluchátka a poslouchat na nich třeba koncert Nightwish nebo operní duety Sarah Brightman obraz ve fullHD je zážitek!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    70
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Co ten větrák?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    Citace Původně odesláno od Solverino Zobrazit příspěvek
    pro mě osobně nepřipadá v úvahu, je stříbrný a manželka mě s ním vyžene, pořád u mě vede ta Avira....
    a co je toto
    http://www.ansat-tn.sk/shop/index.ph...oducts_id=1244
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    54

    co ten Argus? to je něco prima?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Já ti ten displej nevymlouvám. Akorát v takovým případě nelov ve vodách 2-4t.Kč za receiver, ale přitlač na pilu. U TechniSatu jistě najdeš modely, co požaduješ (TechniStar, ISIO, HD8)
    Myslíš třeba takovejhle komplet Technistar S1 za 7.599,-

    http://www.satelityshop.cz/sat-kompl...rou-skylink-hd

    nebo by byl ještě lepší a levnější komplet s Technisat Digit HD 8 SX za 7.287,-

    http://grafnet.cz/hd-satelitni-kompl...e-skylink.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od Solverino Zobrazit příspěvek
    Myslíš třeba takovejhle komplet Technistar S1 za 7.599,-

    http://www.satelityshop.cz/sat-kompl...rou-skylink-hd

    nebo by byl ještě lepší a levnější komplet s Technisat Digit HD 8 SX za 7.287,-

    http://grafnet.cz/hd-satelitni-kompl...e-skylink.html
    presne tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od sirdo Zobrazit příspěvek
    presne tak...
    no jen kdyby nebyl ten Technisat tak drahej to skoro o 3.000,- zase víc než jsem počítal nikde to asi nebude vystavený abych mohl porovnat... nevím jestli bude kvalita výstupů ze satelitu poznatelná na TV 40" ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Pak ještě můžeš uvažovat o Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD COMBO (http://www.videotech.cz/hdtv-prijima...-crci-hd-combo), samozřejmě s kartou Skylink ICE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    239

    DVB-S2 + Uni čtečka funkční s Irdeto + PVR + přehrávání 1080p a hlavně nadšení a dobrá softwarová podpora ze strany vývojářské komunity. Možnost zapojení do domácí sítě vítána.
    Naposledy upraveno uživatelem Valibook: 01-08-2011 v 18:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    25

    Solverino: už jsi něco vybral? Mně se zamlouvá tohle http://www.satelitni-komplety-shop.c...-p-100207.html je to v mojí cenový relaci a myslím, že by to nemusel být špatný kup, co myslíš? Uvítám i názory ostatních
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,321

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    ...Optibox Pony...
    Vhladom k tomu, ze som daval tip na tento STB, skusim doplnit tento pripevok uz o realne skusenosti.
    Kedze si ho kupil kolega a dal mi ho domov "naladit", po naladeni som ostal dost rozcarovany obrazom.
    Ano, rozcarovany v tom negatovnom zmysle slova. Kedze toto je moja prva "osobna" skusenosti (doma s mojim TV) - ta predchadzajuca bola len na (docasnom) CRT - kde dane problemy logicky neboli viditelne a STB splnal svoj ucel.

    Takze v com je problem?

    STB nedokaze zobrazit normalny obraz, na aky som zvyknuty (HTPC, SkystarHD2) ale zobrazuje v obraze znacne artefakty sposobene zlym upscalingom. Tyka sa to SD kanalov pri vsetkych nastaveniach vystupneho obrazu (576p, 720p, 1080i, 1080p). Trosku som zostal prekvapeny, ze STB nedokaze zobrazit bezny vystup 576i, ale len "p" verziu, ktora nie je zobrazovana korektne (vid dalsi odsek)*.

    - pri nastaveni progresivneho vystupu (576p,720p,1080p) STB nepouziva kvalitne upscalingove algoritmy a dopocitavanie riadkov, ale len zobrazuje parne a neparne snimky medzi sebou. Toto sposobuje viditelne (aspon pre mna neakceptovatelne) preblikavanie riadkov - trepanie obrazu (dobre viditelne chvenie na vodorovnych ciarach).

    - pri nastaveni prekladaneho vystupu (1080i) STB zle upscaluje SD signal a vidno polriadky. Ako to vyzera, je vidno v prilohe. (Pre porovnanie, posledna foto ukazuje to, ako to vidim ja na mojom zdroji signalu)

    Suma summarum - neviem ci ide o chybu noveho kusu, alebo o standardny vystup tohto STB, ale som velmi sklamany tymto obrazom (a celkom nerozumiem preco na to neupozornuju recenzie). Takze podpisujem sa pod Pitomcove slova.


    * odskusane bol vsetky HDMI vstupy TV, aby som obmedzil chybu v TV
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Resize of IMG_3341.JPG 
Zobrazení: 169 
Velikost: 154.3 KB 
ID: 12577   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Resize of IMG_3342.JPG 
Zobrazení: 162 
Velikost: 114.2 KB 
ID: 12578   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Resize of IMG_3348.JPG 
Zobrazení: 136 
Velikost: 91.2 KB 
ID: 12580  
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 07-08-2011 v 18:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Citace Původně odesláno od Solverino Zobrazit příspěvek
    Pročetl jsem to trochu, ale nepotřebuji nic speciálního - stačí mi kvalitní a levný komplet HDTV příjmu pro jednu fullHD TV. Chtěl bych sledovat primárně volně šířené CZ (event. SK) programy v HD kvalitě a s dobrým zvukem.

    Podle mě by mi stačil např. Ferguson Ariva 200 + 80cm parabola + karta HD (nevím jestli Skylink nebo CS link - vím jenom že končí Cryptoworks a musím mít tedy Irdeto) - můžete mi prosím poradit?
    Doporučuji vedle Arivy se kouknout na SatElita 2000HD, je za stejné peníze, obdobný stroj prý kvalitnější. Ariva má problémy s kvalitou, avšak velkou podporu uživatelů. Navíc firma Fergusson ukončila výrobu Arivy 200HD.
    Pokud se ti podaří ještě sehnat ICE kartu Skylinku (CS link nemá v tuto chvíli konkurenční nabídku) tak nebudeš ani potřebovat CAM modul.

    Takže s křížkem po funuse .... nějak jsem si nevšim, že je tu 7 stránek příspěvků
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    25

    Tak jsem koupil a nainstaloval sat.komplet z odkazu výše, ale po naladění mi jde jen pár programů a u
    většiny a všech českých mi to píše, E37-32 neznámá služba, nevíte někdo kde by mohl být problém?Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 9 PrvníPrvní ... 56789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Poradte prosím
    Od Palcekba v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 02-10-2011, 15:56
  2. Poradte satelitni komplet
    Od jirin_cz v sekci DVB-S
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 23:38
  3. poradte prosim
    Od jilek v sekci Videokamery
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 15:54
  4. Poraďte prosím s CRT JVC
    Od Monetis v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-03-2008, 11:57
  5. Poraďte mi prosím
    Od Panasonicc v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 17:14