Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: LCD + notebook přes HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    14

    Zdravim, mam menší problém a nevím jak ho vyřešit. Mam doma Samsung LE32A656A a občas si chci na tom pustit třeba nějaký film z notebooku (ASUS PRO5LD), jenže i když nastavim rozlišení 1920x1080, tak se mi nezobrazí obraz přes celou obrazovku a mam na LCD po všech okrajích černé pruhy. Neví někdo jak a jestli vůbec by šlo aby se obraz zobrazil na celou obrazovku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    ASUS PRO5LD má rozlišení displeje 1366x768, takže nejspíš totéž jde i na externí výstup a bez ohledu na to, co nastavíš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    To by měl ten televizor zobrazit vlevo nahoře, jaké rozlišení a frekvence je na vstupu, například 1080i/50 Hz, nebo 1920x1080/60 Hz a podobně. Mělo by stačit stisknout tlačítko "i" na dálkovém ovládání televizoru. Nemám notebook, ale napadá mě, jestli jsou ty černé pruhy menší, že to je přesné skenování a mohlo by pomoci přepnout na televizoru poměr stran z přesného skenování na 16:9.
    Naposledy upraveno uživatelem geronimoh: 17-07-2011 v 18:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele zatty
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    1,217

    záleží jakou v něm máš grafiku.... já předpokládám ža je tam atina 5.....jde o to že mušíš nastavit grafiku ne na to jak zobrazuje to co je na bere z rozlišení displeje což je těch 1366x768 ale at je to jako přetohování ploch...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    14

    Děkuji všem za odpovědi hned to du zkusit, jinak poměr stran 16:9 to je první co sem udělal zvětší se to ale furt tam sou ty pruhy. Grafiku sem nenastavoval jen rozlišení displaye jakoby a mam tam 5730, takže du to zkusit díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    14

    Tak sem se podíval na tu grafickou kartu měl sem rozlišení 1920x1080p všechno stejně okraje, naštěstí sem tam našel jak zvětšit obraz a přesně sem si ho zarovnal. Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele zatty
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    1,217

    vidíš jak si šikovný...všechno je jen v nasatvení grafiky
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2012, 23:56
  2. notebook s HDMI, nastaveni pro DTS ?
    Od maestrum v sekci Editace audia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 19:45
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37
  4. Problém propojeni plazma - notebook přes hdmi
    Od michal_h v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 22:47
  5. 42px700e propjeni pres hdmi notebook nejde zvuk
    Od jf123 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 14:05