Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 45

Téma: LG HR 550S (satelitní příjmač DVB-S2 s Blu-Ray, HDD) - UPD Direct a HD programy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    39

    Zdravím,
    koupil jsem si přijímač LG HR 550 S (šlo mi o timeshift u HD programů, natáčení, Blu-Ray atd...) mno ale k věci. Předtím jsem měl nějaký Homecast přijímač, který podporoval taky HD, tam vše fungovalo dobře (relativně dobře - ale např. timeshift nešel...).

    Takže LG mám nastavené, volné i placené programy, které nejsou HD fungují ale problém nastává s HD programy. Jak vypadá obraz na TV posílám v příloze k příspěvku.

    Jinak nějaký volně přístupný HD kanál (tuším, že nějaký maďarský Duna HD) mi jde... a dle prodejce a všech ten satelit HD podporuje... Kde je tedy zakopaný pes?

    Předem moc děkuji za odpovědi...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: imag0261ne.jpg 
Zobrazení: 272 
Velikost: 129.2 KB 
ID: 12278  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    vsade co som pozeral, tak pisu, ze to ma len DVB-S tuner, cize na HD prijem zabudni, ale pre istotu pozri co pise manual. na stranke LG som v specifikaciach tuto informaciu nenasiel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    39

    na přístroji je napsáno DVB-S2, na LG když jsem ho kupoval (přímo dovozce mi říkali taky, že to je S2), v zahraničí je taky uváděn jak DVB-S2 (to že na půlce eshopů s elektronikou to nerozlišují je věc druhá...) navíc ten program Duna HD (nějaký maďarský - mi jde)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od Molex Zobrazit příspěvek
    na přístroji je napsáno DVB-S2, na LG když jsem ho kupoval (přímo dovozce mi říkali taky, že to je S2), v zahraničí je taky uváděn jak DVB-S2 (to že na půlce eshopů s elektronikou to nerozlišují je věc druhá...) navíc ten program Duna HD (nějaký maďarský - mi jde)
    potom by nemal byt problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    to Molex:
    ano aj v prirucke co som pozeral na nete tak je uvadzana kompatibilita s dvb-s aj dvb-s2 a dokonca aj s dvb-t. skus zmazat tie hd programy co ti nejdu a nanovo ich naskenuj. pokial to nepomoze skus zmazat aj transpondery a tiez nanovo nahodit rucne a potom naladit programy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Chlapi:
    1/ HD neznamená automaticky DVB-S2!!! Napr. CTHD vysiela DVB-S / MPEG4. Takže napr. TechniSat HDS2, ktorý má jeden tuner DVBS2 a druhý len DVBS ale dokáže dekodovať MPEG4 to v pohode zmákne.
    To len naokraj.

    2/ molex možné problémy
    A/ zle nastavená anténa. Pre HD musí byť precízne nastavená
    B/ CI modul ktorý nepracuje spoľahlivo s kartou. Viď hromadu problémov, ktoré robia kombinácie kariet, modulov, prijímačov. Aký modul tam máš?
    C/ TV CAM šachta nestíha dátový tok z transpondéra -> viď problémy s Panasonicmi. Toto ti žiadny predajca neprizná, bude tvrdiť a tvrdiť že všetko je OK a musí to chodiť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    39

    Dagy2:
    A) antena je nová, 85cm hliník, konvertor s nízkým útlumem a kvalitní kabel v jednom kuse až do příjmače (nově natahaný rozvod před necelým rokem) - na tom HomeCastu co jsem měl předtím psal i u HD příjem 95%
    B) na Homecastu to fungovalo s tou samou kartou i Cryptoworksem, který jsem jen přendal do toho LG (jako celek - navíc ty "SD programy" jdou v pořádku)
    C) to nevím...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    molex:
    A) OK
    B) to že nejaká kombinácia fungovala v STB neznamená, že je dobrá pre LG. Ani nepíšeš aký modul to je. Modul je dá sa povedať alfa a omega úspechu. A tiež nepíšeš čo je to za karta.
    C) asi ťažko zistíš. U Panasonicu to bolo hromadné takže tu bola o tom pomerne rozsiahla debata.
    Odporúčam nájsť niekho tu na fore, kto má rovnaký TV a zistiť aký modul používa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    to Dagy2:
    ale on to nepozera cez sachtu v tv ale v tom bluray prehravaci co ma integrovany aj sat-tuner a v prirucke k tomuto pristroju je pisane ze podporuje dvb-s, dvb-s2 a dvb-t.

    to Molex:
    napis na podporu lg a uvidis co ti poradia (ak vobec poradia )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    OK, priznám sa, že som neštudoval či je LG HR 550S telka alebo blueray.
    V princípe ale odpovede sedia na oboje. K panasonicu -> presne rovnaký problém je na blueray SAT STB ako na telkách, takže aj toto sedí.
    Podľa mňa je to nevhodná kombinácia CI-modul-karta-prístroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    presne ako hovoris. ja som nazoru ze radsej si kupim dva "krabice" aby som mal zvlast sat a zvlast bluray a prejdem tym zbytocnym problemom
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    39

    že to umí Blu-Ray beru jako vedlejší výhodu mě šlo o ten integrovaný HDD a hlavně možnost nahrávání HD a TimeShift... Takže zatím dle všech to vypadá na problém s modulem a kartou ok? (ikdyž oboje v druhém přístroji chodí v pohodě?) - a opakuji s SD programy funguje i v tom LG...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    a preco si si teda kupoval tento stroj ked bluray si nebral ako prioritu??? ved je plno stb ktore maju alebo sa do nich daju vlozit hdd a su teda o dve triedy lepsie ako to co mas
    uz si skusil zmazat a znova naskenovat tie hd programy co ti nejdu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    39

    Zkoušel jsem smazat a nascanovat znovu... ano... chtěl jsem tuto kombinaci, že nechci zase 4 ovladače od všeho možného atd... prostě funkcemi mi toto vyhovuje... ale teď mi jde o zprovoznění HD kanálů... děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Když ti to nejde, reklamuj u prodejce !
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Satelitní příjmač GoSAT GS7050HDi
    Od Pehaha v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-04-2011, 17:58
  2. Jaký satelitní příjmač?
    Od H@nz v sekci DVB-S
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-09-2010, 23:59
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 01:06
  4. UPC Direct - nejdou ceske programy :(
    Od toxin v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 22:11