Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: HDMI kabel 5m

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Potřebuji 5m HDMI kabel na propojení PC a televize, tak aby zvládl 1080p.
    Vyplatí se připlatit za kvalitnější, nebo bude stačit například tento?
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=75479
    Popřípadě nemáte někdo tip na nějaký kvalitnější?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Za tu stovku to klidně můžeš risknout
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    PremiumCord mám doma dvoumetrové (ze stejného shopu) a úplně bez problémů. Pětimetrový HDMI mám kabel HAMA, silně opletený atd., funguje v pohodě, ale když jsem ho zapojil přes HDMI switch, tak už ne, nevím proč. Jinak za ty peníze je ten PremiumCord 5m dobrý kauf.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Díky. Kabel jsem koupil a funguje i na 1080p. Na televizi (Samsung UEC6000) se mi ale nezobrazuje okraj - několik centimetrů. Například ve Windows se mi nezobrazí dolní lišta. Nevíte jak nastavit televizi, aby byl na televizi obraz celý? Dá se to nastavit na televizi nebo v počítači?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    v telke zapni mod JUST SCAN ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    v telke zapni mod JUST SCAN ..
    Pokud ho tam máš....na mé nové PDP tento mód pro HDMI kupodivu není.

    Jinak pokud máš grafickou kartu NVidia, tak spusť "NVidia Control" panel, v něm na "Adjust desktop size and position", klikni na display, který potřebuješ seřídit, pak označ "Resize My Desktop" a klikni na "Resize desktop".
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Clip22.jpg 
Zobrazení: 164 
Velikost: 90.5 KB 
ID: 12292  
    Naposledy upraveno uživatelem geronimoh: 15-07-2011 v 07:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    geronimoh : niekedy sa oznacuje aj inak ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    geronimoh : niekedy sa oznacuje aj inak ..
    Na LCD Toshiba jsem měl na D.O. mezi poměry stran "přesné skenování" , ale na Panasoniku mám možnosti poměru stran od 16:9 po "ZOOM", případně automaticky, ovšem přesné skenování (just scan) jako takové ne. V menu mám položku "Převzorkování 16:9" a pokud ji mám vypnutou, tak je obraz v původní velikosti (asi přesné skenování) a pokud je zapnutá, tak jsou ořezané okraje (vyzkoušeno u připojení PC přes HDMI). To bude asi to jiné označení pro "just scan".
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Xtreamer PRO - HDMI CEC (ovládanie/komunikácia cez HDMI kábel)
    Od RoStaSR v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-05-2011, 14:26
  2. hdmi kabel
    Od peekaa v sekci Videokamery
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-08-2010, 18:18
  3. Kabel hdmi
    Od DIO v sekci DVB-C
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-03-2009, 20:21
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37
  5. HDMI kabel?
    Od divakus v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 12:23