Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 100

Téma: Jaký Technisat?

  1. #31
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od cartas510 Zobrazit příspěvek
    na shopu uz neni, ale pry ho jeste maji... (telefon ze vcerejska)
    teoreticky ho urcite maju lebo ho ponukaju v kombe s HD8 SX. ked sa bojis toho Mascoma tak si toho SMITa objednaj...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od cartas510 Zobrazit příspěvek
    To ze SMIT bude za rok na vyhozeni je vec druha...
    pssst, taketo ruhacske reci o vypnuti CW ta eskortuju rovno pred popravciu catu ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    97

    Dva postřehy:
    1. Někde jsem se tady dočetl, že SMIT Cryptoworks je jen pro programy v CRW a prodejce se ho snaží zbavit. Já mám tohoto SMITa v TechniStaru S1 s kartou ICE Next (MultiHD) a jdou mi tam úplně všechny programy. Ale setkal jsem se i s jiným modulem SMIT, který byl zelenomodrý jako každý tento modul, ale neměl na sobě nápis SMIT. Ten jsem vrátil (ale nemám vyzkoušeno jestli to je ten jen pro CRW programy, je ale fakt, že měl jiné číslo SW než ten s nápisem) a místo něj si pořídil Mascom CRW+IR (mám tedy dva, jeden je záložní).
    2. Modul Mascom CRW+IR. Jestli jsem někoho vystrašil s tím co jsem psal výše, tak není žádný důvod k obavám. Ta hláška je tak zřídkakdy, že o tom snad ani není nutné diskutovat, jestli kvůli tomu Mascoma Ano či Ne. Kloním se jednoznačně k Ano. Já jsem si ještě pohrál s nastavením. Přepnul jsem ho do módu CRW (pro kartu ICE) a nastavil zpoždění pro detekci chyby v dekódovací službě na 5 vteřin a chodí to v pohodě. Především žádná desetivteřinová hláška při staru STB.
    A jeden dotaz:
    Nezkoušel už někdo v HD8-SX (nebo v TechniStar S1) modul SMIT Irdeto Secure CAM? Pozor, ale ne v provedení PLUS. Chtěl jsem, že ho vyzkouším a požádal jsem prodejce a výměnu jednoho Mascoma za tenhle modul, ale zatím mi nepřišla odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od JOSCER Zobrazit příspěvek
    Dva postřehy:
    1. Někde jsem se tady dočetl, že SMIT Cryptoworks je jen pro programy v CRW a prodejce se ho snaží zbavit. Já mám tohoto SMITa v TechniStaru S1 s kartou ICE Next (MultiHD) a jdou mi tam úplně všechny programy. Ale setkal jsem se i s jiným modulem SMIT, který byl zelenomodrý jako každý tento modul, ale neměl na sobě nápis SMIT. Ten jsem vrátil (ale nemám vyzkoušeno jestli to je ten jen pro CRW programy, je ale fakt, že měl jiné číslo SW než ten s nápisem) a místo něj si pořídil Mascom CRW+IR (mám tedy dva, jeden je záložní).
    2. Modul Mascom CRW+IR. Jestli jsem někoho vystrašil s tím co jsem psal výše, tak není žádný důvod k obavám. Ta hláška je tak zřídkakdy, že o tom snad ani není nutné diskutovat, jestli kvůli tomu Mascoma Ano či Ne. Kloním se jednoznačně k Ano. Já jsem si ještě pohrál s nastavením. Přepnul jsem ho do módu CRW (pro kartu ICE) a nastavil zpoždění pro detekci chyby v dekódovací službě na 5 vteřin a chodí to v pohodě. Především žádná desetivteřinová hláška při staru STB.
    A jeden dotaz:
    Nezkoušel už někdo v HD8-SX (nebo v TechniStar S1) modul SMIT Irdeto Secure CAM? Pozor, ale ne v provedení PLUS. Chtěl jsem, že ho vyzkouším a požádal jsem prodejce a výměnu jednoho Mascoma za tenhle modul, ale zatím mi nepřišla odpověď.
    CAM SMIT IRDETO Secure mám zatial odskušaný len v Tv/Samsung C rada bez PVR/,tak neviem ako sa chová ked chceš uskutočniť nejaku nahrávku.Teraz v tejto Tv ide bez problémov s kartou ICE.Skušal som aj IR kartu aj tam nebol problém.Ale ked som dal tu s CI+ ,tu mi stále vyskakovali hlášky kodované aj po vypnutí,ale tu som mal možnosť skušať len s kartou IRDETO/všetko už registrované/.Vydrž do buduceho týždna budem mat TS HD8-SX aj dufam že Technistar,tak odskušam.
    Mám ale potvrdené velmi dobrým známim,ktorý disponuje Sat.materialom,že SMIT IRDETO Secure už len dopredaj a kupiť sa budu dať postupne len IRDETO SMIT Secure CI+./fialová farba,biele nápisi a hore žlté CI+/.
    Jedna prosba,daj servis návod kde presne si nadstavil tych 5s.Dík.
    Naposledy upraveno uživatelem Scorpion7: 02-07-2011 v 19:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    97

    Nastavení zpoždění detekce nedekódování služby u Mascom CRW+IR (popsáno podle menu přístroje HD8-SX):
    Menu -> Podmíněný přístup -> Cryptoworks -> Module options -> Expert menu -> -Go to expert menu- a pak je to položka CA-PMT delete time. Tam nesjpíše budeš mít 0 (nulu). Najedeš na řádek a stiskneš OK. Opakováním tohoto kroku se postupně nastavuje 1, pak 2 a pak 5 sekund. A pak zpět na nulu.

    Doplněno 5.7.: Zkusil jsem přenastavit další parametry modulu v Expert menu. Teď to mám nastaveno následovně. CA system: SINGLE, CA registration: STATIC, Force reading original PMT: OFF, CA-PMT delete time: 5 s, CI-Watchdog: 1500 ms, IC smartcard priority: Cryptoworks (pro kartu ICE).
    Po tomhle přenastavení mi připadá, že to chodí daleko lépe.
    Naposledy upraveno uživatelem JOSCER: 05-07-2011 v 09:48 Důvod: Doplnění
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu občas Avatar uživatele cartas
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od JOSCER Zobrazit příspěvek
    Zkusil jsem přenastavit další parametry modulu v Expert menu. Teď to mám nastaveno následovně. CA system: SINGLE, CA registration: STATIC, Force reading original PMT: OFF, CA-PMT delete time: 5 s, CI-Watchdog: 1500 ms, IC smartcard priority: Cryptoworks (pro kartu ICE).
    Po tomhle přenastavení mi připadá, že to chodí daleko lépe.
    Tak jsem to zkusil presne jako ty, ale pokud nastavim posledni polozku IC smartcard priority: Cryptoworks , tak se mi to kousne a neprijima nic... ?
    Musim vratit na IC smartcard priority=I-Code

    Netusite nekdo, cim to muze byt? Timhle se vlastne prepina mezi Cryptowoksem a Irdetem? To vypada, jako by mi moje ICE na rezim Cryptoworks nefungovala. Pripadne kde najdu popis konfigurace toho Mascom modulu (co ktera polozka znamena)?

    Technisat HD8-SX + modul Mascom + karta ICE
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Sám výrobce jasně doporučuje nechat u ICE karet nastavení na I-Code a varuje, že při nastavení na Cryptoworks to nemusí pracovat korektně. Ten joscer tady uvádí úplný blbosti a jakýsi svoje pochybný experimenty při kterých rozvrtá co může a bohužel ani neví co ty položky v expert menu znamenají
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu občas Avatar uživatele cartas
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    150

    Mas prosim nekde ten navod od vyrobce?

    Ja nasel jen tohle: http://www.mascom.cz/sat/_CI_moduly/_navod_menu.htm
    Naposledy upraveno uživatelem cartas510: 09-07-2011 v 22:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu občas Avatar uživatele cartas
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    150

    Zeptam se jeste na jednu vec. Kdyz zkusim rucne vyhledavat a zadam frekvenci 12,793MHz tak mi to tuto hodnotu neumozni zadat (automaticky mi ji to zmeni na mensi...). To je neco jako nejake omezeni nebo proc to dela?

    PS: na teto frekvenci bych mel mit signal na spolecnem sat. rozvodu v dome (kdyby nekoho zajimalo proc nedam automaticke vyhledavani)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od cartas510 Zobrazit příspěvek
    Mas prosim nekde ten navod od vyrobce?

    Ja nasel jen tohle: http://www.mascom.cz/sat/_Sat_CI.htm
    Návod k čemu? Modul dát do továrního nastavení a pak v něm max. přepnout menu do angličtiny a vypnout chybový hlášky. Jinak s ním nedělat nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu občas Avatar uživatele cartas
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    150

    no myslel jsem, jestli nejakou kombinaci nastaveni "nevylepsim" chovani

    ale vazne, jen me zajimalo co ktera polozka znamena.

    Treba to jak pises o doporuceni pro ICE kartu jsem nikde neobjevil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od cartas510 Zobrazit příspěvek
    Zeptam se jeste na jednu vec. Kdyz zkusim rucne vyhledavat a zadam frekvenci 12,793MHz tak mi to tuto hodnotu neumozni zadat (automaticky mi ji to zmeni na mensi...). To je neco jako nejake omezeni nebo proc to dela?

    PS: na teto frekvenci bych mel mit signal na spolecnem sat. rozvodu v dome (kdyby nekoho zajimalo proc nedam automaticke vyhledavani)
    12.793 je blbost, rozsah je 10.700-12.750
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od cartas510 Zobrazit příspěvek
    no myslel jsem, jestli nejakou kombinaci nastaveni "[COLOR=red]nevylepsim[/COLOR]" chovani

    ale vazne, jen me zajimalo co ktera polozka znamena...
    Max. zhoršíš, takže to radši nechej jak je
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu občas Avatar uživatele cartas
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    150

    Ok.

    Nahodou ten muj dotaz z 22:46 a nemoznosti zadani "vysoke" frekvence netusis?

    Edit: promin - jsem si nevsiml tve odpovedi - tak tedy doplnujici dotaz viz nize...
    Naposledy upraveno uživatelem cartas510: 09-07-2011 v 22:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Je tu občas Avatar uživatele cartas
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    12.793 je blbost, rozsah je 10.700-12.750
    Hm, ja dostal papir od firmy, co nam tu delala spolecny sat. rozvod, na kterych "jinych nestandartnich" frekvencich mam programy naladit a dva baliky programu jsou na vyssi frekvenci nez ty uvadis jako maximum. Nelze to omezeni v Technisatu nejak vypnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 7 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DVB-S: Jaký zvolit externí HDD pro technisat ?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-08-2011, 21:20
  2. Jaky program a jaky kodek
    Od jozka.1 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 27-11-2010, 23:08
  3. Technisat SS HD2
    Od mirekv v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 15:27
  4. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 06:26