Původně odesláno od
Ivo Mašek
Tady co v té výspě bydlím, jezdila MHD normálně, pouze ČD si dalo oddych. Ale protože jsem je nepotřeboval, nijak mě to neomezilo. Jinak, ten den jsem měl plánované volno mezi šichtama (v práci jsem byl až dnes)
Se stávkou souhlasím. proč? [COLOR=red]Protože politická garnitura dnešních dní je zkorumpovaná[/COLOR], hrabe pouze pro sebe, ignoruje nejen občany, ale jak jsem se dnes z radiožurnálu dozvěděl, ignoruje i svaz podnikatelů (hovořil president tohoto svazu, v mnohém s odbory souhlasí a sám řekl, že má i on velké problémy v tripartitě, vláda ignoruje úplně všechny). tato země je v korupčním prostředí již na úrovni Albánie a Kosova., tato země dostala známku 4- !! Jenom tato vláda, která je u moci rok, se topí v neskutečných sračkách. Tolik afér Evropa nepamatuje, všechny se zametají pod koberec., soudy pracují na politickou objednávku, takže o nějaké nezávislosti nelze vůbec mluvit (viz poslední případ z dneška: afera Drobil), ...........
Politická garnitura (a nemyslím nějakou stranu, ale všechny dohromady, protože tady to vlastně funguje na bázi Národní fronty), která je profláklá, topí se v aferach všeho druhu, rozfofrovala 1,5 bilionu korun (a my je máme zaplatit), je namočena v korupci, její někteří ministři a dokonce president vyhrožují vyhazovem a sankcemi stávkujících (to si nedovolí nikdo např. V Itálii, Francii, Německu, a už ani v Polsku, Maďarsku, ...), atd., tato garnitura nemůže provádět žádné reformy, neb to můžu rovnou vzít své peníze a hodit je do kanálu - výsledek bude naprosto stejný.
Toto vše je důsledkem nedokončené revoluce roku 1989.
Naprosto v tom souhlasím s userem StD.