Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zdieľanie kódovaných sat. kanálov / napr. skylink / na PANASONIC TX-P50VT20E

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    9

    Vedel by niekto poradiť či sa dajú vzdialene / cez internet napr. cez CCcam / zdieľať kódované kanály na internom satelitnom tuneri zabudovanom v 3D TV PANASONIC TX-P50VT20E?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    To asi tazko, mas telku za 1500€ a riesis tu nejaky nelegalny prijem zdielanim klucov cez net, ked SkylinkHD kartu mas za 50€ aj s cetou !?!?! Nerozumiem..... Panasonic ma vlastny fw bez moznosti uprav!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    golf ty tomu nerozumieš. To je taký šport....
    Keď povieš že platíš za niečo čo sa dá beztrestne ukradnúť vyzeráš v krčme ako najväčší somár. Pritom v krčme je akceptované, že telky sa nekradnú a je možné ich získať v najhoršom prípade aj kúpou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    9

    Pre golfLC: na kázanie sú tu na svete iné inštitúcie, resp. ľudia v rúchach. Pri založení tejto témy som očakával odpovede v inom štýle. Tvoja odpoveď vypovedá o Tvojom vnútornom cítení - nemusel si sa unúvať. Asi si sa iba potreboval nejako zviditeľniť so svojím názorom na tieto veci, to však nepotrebujem. Potrebujem vedieť technické riešenie veci, nie duševné rozpoloženie. Taktiež neviem odkiaľ si zobral to, že mám telku za 1500.-€. Inač stojí už dnes od 1200.-€ a ešte ju ani nemám, iba uvažujem nad jej kúpou a preto si chcem vopred nejaké technické záležitosti vyjasniť.
    Naposledy upraveno uživatelem dzumi157: 12-06-2011 v 08:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od dzumi157 Zobrazit příspěvek
    Pre golfLC: na kázanie sú tu na svete iné inštitúcie, resp. ľudia v rúchach. [COLOR=red]Pri založení tejto témy som očakával odpovede v inom štýle. [/COLOR]Tvoja odpoveď vypovedá o Tvojom vnútornom cítení - nemusel si sa unúvať. Asi si sa iba potreboval nejako zviditeľniť so svojím názorom na tieto veci, to však nepotrebujem. Potrebujem vedieť technické riešenie veci, nie duševné rozpoloženie. Taktiež neviem odkiaľ si zobral to, že mám telku za 1500.-€. Inač stojí už dnes od 1200.-€ a ešte ju ani nemám, iba uvažujem nad jej kúpou a preto si chcem vopred nejaké technické záležitosti vyjasniť.
    Na veřejným fóru ti nebude nikdo odpovídat na dotazy týkající se trestný činnosti. To snad nemůžeš ani myslet vážně
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peco
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    801

    Nedaju!

    Ibaze by nejaky kutil urobil custom firmware pre tento typ TV, ktory by to umoznoval. Nepredpokladam, ze sa tym niekto bude zapodievat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    to dzumi157:
    na zdielanie si kup poriadny satelit najlepsie s linuxom a budes vysmiaty ked uz mas 1000€ na tv tak nejakych 300€ na satelit snad niekde este najdes ci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    2

    Som stastnym a spokojnym majitelom PANASONIC TX-P42VT20E . Kedze , okrem ineho , sa zaujimam aj o satelitny prijem , samozrejme som hned po kupe vyskusal aj zabudovany sat prijimac . Aj ked som velke iluzie nemal , moje prve skusenosti sat prijmu ma sklamali . Zabudovany sat prijimac je primitivny DVB S2 prijimac pre FTA kanaly + CI slot pre CAM modul s kartou . Moznosti nastaveni je minimum . Pre mna je tabu aj pouzitie karty napr. Skylink vyhladom k tomu , ze CI slot mam obsadeny CAM modulom UPC ( DVB-C ). Je to skoda , na nete je minimum infa o pouzitych DVB S2 moduloch v TV a prakticke skusenosti s ich pouzivanim . Pokial niekto ma nejake infa , pripadne vie kde sa nachadzaju , bolo by dobre dat o nich vediet .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    Zemetras, ak máš káblové UPC tak myslím, že SkyLink je úplná zbytočnosť.
    skúseností najmä s panasonicmi (bohužiaľ nie zrovna pozitívnymi) je plné aj toto forum. Stačí hľadať vlákno zo septembra, čo sa udialo po zmene na HD-transpondéri SkyLinku s TV panasonič.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    173

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Zemetras, ak máš káblové UPC tak myslím, že SkyLink je úplná zbytočnosť.
    skúseností najmä s panasonicmi (bohužiaľ nie zrovna pozitívnymi) je plné aj toto forum. Stačí hľadať vlákno zo septembra, čo sa udialo po zmene na HD-transpondéri SkyLinku s TV panasonič.
    Prosím tě mluv objektivně - skúseností najmä s panasonicmi HD-transpondéri SkyLinku - ano panasonic včetně plno dalších satelitných přístrojů , kdy se musel narychlo měnit SW a dokonce na některých to ani nešlo a vyhodili se.
    Naposledy upraveno uživatelem standawrc: 05-07-2011 v 11:50
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic TX-P50VT20E, TX-P54V20E, TX-P58VT20E, TX-P65VT20E
    Od dj_h3ll v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 363
    Poslední příspěvek: 30-12-2016, 08:42
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-05-2012, 20:11
  3. Set top box a panasonic TX-P50VT20E
    Od Zeeberdee v sekci DVB-T
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 24-10-2011, 20:51
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-06-2011, 08:37
  5. Jakou 3D? Panasonic P50VT20E vs. Samsung LE46C750
    Od nessi v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-05-2010, 12:05