Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: GoSAT GS7050HDi nebo Vantage HD 1100 S

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    Ahoj,

    můžete doporučit GoSAT GS7050HDi, nebo Vantage HD 1100 S?
    GoSAT GS7050HDi + Irdeto HD Skylink karta vychází cenově na cca 4 tisíc. Jestli se oplatí připlatit na Vantage HD 1100 S.

    Hledám levnější komponenty na sat. sestavu, bude 80Al + 3x Interstar GI201 0.2dB singl + satelitní držák pro 3LNB Emme Esse + Interstar GI411 4/1venkovní + sat. příjmač a karta HD Skylink. Dá se ještě něco zlepšit?

    Moc díky,
    Naposledy upraveno uživatelem Solaris1: 10-06-2011 v 14:08
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Ovšemže dá... - kup motor (asi 1.000 Kč) a potom ti bude stačit jen jeden LNB a nebudeš potřebovat DiSEqC přepínač... - čili asi polovinu ceny motoru ušetříš...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    díky, ale motor nechci, špatná zkušenost
    Tedy asi Vantage HD 1100 S? Co jednotlivé komponenty sat. sestavy? Pro ASTRU 28,5-23,5-19,2E

    Díky
    Naposledy upraveno uživatelem Solaris1: 06-06-2011 v 16:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Solaris1 Zobrazit příspěvek
    díky, ale motor nechci, špatná zkušenost
    Tedy asi Vantage HD 1100 S? Co jednotlivé komponenty sat. sestavy? Pro ASTRU 28,5-23,5-19,2E

    Díky
    aké predsudky ? nič lepšie, ako Diseq motor nepoznám, pokiaľ chceš sledovať X družíc a loviť...

    A ten Vantage HD je OK, ale radšej by som si doplatil za model HD7100, rozdiel je momentálne nepatrný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    hm, chci jenom občas sledovat tv, nejsem lovec, pouze konzument
    jasně HD7100, bohužel cenově je to o 2 tisíce výš, pro mě zbytečnost Co jsem tak četl je to de facto stejný, jenom jedno mínus, dle recenzí pomalu nabíha, nevím co si mám pod tím myslet

    Prostě potřebuji si poskládat HD sestavu za dobrou cenu, klasika poměr cena - výkon

    Motor, štvala mě prodleva, než to najede atd. Nevím, možná se to teď zdokonalilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Solaris1 Zobrazit příspěvek
    dle recenzí pomalu nabíha, nevím co si mám pod tím myslet
    no boot je cca 15s. Ale to je +-pri každom HD STB. Rozdiel je napr. aj v použití EMU FW, napr. Jepssen FW do HD1100 nedáš.

    Citace Původně odesláno od Solaris1 Zobrazit příspěvek
    Motor, štvala mě prodleva, než to najede atd. Nevím, možná se to teď zdokonalilo.
    ja používam asi 12 rokov stále rovnaký motor, SG2100 a šlape ako hodinky, či je vonku + 40 alebo - 30 stupňov. Napr. z 23,5E na 19,2E = 1-1,5s. Z 23,5E na 13E = 2,5s...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    se omlouvám, Vantage teď nepoužívám , netuším o co přicházím když nemohu použití Jepssen FW

    hm, ale když dám motor, to je dalších cca 1,5 tisíce navíc tak teď nevím, jestli to má smysl do toho investovat, nebo ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Solaris1 Zobrazit příspěvek
    hm, ale když dám motor, to je dalších cca 1,5 tisíce navíc tak teď nevím, jestli to má smysl do toho investovat, nebo ne
    pokiaľ budeš sledovať napr. Skylink, alebo CSlink, motor ti bude na nič, kúp proste STB, kabeláž, držiak paraboly, samotnú parabolu, 2x F-konektory, prístupovú kartu, monoblok LNB http://www.aerial.sk/eshop/index.php...emart&Itemid=1
    Nič viac ti netreba ku šťastiu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    konfigurace optimálně: karta Skylink HD + multifokus na 3 konvektory na ASTRY 28,5-23,5-19,2E. Prosím může být?

    Prosím jestli je potřeba anténního napáječe 75 Ohm? Nebo je to komplet napájeno od přijímače?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Solaris1 Zobrazit příspěvek
    konfigurace optimálně: karta Skylink HD + multifokus na 3 konvektory na ASTRY 28,5-23,5-19,2E. Prosím může být?

    Prosím jestli je potřeba anténního napáječe 75 Ohm? Nebo je to komplet napájeno od přijímače?
    áno môže byť + diseq prepínač.
    O napájanie sa stará STB , netreba nič iné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    36

    Ještě jsem obdržel echo na Topfield SBI 2050. Prosím, co doporučíte Topfield SBI 2050 nebo Vantage HD 1100? A důvod?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od Solaris1 Zobrazit příspěvek
    Ještě jsem obdržel echo na Topfield SBI 2050. Prosím, co doporučíte Topfield SBI 2050 nebo Vantage HD 1100? A důvod?

    Díky
    cez PM sa nedá poslať príloha, tak pozri tuto :
    + multifocus
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 44444.png 
Zobrazení: 149 
Velikost: 41.2 KB 
ID: 11126  
    Naposledy upraveno uživatelem jarino1978: 07-06-2011 v 19:54
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    4

    Ak možem poradiť tak Vantage a motor .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Jednoznacne Vantage HD 1100 S, menu a ovladanie pristroja neporovnatelne.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    Citace Původně odesláno od edison2 Zobrazit příspěvek
    Ak možem poradiť tak Vantage a motor .
    pokial chce len tie tri druzice co tu pisal tak mu je motor na nic. staci mu parabola s tromi lnb a diseqc prepinac a ma vystarane
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Satelitní příjmač GoSAT GS7050HDi
    Od Pehaha v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 30-04-2011, 17:58
  2. Pomoc - Vantage 1100
    Od Premiumx7100 v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-06-2010, 10:04
  3. Vantage 1100 nebo Topfield 7700
    Od Ladys v sekci DVB-S
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 20:01
  4. Vantage HD6000 nebo 1100
    Od nalim_k v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 19:11
  5. Vantage HD-1100 S
    Od RADU v sekci DVB-S
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-07-2009, 14:39