Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 56

Téma: okno "podmienený prístup"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    62

    Zakladám toto vlákno pre nedostupnosť reakcií n iných fórach tak SORY!

    V určitých čas.intervaloch vyskakuje okno "podmienený prístup - you have recieve a email" Na dotaz technikom Skylinku odpovedali že to nie je vec karty ale asi SW STB. Robí to len keď sú karty v čítačkách. Keď fachčím aj s CAM tak to nerobí. Vypnem okno backapom.
    Pomôže mi niekto zbaviť sa tejto pitomosti?
    Vantage 8000S +HDD 500MB+akt.chladenie
    FW 25202
    karta Skylink standart HD (IR)
    CAM Skylink Irdeto Neotion

    pre mňa by bola pomoc aj v tom, keby mi prišla reakcia typu:
    1. mám rovnaký STB, FW...mne to nerobí a ani som nepočul že to niekomu robí.
    2. mám rovnaký STB, FW... robí mi to tiež no neviem ti poradiť

    Potom by som sa vedel zorientovať či mám pátrať ďalej alebo sa na to vykašlať.
    Vopred ďakujem za reakcie
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Mimo jiné jsi napsal i toto, cituji :
    "...Robí to len keď sú karty v čítačkách. Keď fachčím aj s CAM tak to nerobí..."

    Z toho celkem jasně vyplývá, že ten tvůj firmware to jinak neumí, protože, když jej vyrobili, tak žádné takové karty ještě nebyly v provozu a programátoři nemohli nijak předvídat budoucnost, že ?
    No a protože firmware pro tvůj stroj se již dávno přestalo vyvíjet a tedy i aktualizovat, tak ti asi nezbude nic jiného než :

    Tak fachči s CAM A JE TO !

    P.S. - mohu se ovšem mýlit, nevlastním tento stroj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele VlaDamorava
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    468

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    čo sa týka Surflocku, je opäť spustený, ale zdieľať kartu ide, je možné nahrávať 2 HD programy a na tretí sa dívať, aspoň u mňa.
    Nahrávky sa ukladajú v prípade čítačiek ako necryptované, čiže si ich prehráš do aleluja.

    S Vantom budeš spokojný, treba len vychytať počiatočné neskúsenosti. Lepšiu mašinu nenájdeš ...

    Vyskúšaj v Jepssene v čítačkách svoju kartu, mala by ti ísť, mne ide bez problémov aj čistá Irdeto a Ice karta.
    https://www.tvfreak.cz/forum/newrepl...reply&p=348618

    losos se samozřejmě mýlí, co se týká firmware pro Vantage .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od slamape Zobrazit příspěvek
    Zakladám toto vlákno pre nedostupnosť reakcií n iných fórach tak SORY!

    V určitých čas.intervaloch vyskakuje okno "podmienený prístup - you have recieve a email" Na dotaz technikom Skylinku odpovedali že to nie je vec karty ale asi SW STB. Robí to len keď sú karty v čítačkách. Keď fachčím aj s CAM tak to nerobí. Vypnem okno backapom.
    Pomôže mi niekto zbaviť sa tejto pitomosti?
    Vantage 8000S +HDD 500MB+akt.chladenie
    FW 25202
    karta Skylink standart HD (IR)
    CAM Skylink Irdeto Neotion

    pre mňa by bola pomoc aj v tom, keby mi prišla reakcia typu:
    1. mám rovnaký STB, FW...mne to nerobí a ani som nepočul že to niekomu robí.
    2. mám rovnaký STB, FW... robí mi to tiež no neviem ti poradiť

    Potom by som sa vedel zorientovať či mám pátrať ďalej alebo sa na to vykašlať.
    Vopred ďakujem za reakcie
    Pretože si tento problém preberal na inom vlákne/Overené funkčné kombinácie Stb a CI.......strana 6,možno sa to dalo aj tam poriešiť/,a potom už si nepísal,tak som si myslel že je to vyriešené.Skusim Ti v niečom poradiť,ale dopredu upozornujem a odpovedám aj bod na 1.Budu to len skusenosti,dedukcia a uložené poznámky,žiadny servisnávod alebo manual.
    Nemám takýto skvelí strojček,ale 2ks som začiatkom roka prestavoval ako si to robil aj Ti.Po nadstavení som ich mal doma asi týžden nič tákeho sa neprejavilo.A nik sa ani neozval,že by takéto niečo zobrazovalo na ich mašinkách potom doma.Mal som dva mesiace Vantage VT-600 S tiež twin tuner.
    Uplne na začiatku ešte čo znamená/vypnem okno backapom/? Tak robí to aj pri CA module/loch/,alebo nerobí? Alebo skutočne len pri kartách vložených v čítačkách?A ešte jedna otázka pre začiatok.Skušal si to otestovať aj na volných programoch,bez kariet,to znamená volné CI 1,2 a volné Card reader 1,2/ako je Očko,CT24,TA3.../?
    Naposledy upraveno uživatelem Scorpion7: 05-06-2011 v 21:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od Scorpion7 Zobrazit příspěvek
    Pretože si tento problém preberal na inom vlákne/Overené funkčné kombinácie Stb a CI.......strana 6,možno sa to dalo aj tam poriešiť/,a potom už si nepísal,tak som si myslel že je to vyriešené.Skusim Ti v niečom poradiť,ale dopredu upozornujem a odpovedám aj bod na 1.Budu to len skusenosti,dedukcia a uložené poznámky,žiadny servisnávod alebo manual.
    Nemám takýto skvelí strojček,ale 2ks som začiatkom roka prestavoval ako si to robil aj Ti.Po nadstavení som ich mal doma asi týžden nič tákeho sa neprejavilo.A nik sa ani neozval,že by takéto niečo zobrazovalo na ich mašinkách potom doma.Mal som dva mesiace Vantage VT-600 S tiež twin tuner.
    Uplne na začiatku ešte čo znamená/vypnem okno backapom/? Tak robí to aj pri CA module/loch/,alebo nerobí? Alebo skutočne len pri kartách vložených v čítačkách?A ešte jedna otázka pre začiatok.Skušal si to otestovať aj na volných programoch,bez kariet,to znamená volné CI 1,2 a volné Card reader 1,2/ako je Očko,CT24,TA3.../?
    - keď si mal tie Vanty doma a nerobilo to aké si mal karty ICE alebo IR (nebude to v tom)?
    - aký si mal FW ?
    - vypnutie "backapom" znamená stlačiť na DO tlačítko Back.(tým okno zmizne)
    - robí to len pri použití keriet IR v čítačkách (FW 25202).
    - s CAM (Neotion) to nerobí
    - tie voľné programy bez kariet vyskúšam ale pochybujem že tam to bude robiť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od slamape Zobrazit příspěvek
    - keď si mal tie Vanty doma a nerobilo to aké si mal karty ICE alebo IR (nebude to v tom)?
    - aký si mal FW ?
    - vypnutie "backapom" znamená stlačiť na DO tlačítko Back.(tým okno zmizne)
    - robí to len pri použití keriet IR v čítačkách (FW 25202).
    - s CAM (Neotion) to nerobí
    - tie voľné programy bez kariet vyskúšam ale pochybujem že tam to bude robiť.
    Tak patrí sa aj odpovedať:
    1.Dve karty ICE /každý stroj jedna karta/.Vtedy,Teraz neviem-skusim zistit ale nebude to hned.Koncom mesiaca.Odcestovaný USA.
    2.Fw?Hm to je jediné na čo som popravde vtedy zabudol si urobiť poznámku.Možem tiež zistiť,ale až koncom mesiaca.Ale tak dlho nebudeme čakať.
    3.Dík za info.
    4.Ok
    5.Ok
    6.Tu by sme mali zistiť,či maju v tom prsty tie karty,pokial sa to objaví robí to Vantage.Daj vediet ako test dopadol,ale ešte lepšie by bola možnost hodiť sa na Hot Bird /len čistý Stb,a pokial to aj tu bude otravovať,tak je to v Stb.Možeš vylučiť Skylink+karty/.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    @slamape : čo takto konečne otestovať FW Jepssen ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    @slamape : čo takto konečne otestovať FW Jepssen ?
    Si zlatý s tým vytvalým preferovaním Jepssena.Ja sa ti ani nečudujem keď si s ním taký spokojný.
    Ja mám akúsi obavu že znova niečo zablne ako vtedy s tými USB klúčami a budem v prd.... Ale už keď nič iné nepríde na riešenie tak asi zostanú len 2 alternatívy
    1. Jepssen
    2. Zostať bežať cez CAM i s tým pomalším prepínaním
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    slamape :

    Tak čo,pokračujeme či nie?Skušal si aj bez kariet?Stále tá otravná hláška?Alebo už je to okej?Aký bol výsledok?Alebo si to vzdal,a budeš pomalší v prepínaní a bez otravného infa?Nesuhlasím,ked si zašiel tak daleko,to už je lepšia možnosť č.1.
    Ale čo si myslím ja to je vedlajšie,super mašinka je predsa Tvoja.
    Naposledy upraveno uživatelem Scorpion7: 09-06-2011 v 20:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od Scorpion7 Zobrazit příspěvek
    slamape :

    Tak čo,pokračujeme či nie?Skušal si aj bez kariet?Stále tá otravná hláška?Alebo už je to okej?Aký bol výsledok?Alebo si to vzdal,a budeš pomalší v prepínaní a bez otravného infa?Nesuhlasím,ked si zašiel tak daleko,to už je lepšia možnosť č.1.
    Ale čo si myslím ja to je vedlajšie,super mašinka je predsa Tvoja.
    Pri Vante asi podla množstva príspevkov nebude nikdy núdza na "skúmaj-skúšaj-dorob si sám" a potom že super mašinka.
    Takže pokračujem:
    - pri FTA bez kariet v CI slotoch je všetko OK- okno nevyskakuje
    čiže úvahou dospievam že to bude asi v tom, že po použití neofic.FW (25202) sa stanú čítačky UNI ale pri čítaní novej IR karty majú ten problém s vysk.oknom. Škoda že nemám možnosť vyskúšať namiesto tých čistých IR kariet karty ICE. (Ale všetci s ICE sú bez toho vysk.okna v UNI čítač.)
    - po mnžstve rozporuplných reakcií na Jepssena zatiaľ do neho neidem.
    skúsim zohnať karty ICE na odskúšanie
    - niektoré kanály sú kódovavané len v CW (naštastie je ich pár) a tie mi tieto moje IR karty nerozkódujú - hláška "kódovaný program".
    -zatiaľ bežím s CAM neotion v obidvoch CI slotoch a s kartami Skylink HD (IR) v nich.

    A nakoľko som sa doteraz zaoberal stále s týmto problémom prišlo včera na podnet manželky aj k prvému spusteniu nahrávania. A ajhľa ďalší "problémik". Cez EPG som vybral program,cez timer skontroloval,odklepol OK. Zatial som pozeral iné kanály. V nastavenom čase začalo nahrávanie a tom si kontroloval na INFO.Všetko prebiehalo OK aj ukončenie prechodom do standby. Po prezrení si nahratého súboru na HDD tam boli súbory OK čo do veľkosti ale po spustení nahrávky tá bežala asi 1 minutu a CVAK_KONEC. Ten problem som už videl niekde na fórach - tvári sa že nahráva ale to je všetko. Prehrať to neide.
    -Druhý pokus bol večer- nastavil som program zasa cez EPG. Vypol Vantu DO a aj TV a išiel spať (čiže som nič neprepínal medzi kanálmi). A ejhľa nahrávka OK aj prehratie OK.
    -Úvaha : niečo sa pose.. pri nahrávaní a súčastnom prepínaní kanálov. Kanály mám usporiadané rovnako na T1 a T2 s tým, že jedny mám od 1-100 a druhé 101-200 (viac aj tak nepotrebujem). To preto aby som sa vyhol rovnakým transpodérom pri nahrávaní a pozeraní.
    -Má niekto podobnú skúsenosť s PVR?
    Som zvedavý či budem niekedy môcť použiť usmievavého smajlíka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    Citace Původně odesláno od slamape Zobrazit příspěvek
    - po mnžstve rozporuplných reakcií na Jepssena zatiaľ do neho neidem.
    žiadne nie sú. Šup, šup, Jepssen !

    Citace Původně odesláno od slamape Zobrazit příspěvek
    - niektoré kanály sú kódovavané len v CW
    taký nie je u Skylinku ani jeden !Pravdepodobne sú to programy patriace Cslinku, ktoré Skylink neponúka.

    Citace Původně odesláno od slamape Zobrazit příspěvek
    Zatial som pozeral iné kanály. .
    ono záleží, že čo si pozeral.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Mám Vantage HD8000S + interní HDD 1TB, v interní čtečce kartu Skylink Irdeto ICE a firmware Jepssen. Hlášku "kódovaný program" při přepínání programů jsem od té doby, co mám Jepssena neměl ani jednou. Celkově je podle mě Jepssen lepší než jiné neoficiální firmwary pro Vantage, jen škoda že mi přetrvávají problémy s tím, že některé záznamy pořadů na HDD za se neprovedou, nebo že STB často restartuje při posuvu v přehrávaném záznamu, přičemž po restartu je tento přehrávaný záznam často nenávratně ztracen. Jinak je Vantage HD8000S velice dobrý stroj, menu přehledné, jednoduché, prostě "Plug and Play". Setting edituji v PC v programu "SetEditVantageHD". STB mám trvale propojený USB kabelem s PC, prostě "easy".
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od jarino1978 Zobrazit příspěvek
    žiadne nie sú. Šup, šup, Jepssen !


    taký nie je u Skylinku ani jeden !Pravdepodobne sú to programy patriace Cslinku, ktoré Skylink neponúka.



    ono záleží, že čo si pozeral.
    - Jepssen : ale SÚ a mňa hlavne zaujíma či sa ním odstránia moje problémy a to je len rýchlosť prepínania s CAM, hláška kódovaný program mi nevyskakuje pri prepínaní len pri prvom zapnutí mi táto hláška na chvílu naskočí ale sama zmizne a program nabehne. problém s oknom Podmienený prístup keď sú karty IR v čítačkách UNI bude vec čitačky že nezvláda IR karty.A čo sa týka to blbnutie s nahrávaním je aj u Jepssena (viď reakciu geronimoh dole)
    - máš pravdu že v CW sú kódované kanály CSlink ( PRIMA HD , HBO2 , Film+..) a tie mi nebežia
    - nahrával som na T1 a prepínal som programy len na T2 (včera na noc som mal nastavené nahrávanie filmu- STB v standby a všetko OK)

    ešte otázka ako je lepšie nastaviť HDD auto standby ZAP alebo VYP. Teraz som mal ZAP.
    A ako dlho má trvať pri zapnutí STB zo standby nabehnutie programu? U mňa:
    -prvá hláška "booting" - 15s
    - druhá "Welcome" - 15s
    trocha dlho nie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od geronimoh Zobrazit příspěvek
    Mám Vantage HD8000S + interní HDD 1TB, v interní čtečce kartu Skylink Irdeto ICE a firmware Jepssen. Hlášku "kódovaný program" při přepínání programů jsem od té doby, co mám Jepssena neměl ani jednou. Celkově je podle mě Jepssen lepší než jiné neoficiální firmwary pro Vantage, jen škoda že mi přetrvávají problémy s tím, že některé záznamy pořadů na HDD za se neprovedou, nebo že STB často restartuje při posuvu v přehrávaném záznamu, přičemž po restartu je tento přehrávaný záznam často nenávratně ztracen. Jinak je Vantage HD8000S velice dobrý stroj, menu přehledné, jednoduché, prostě "Plug and Play". Setting edituji v PC v programu "SetEditVantageHD". STB mám trvale propojený USB kabelem s PC, prostě "easy".
    No a ja som vyberal tiež podľa "Plug and Play" a dvojtunerák bez OS a pre bezproblémové nahratie (nie archiváciu) programu na inom kanály ako pozerám. POZRIEM - VYMAŽEM. No a ani ten Jepssen to ako vidím nezabezpečuje.
    3 mesiace pred jeho kúpou som komunikoval a behal po fórach takže moc som toho nezanedbal.
    Ale bojujem ďalej aj s podporou všetkých na nete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Když jsem ho kupoval já, tak jsem toho pročetl na NETu spoustu a všichni se shodovali, že zatím není dokonalý firmware, ale že je to otázka krátkého času. No bohužel, některé mouchy zatím přetrvávají. Pokud by šlo vychytat problémy s neuskutečněnými záznamy, pak přehrávání jde vyřešit přenesením zaznamenaných pořadů do PC a přehráním na PC. Tak luxusní přístroj by měl ovšem pracovat bezchybně a ne nutit majitele řešit jeho nedostatky.
    Jepssen stojí za použití už jen proto, že se zbavíš otravných hlášek o kódovaném programu při přepínání. Subjektivně se mi zdá i přepínání programů rychlejší, stejně jako start přístroje po zapnutí.
    Naposledy upraveno uživatelem geronimoh: 11-06-2011 v 11:55
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 22:06
  2. "Zdokonaleni pohybu","Motion plus"=zhorsovace obrazu???
    Od Vlada165 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-01-2011, 09:35
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 08:52
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-04-2009, 11:03
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 19:08