Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: FDVI2FVGA kde sehnat?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    14

    Ahoj, shanim FDVI2FVGA neboli konverzi DVI na VGA, oboje female (chci napojit PS3, mam hdmi > dvi kabel, a hdmi > vga nemuzu sehnat, tak s hanim DVI na VGA.

    tady ho maji - http://www.svideo.com/appletvhack.html
    i s postou za nejakych 240Kc, jenze to bude trvat a podle noveho zakona se bojim ze to celnici naparej clem (neuveri ze je to tak levne.. prej kdyz sem ji nezda cena urcuji si svoji.. blbci).

    Diky za rady.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    14

    Takze druha moznost je toto
    Redukce VGA-male (CRT) => DVI-I female


    Vsude ale pisou o zapojeni VGA grafika DVI monitor, ale ja to chci obracene.. pujde to?
    Take pokud DVI nezapojuji do monitoru, je zapotrebi resit ono
    Redukce nefunguje s monitorem, který má vstup DVI-D !!! ?
    Naposledy upraveno uživatelem rodiercz: 03-06-2011 v 14:18
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Nechci ti kazit iluze, ale ta redukce slouží jenom na zapojení konektorů a nikoliv na změnu signálu. Takže napřed bys musel mít na primárním výstupu analog, který pak pomocí té redukce dostaneš na požadovaný typ konektoru, pochopitelně taky v analogu. Ale jestli máš jako primární signál digitální HDMI nebo DVI, tak z toho analogový D-Sub rozhodně neuděláš jenom redukcí. To je taky ten důvod, proč podobné redukce takřka nikdo neprodává (jsou na dvě věci).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele garb7
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    1,190

    Přesně tak tato redukce slouží pouze pro propojení VGA signálu z grafický karty do monitoru s VGA in pokud by grafika už neuměla VGA tak na monitoru nebude obraz DVI konektor má jednoduše řečeno oba signály jak HDMI tak VGA každý na jiných pinech je to proto aby na grafické kartě nemusel být ještě klasika VGA konektor

    tudíž z HDMI neudělá VGA

    něco je i na http://cs.wikipedia.org/wiki/DVI_%28rozhran%C3%AD%29
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    pitomec : ak je zdroj DVI , tak tam analog moze byt (okrem DVI-D) .. len pri HDMI neni .. on ale pise ze ma zdroj HDMI , cize analog tam nema ... len som chcel upravit tvoju jemnu nepresnost ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Já psal "primární signál digitální HDMI nebo DVI", čímž byl myšleno, že je ten digitál na HDMI nebo je na DVI, nikoliv analog na DVI. Ale v této diskuzi je to stejně fuk
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kombinace DVB-T, VHS a DVD - jde to sehnat?
    Od pkovak v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 14-12-2008, 09:31
  2. Kde sehnat demo SOFTWORKS?
    Od MIHI v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 21:40
  3. Kde sehnat ovladače pro Leadtek
    Od stani v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-02-2008, 12:52
  4. zvuky-kde sehnat
    Od Terka v sekci Editace videa
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 12-04-2006, 08:28
  5. Kde se dá sehnat Vegas
    Od fugas v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-07-2005, 12:06