Skoro sto let čekám až to bude.
Vím, že se mi to opět nepodaří nahrát - určitě vypnou proud.
Bude to taky někdo zachytávat?
Čtvrtek 17.3.2005 na ČT2 ve 22.00
Vím, že se mi to opět nepodaří nahrát - určitě vypnou proud.
Bude to taky někdo zachytávat?
Čtvrtek 17.3.2005 na ČT2 ve 22.00
ViKinG
Ani já nejsem ten správný soupeř.
S kartou Leadtek WinFast TV 2000 EXPERT a Athlonem 1,2 GHz to taky nevytrhnu. :-((( :-((( :-(((
Ani já nejsem ten správný soupeř.
S kartou Leadtek WinFast TV 2000 EXPERT a Athlonem 1,2 GHz to taky nevytrhnu. :-((( :-((( :-(((
mirekv
Takže jestli je dnes středa tak to můžu přijít do práce až pozítří , co ty na to Mirku? :-E :-E
Takže jestli je dnes středa tak to můžu přijít do práce až pozítří , co ty na to Mirku? :-E :-E
exTNT
Mě by to stačilo i černobíle mono a mírně v šumu , důležitý pro mě je ten obsah - ten Výběr :-E :-E :-E :-E
Mě by to stačilo i černobíle mono a mírně v šumu , důležitý pro mě je ten obsah - ten Výběr :-E :-E :-E :-E
Ač je to tematicky pro mne poněkud "mimo mísu" (navíc se tam objevují ks*chty, které z duše nenávidím...), tak jsem to schválně včera grabnul (na 8000, Mpeg2, cca 5,7 GB), ještě dnes večer proženu audio na AC3 2.0 a šup s tím na DVD.
Ale jó, člověk od toho nemůže čekat nějaký převratný objevy, ale já jsem HraběteX a ostatní kousky poslouchal v době, kdy byl PV zakázanej a prostě je mám od té doby rád.
jo muzika v pohode, to bezesporu, ale ten film me nak nezaujal, nejlepsi z takovejch filmu sou visaci zamek a mnaga happy end od zelenky
Ten VZ je suprovej, Mňága už trochu míň ale taky jde. Pražský Výběr jako kapela ve své době byl bomba!
Tak teď jsem to demuxnul a ani jsem se ve svém odhadu (4000 kbps) moc nespletl:
"avg. nom. bitrate 3948771 bps (min/max: 1621600/6405600)"
Jako obvykle bez jedinýho výpadku.
Video má 2,54 GB, audio 168 MB, pro sebe si to dám do XviDu, kterej bude mít 798 MB, takže "jopein" - chtěl bys něco z toho? Můžu Ti z toho udělat DVD a nebo Ti na 800 MB placce dát ten XviD.
"avg. nom. bitrate 3948771 bps (min/max: 1621600/6405600)"
Jako obvykle bez jedinýho výpadku.
Video má 2,54 GB, audio 168 MB, pro sebe si to dám do XviDu, kterej bude mít 798 MB, takže "jopein" - chtěl bys něco z toho? Můžu Ti z toho udělat DVD a nebo Ti na 800 MB placce dát ten XviD.
Díky za váš zájem.
Kupodivu se mi taky zadařílo, mám tam slabé rušení, ale dívat se na to dá.
Ten film je už trochu zaprášený časem, ale pro mě to byla svého času kapela no.1.
Tak alespoň z nostalgie, čas rychle letí.
To exTNT : Na formátu nezáleží, ale určitě mám zájem. Ale nespěchá to.
V pohodě.
Ten film je už trochu zaprášený časem, ale pro mě to byla svého času kapela no.1.
V pohodě.
Omluva Mirkovi :Nevšiml jsem si, že jseš přihlášený ty.
:BB: Takže znovu:
Díky za váš zájem.
V pohodě.
:BB: Takže znovu:
Díky za váš zájem.
V pohodě.
Ty jo, teď jsem nastavoval nahrávání na víkend a všimnul jsem si neděle na ČT2 20:00 - 22:15...
Už to mám nastavený, takže pokud se to povede, asi "jopein" těch placek dostane víc... :-D
Už to mám nastavený, takže pokud se to povede, asi "jopein" těch placek dostane víc... :-D
Takže už jsem se podíval taky a osobně jsem se vrátil do doby Pražskýho výběru a Visacího zámku. Teď už se to blbě vysvětluje, ale v tý době to byl dost slušnej odvaz s dost velkou šancí, že místo koncertu se svezete v antonu. Ačkoliv jsem nebyl žádnej rozvraceč soc. zřízení taky jsem se párkrát svez. A jak tam VB Polívka velí "rozejděte se občane" tak takovej pokyn jsem dostal taky, rozhlídl jsem se několikrát kolem sebe abych se ujistil, že se mi to nezdá a že jsem sám a pak jsem byl "rozejit" za pomoci VUMLU.
Mám to akorát na jednovrstvou placku, kvalita videa ani z Czechlinku není nic moc, ale obsah vše vynahrazuje. Uznávám, že nesmím domýšlet další aktivity dotyčných ale pro mě osobně to byl znovu zážitek.
A v neděli večer bude asi další.
Mám to akorát na jednovrstvou placku, kvalita videa ani z Czechlinku není nic moc, ale obsah vše vynahrazuje. Uznávám, že nesmím domýšlet další aktivity dotyčných ale pro mě osobně to byl znovu zážitek.
A v neděli večer bude asi další.
exTNT
Dík, ale abych nebyl těma plackama zaplácanej :-D ,to by mě moja hnala :-E .
A od Zámků to je další kapitola.
Od nich jsem se třeba dověděl, že když Vlasta c h l a s t á , tak to nemusí být nutně ženská :-E
Dík, ale abych nebyl těma plackama zaplácanej :-D ,to by mě moja hnala :-E .
A od Zámků to je další kapitola.
Od nich jsem se třeba dověděl, že když Vlasta c h l a s t á , tak to nemusí být nutně ženská :-E
...ono "rušení" = místy, to už tam prostě je, i po vyfiltrování podle vzorku ticha na začátku... Vytažené audio přes Audition a do AC3 je k disposici.
Stahovali jste někdo koncert? Byl ve formátu 16:9 a aby někoho nenapadlo odříznout logo (i za cenu ztráty kousku zvrchu) tak ho posunuli pěkně níže. Jsou to filutové v ČT!
sem to dělal a sem znechucenej, protože na 19tý minutě byl veeelikej dropout, takže jsem musel vystřihnout celou písničku... I když je fakt, že to byla nějaká novější, takže mě to zas tolik nebolí. :-E
Taky jsem to resil. TV -> analog IN na kamere - DV out -> 20 GB avi -> Procoder -> DVD. Nevite o nejakem obalu ? Diky.
Já bych věděl! Na doma dělaný DVD mám ideální obaly - dávám je po pětadvaceti do cakeboxu... :-E A když je někomu pučuju, tak do papírový pošetky... :-E :-E :-E