Původně odesláno od
intago
Pár dní mám HD STB a nestačím se divit. Ač mám nedaleko tři pražské vysílače, na STA chytám běžně jen 50/50 sígnálu (síla/kvalita). Za moc to nestojí, ale s yagi anténou mám ještě méně. Co mne ale překvapuje víc je velké kolísání signálu a to nejen v řádu vteřin, ale i hodin. Třeba včera mi to v cestopisu dávalo chvílemi zprávu, že není signál žádný! Že by úmysl?
Jak to? Volal jsem na info, ale řekli mi, že 4.multiplex vysílá O2 a jim do toho nic není, abych se obrátil na ně.
[COLOR=red]Jak je možné, že předali vysílání soukromé firmě?[/COLOR] Který navíc je motivována, aby si lidé kupovali signál od něj. Nač jim ho dávat zadarmo?? Připadá mi to, že řízenými výpadky jen tlačí lidi do placených služeb. V podstatě účinná taktika.
A nikoho to nezajímá. Hlavně kupte si HD telku s HD DVB-T, ale až koupíte, poznáte, že je vám nanic, měl jste si koupit jen se satelitním tunerem.
Klasické vysílání TV nemá rozlišení ani půl Mpx, je neuvěřitelně zastaralé, celých 60 let! A HDTV je stále doslova v plenkách. Vysílačů je jak šafránu a jsou slabé. O 3D ani nemluvě. Kolik desetiletí ještě mají uživatelé čekat?