Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 44 z 44

Téma: Skylink - problem

  1. #31
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    Zdravím kluci

    dnes mi přišla karta Výměna, dal jsem ji do modulu Diablo 2.3 a do tv Panasonic a bohužel nic nejede. Dotď o bylo na starou kartu ók, ale na tuhle je tma. Žeby to chtělo jiný modul?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Nebo by to chtělo kartu aktivovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Nebo by to chtělo kartu aktivovat
    Kdepak, kartu jsem aktivoval a nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    No aktivoval...? Četls oprávnění na kartě nebo vycházíš jenom z toho, žes něco odkliknul na webu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    No aktivoval...? Četls oprávnění na kartě nebo vycházíš jenom z toho, žes něco odkliknul na webu?
    odkliknul na webu....ale bohužel diablo mi nenaběhne na oprávnění...informaci o ATR mi zobrazí, ale Subscriptions, kde to oprávnění zřejmě je, tak když dám ok, tedy zobrazit, tak to nic neudělá a po chvilce skočí hláška modul nebyl vložen
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Pak je modul v háji nebo si s ním Panasonic nerozumí. Osobně bych teda zrovna v tomto případě koupil Mascom (http://www.omko.cz/modul-mascom-cryptoworks-irdeto/), protože smysluplnost Diabla mně nějak uniká (leda by ti zůstal navíc a chceš ho využít).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Pak je modul v háji nebo si s ním Panasonic nerozumí. Osobně bych teda zrovna v tomto případě koupil Mascom (http://www.omko.cz/modul-mascom-cryptoworks-irdeto/), protože smysluplnost Diabla mně nějak uniká (leda by ti zůstal navíc a chceš ho využít).
    je ale divné, že na něm chodí stará karta skylinku i cslinku...ale nová nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Staré karty Skylinku a karty CS Linku pracují v Cryptoworks, zatímco nové karty Skylinku už jenom v Irdeto (ICE verze mají sice emulaci Cryptoworks, ale to ne vždy funguje).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    objednal jem ten mascom...snad to bude ok....

    jinak díky chlape
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od Doktor1962 Zobrazit příspěvek
    je ale divné, že na něm chodí stará karta skylinku i cslinku...ale nová nic
    Ale tu je práve tá odpoved staré okej nová/irdeto/nie = diablo.
    Kombinácia panasonic+diablo+IRDETO = tma.
    Ostal mi pre stríčka náhodu.Sen tam ho využívam v Stb.
    Naposledy upraveno uživatelem Scorpion7: 01-06-2011 v 21:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    Citace Původně odesláno od Scorpion7 Zobrazit příspěvek
    Ale tu je práve tá odpoved staré okej nová/irdeto/nie = diablo.
    Kombinácia panasonic+diablo+IRDETO = tma.
    Ostal mi pre stríčka náhodu.Sen tam ho využívam v Stb.
    Proto jsem objednal Mascom. Pak někam odvezu Diabla na upgread a budu mít dva CAMy. Můžou se hodit v budoucnu oba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    A je po problému. Dal jsem nový modul a SKYLINK frčí i na Panáku s kartou ICE
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od Doktor1962 Zobrazit příspěvek
    A je po problému. Dal jsem nový modul a SKYLINK frčí i na Panáku s kartou ICE
    Tak,a je to tu po tme prichádza obraz / Panasonic+Mascom+Irdeto /
    To je ulava,že?
    Prepínací čas?Spokojný?SD/SD,SD/HD,HD/HD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    218

    Citace Původně odesláno od Scorpion7 Zobrazit příspěvek
    Tak,a je to tu po tme prichádza obraz / Panasonic+Mascom+Irdeto /
    To je ulava,že?
    Prepínací čas?Spokojný?SD/SD,SD/HD,HD/HD?
    Super úleva.....přepínací časy...no to je fofr....zkoušel jsem po sobě rychle zmáčknout ovladač a ono se nic neseklo, nic nerozpadlo....musím fakt doporučit tento modul do panáka, ale musí mít soft 1.23...ten je fakt vychytaný
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. DVB-S stb na Skylink a ORF
    Od Eman v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2012, 07:09
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-11-2010, 17:23
  3. DVB-S HD PVR Skylink (200-300 €)
    Od ace960 v sekci DVB-S
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 31-10-2010, 19:13
  4. problem - skylink
    Od milanecek10 v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-10-2009, 01:42
  5. Vantage 6000s a SKYLINK problém
    Od pwr v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 13:33