Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 44

Téma: Skylink - problem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    Dobry den, mam docela problem....ted mi skonila 2mesicni kabelkovka u skylink zdarma, tak jsem si aktivoval ICZ-MULTI HD na 01Mes a po urcite dobe(necely den) se mi vzdycky nova sport hd, eurosport hd...zakoduje. Vcera jsem volal na skylink tak mi poslali nejake soubory a 2hodiny jsem to nesmel prepinat a vsechno bylo OK ale vecer tentyz den se to zase zablokovalo...dneska jsem chtel volat na zakaznickou podporu a nikdo tam neni o(
    Nevite o mam delat? Dekuji za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od Interista Zobrazit příspěvek
    Dobry den, mam docela problem....ted mi skonila 2mesicni kabelkovka u skylink zdarma, tak jsem si aktivoval ICZ-MULTI HD na 01Mes a po urcite dobe(necely den) se mi vzdycky nova sport hd, eurosport hd...zakoduje. Vcera jsem volal na skylink tak mi poslali nejake soubory a 2hodiny jsem to nesmel prepinat a vsechno bylo OK ale vecer tentyz den se to zase zablokovalo...dneska jsem chtel volat na zakaznickou podporu a nikdo tam neni o(
    Nevite o mam delat? Dekuji za odpoved
    No neaká a možno aj správna odpoved sa časom nájde.Ale teraz su tu dva problémi,spomínaný skylink a problém teraz uvážit a zistiť,na čom to vlastne vzniká.
    Hlavne čo je to kabelkovka?Správne je kabelovka,alebo je to iná forma prenosu medii?
    Na čom to vzniká ten problém,je to Tv,Stb,HDPC,alebo PC a ine multimedialne zariadenie?
    Trošku viac info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    ahoj ja tomu zase tak nerozumim ale je to pres satelit, satelitni prijmac je Evolve Black Star HD a problem vznika pres TV(teda pokud ti dobre rozumim) po celou dobu co jsem to mel 2mesie gratis plus tech 20dni do aktivace tak to bylo v poho ale od 25.kvetna co jsem zacal platit tak zacaly problemy
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od Interista Zobrazit příspěvek
    ahoj ja tomu zase tak nerozumim ale je to pres satelit, satelitni prijmac je Evolve Black Star HD a problem vznika pres TV(teda pokud ti dobre rozumim) po celou dobu co jsem to mel 2mesie gratis plus tech 20dni do aktivace tak to bylo v poho ale od 25.kvetna co jsem zacal platit tak zacaly problemy
    Problém bude v Stb Evole,Tv je len monitor v tomto zapojení.
    Skylink vieme.
    Karta:CRW,ICE alebo IRDETO?
    Používaš internu čítačku v Stb alebo CA modul ktorý je v CI šachte zasunutý v Stb?
    Ak CA modul,aký?

    Určite Ti niekto poradí,ja odchádzam z netu až večer.Nemaj boj všetko sa to v pohode porieši,len trošku trpezlivosť,aj ked to človeka v prvej chvíli na..re.
    Ahoj.
    Naposledy upraveno uživatelem Scorpion7: 28-05-2011 v 09:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Scorpion7 Zobrazit příspěvek
    Problém bude v Stb Evole,Tv je len monitor v tomto zapojení.
    Skylink vieme.
    Karta:CRW,ICE alebo IRDETO?
    Používaš internu čítačku v Stb alebo CA modul ktorý je v CI šachte zasunutý vStb?
    Ak CA modul,aký?

    Určite Ti niekto poradí,ja odchádzam z netu až večer.
    Ahoj.
    kartu mam Irdeto a ctecka karet je zabudovana v Black Star Evolve
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,514

    Vyzera to na problem komunikacie STB s kartou. Skus aktualizovat fw STB (ak je to mozne).
    Tym, ze je to dokonca certifikovany pristroj skylinku, nemal by mat s citackou problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    zkousim aktualizovat a pise to error chjo...da se nekde firmware stahnout normalne z netu?? Nemuzu nic najit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Nemáš náhodou signál na hraně použitelnosti? Zrovna u HD programů to bývá dost častá příčina výpadků...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Nemáš náhodou signál na hraně použitelnosti? Zrovna u HD programů to bývá dost častá příčina výpadků...
    Ja bych rekl ze v poho navic 3mesice to slo a jak skoncilo gratis tak jsem zaplatil zatim na ten jeden mesic a od prvni chvile to zacalo...myslim ze v tom problem nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    jestli to pomuze tak mi to pise "e19-4 služba je nyní kódovaná"
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    no ja by som to tipol na to ze ti korektne neprejdu zapisy na kartu aj napriek tomu ze mas prijmas "skylink ready" a to je hanba pre skylink. nech sa na mna nehnevaju ale aby prijmac co ma byt "ready" pre skylink mal problemy a prijmac hociaky iny co ma uni citacku funguje lepsie tak to je na zamyslenie pre skylink
    to Interista:
    skus aktualizovat firmware v stb a snad to pomoze inak prijmac obuchaj predajcovi o hlavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    aktualizovat mi nejde...dam Menu - Nastaveni - Informace - OTA aktualizace ....no a ted uz to nejde ani aktualizovat
    a kdyz jsem to chtel aktualizovat tak to odpocitavalo 30vterin a pak to napsalo nejakou chybu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    31

    kdyby to bylo treda discovery HD nebo neco jineho ale zrovna Nova sport HD a Eurosport HD kdyz je Roland Garros(jedine kanaly na ktere koukam)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    341

    [QUOTE=Interista;348420]kdyby to bylo treda discovery HD nebo neco jineho ale zrovna Nova sport HD a Eurosport HD kdyz je Roland Garros(jedine kanaly na ktere koukam) [/QUOTE

    tak napis skylinku aky mas sproblem a nech ti pomozu ked je to ich certifikate stb )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od Interista Zobrazit příspěvek
    kdyby to bylo treda discovery HD nebo neco jineho ale zrovna Nova sport HD a Eurosport HD kdyz je Roland Garros(jedine kanaly na ktere koukam)

    Tak by som sa k tomu nestaval,ved si za to zaplatil,a to je jedno či to Discovery HD,Nova HD alebo Jerevan HD je to tovar/služba/za ktoru si zacvakal.Tak to musí šlapat,nebudeš platiť za polovicu.Všetko musí fungovať čo si objednáš a zaplatíš.Máš Stb s certifikovaným Irdetom máš skylink ready tak to musí íst.No to len tak,aby som ta povzbudil.

    A teraz zopar otázok a potrebujem presné odpovede.Vrátim sa uplne na začiatok.
    Ked si volal do skylinku,/ak si pametáš/ako vieš že Ti poslali neaké subory?Prišiel Ti v Tv mail/pošt.obálka/?
    Dve hodiny čo si nemohol prepnut?Aký program si pozeral než ubehli tie 2 hodiny?
    Naposledy upraveno uživatelem Scorpion7: 29-05-2011 v 09:49
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DVB-S stb na Skylink a ORF
    Od Eman v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2012, 08:09
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-11-2010, 18:23
  3. DVB-S HD PVR Skylink (200-300 €)
    Od ace960 v sekci DVB-S
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 31-10-2010, 20:13
  4. problem - skylink
    Od milanecek10 v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-10-2009, 02:42
  5. Vantage 6000s a SKYLINK problém
    Od pwr v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2008, 14:33