Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Technisat technistar S1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    54

    Kolega má tento prijímač cca 2 týždne ale "česko-slovenské znaky" sa nezobrazujú správne, napr: časovač - ?asova?, jednoducho č je ?.
    Nahrávanie, Hdmi - CEC a iné je v poriadku, len som chcel že by sa menu čítalo bez problémov, no zatiaľ sme neprišli na nič.
    Poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od juraj08 Zobrazit příspěvek
    Kolega má tento prijímač cca 2 týždne ale "česko-slovenské znaky" sa nezobrazujú správne, napr: časovač - ?asova?, jednoducho č je ?.
    Nahrávanie, Hdmi - CEC a iné je v poriadku, len som chcel že by sa menu čítalo bez problémov, no zatiaľ sme neprišli na nič.
    Poradíte?
    Ano Juraj08 skusim.
    Sw je od výroby,alebo si už upgradoval na novší?/napíš verziu aká je v TT S1/.
    Zistíš to:Hlavné menu-Nadstavenie-Konfigurácia systemu.
    A tam je Software/3riad./
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    54

    Z výroby, vieš, pri inštalácii vyhodilo hlášku, že nový na stiahnutie nie je...
    Pozriem ale už len zajtra...a dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Posledna verzia fw na stiahnutie tu http://www.technisat-daun-fs.de/down...ar_s1_7325.zip Software-Version 2.46.0.6-1810
    je z 13.05.2011 ...
    Ale asi mas ten, lebo na jednom inom fore som prave cital, ze "a po spuštění jsem zjistil, že jsou zmršená některá písmena s diakritikou. Např. místo "časovač" je tam "?asova?""

    V prilohe mas predchadzajuci, skus ten
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 27-05-2011 v 22:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Az tu je priloha
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od juraj08 Zobrazit příspěvek
    Z výroby, vieš, pri inštalácii vyhodilo hlášku, že nový na stiahnutie nie je...
    Pozriem ale už len zajtra...a dík.
    Hlášku vyhodilo správne,cez satelit sa stiahnut vtedy nedal.Ale najskor u kolegu si zisti verziu sw v Stb.Porovnaj s tými,čo Ti tu pripravil golfLC.Ak tam bude v Stb verzia uplne iná ako su tieto dve prvu použi 2.46.0.5 - rozipuj a cez usb sprav upgrade.Nepomože potom daj 2.46.0.6/to je najnovší/ .No je možné že tam máš ten najnovší,tak potom použi 2.46.0.5


    Nevieš,nedokážeš,bojíš sa že niečo zmrvíš,nevadí žiadny problém TT S1 všetko spraví za Vás.
    Technisat má vynikajucu funkciu TechniMatic:to je automatická aktualizácia sw.Okamžite ked je nový fw dostupný na Astre1 19,2E automaticky sa nainštaluje bez tvojej maličkosti.Ti si spokojne spíš,a v určitu hodinu v noci/ktorá je nadstavená v menu prijímača/prebehne kontrola,či nie je dostupný nový fw.Ak áno stiahne-nainštaluje.Dve veci musia byt dodržané.Stb aspon v polohe StandBy a nadstavená Astra1 19,2./dá sa to aj stopnut v prípade že budeš robit upgrade len cez usb/.

    Všetko je to v základnom menu,každá položka sa dá rozumne nadstaviť.Nie je to ten naj Stb,čo sa týka funkcii jeho surodenci vyšie maju toho viacej,ale je tam toho celkom slušne čo dokáže.Tiež výborná z mojho pohladu aj velmi užitoná funkcia ISIPRO/správca dat, info o nových kanáloch,ale aj o tých čo skončili, atd/,alebo SiehFern INFO s podslužbami - jeden stisk na DO a máš aktivovaný časovač,atd,atd.
    DAS IST ORIGINAL.

    Ahoj.
    Naposledy upraveno uživatelem Scorpion7: 28-05-2011 v 00:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    54

    Ďakujem za odpovede, urobím čo treba.
    Pekný víkend.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od juraj08 Zobrazit příspěvek
    Ďakujem za odpovede, urobím čo treba.
    Pekný víkend.
    Pekný víkend aj Tebe a pozor na setting/moja chyba,zabudl som Ti napísat a doporučiť zálohovat setting-ludovo povedane naladené programi/na to som zabudol.Prepáč,ale ved to poprípade znovu nadstavíte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    54

    Výsledok:
    Takže, "?" už je "č" ale sranda, nie "Nový časovač DVR" ale "New DVR Time" a sem-tam sa ešte niečo v menu po anglicky nájde.
    Je to prepojené so Samsungom a... nefunguje Hdmi-CEC. Predtým fungovalo.
    Nie je to ale žiadna tragédia, verím že časom to napravia.
    Osobne mám tiež TS a absolutna spokojnosť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od juraj08 Zobrazit příspěvek
    Výsledok:
    Takže, "?" už je "č" ale sranda, nie "Nový časovač DVR" ale "New DVR Time" a sem-tam sa ešte niečo v menu po anglicky nájde.
    Je to prepojené so Samsungom a... nefunguje Hdmi-CEC. Predtým fungovalo.
    Nie je to ale žiadna tragédia, verím že časom to napravia.
    Osobne mám tiež TS a absolutna spokojnosť.
    HDMI-CEC
    Skus pozrieť v memu T.T.S1 či je správne nadstavené HDMI Technilink.
    Hlavné menu
    Nadstavenie
    Specialné funkcie
    HDMI Technilink
    HDMI Technilink - zapnuté
    Power on function - zapnuté
    Power off function - zapnuté
    Audio cotrol function - to už nechám na Teba,či dáš on alebo off./ Regul.hlasitosti /
    Potom pomocou funkcie Anynet v Tv Samsung vyhladaj Stb a ulož.Odskušaj.Pokial to pred tým išlo je možné pri upgrade sa funkcie prepli do vypnuté.Takto som to nadstavil u suseda.Je pravda že ten ma Tv Panasonic,ale molo by to ist aj na Samsungu.Ked vypneš Technisat vypne aj Tv,a opačne.

    P.S. Pri upgrade ste robili aj továrko?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Mám od výroby (přijímač mám cca 3 měsíce) verzi 2.46.0.5 1486m a diakritika chodí bezchybně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    54

    Čaute, aj továrko. Technilink som nastavil ako si napísal. Diaktrika je v pohode ale niektoré výrazy sú v angličtine.
    Možno by som nemenil ani SW ale sám som mu doporučil TS tak ma tie otázniky kapku s.ali.
    Podľa mňa budúci SW vyrieši aj otázniky z 0.6-ky.
    Ešte raz, dík za rady a postrehy, možno ešte niekedy...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1009
    Poslední příspěvek: 27-04-2016, 20:18
  2. TechniSat TechniStar S1 problem
    Od past4 v sekci DVB-S
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 25-01-2013, 16:52
  3. TechniSat TechniStar SIR
    Od Pitomec v sekci DVB-S
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-03-2012, 12:42
  4. Technisat Technistar S1
    Od JoeCZ v sekci DVB-S
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 18-02-2012, 11:47
  5. DVB-S: TechniSat TechniStar SIR
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-01-2012, 18:15