Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: DVDLab - zvýraznění tlačítka

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    15

    Ahoj,
    potřebuji poradit co nastavit v DVDLabu, aby po kliknutí na tlačítko v menu, např. při výběru jazyka titulků, zůstalo tlačítko označené a mohlo se přejít na výběr k jinému tlačítku. Takže, označím tlačítko s anglickým komentářem, potom tlačítko s českými titulky - obě tlačítka zůstanou vyznačená a přejdu k tlačítku play.

    Děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no musis preskocit z jedneho menu , do druheho .. vysvietene tlacitko je vzdy len jedno ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    a v tom druhom menu to mozes "akoze" vysvietit = pozadie urobis aby to vyzeralo "akoze oznacene"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Zvyrazneni dvou tlacitek v jedne nabidce nejde. Kazda nabidka udela zjednodusene receno pouze jednu akci. Tedy prepne te napr. do dalsiho menu,spusti jednu jazykovou muutaci nebo zapne titulky,ale aby se ti spostily dve akce (mysleno dve tlacitka) a pak je jeste potvrdit,to se obavam,ze nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no ale da sa to spravit tak , ze ma clovek pocit ze je v jednom menu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Ze si to menu naklonujes? ... uprimne receno me nenapada jak jinak by to slo,ci jak to myslis
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no proste .. je to viac menu samozrejme .. ale uzivatel ked klika , tak vobec nemusi vidiet , ze to medzi nimi skace .. zavisi len od teba , ako sikovno to cele vymyslis ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Tak diky za objasneni ... ja jen ze bych si doplnil vzdelani ... puvodne me toto napadlo,ale tady jeden nevi,co zase objevite
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    15

    Ahoj, díky za rady. O tom klonování vím a zatím mi to moc nefunguje, ale zkusím se s tím poprat. pokud mi to nepůjde poprosím ještě o radu konkrétněji. Ještě jednou dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Citace Původně odesláno od star007 Zobrazit příspěvek
    Ahoj, díky za rady. O tom klonování vím a zatím mi to moc nefunguje, ale zkusím se s tím poprat. pokud mi to nepůjde poprosím ještě o radu konkrétněji. Ještě jednou dík.
    Je to velice easy. Vytvoris jedno menu a na liste je polozka myslim MENU a v ni si vyberes cloning. LAB ti potom vytvori autenticke menu. Tot vse
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    v Mastre je na to polozka DUPLICATE ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    v Mastre je na to polozka DUPLICATE ..
    Ale Maestro bylo vyvijeno jeste pred znamyma skotskyma oveckama,v te dobe jeste slovo klonovani neznali
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele 666dia
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    884

    kdysi jsem to dělal na DVD Astronaut, tak si to někde můžeš vypůjčit...
    jazykové menu nemá jednu obrazovku, ale čtyři (česky s titulkama nebo bez a anglicky s titulkama nebo bez)....
    http://dvdzone.tym.sk/download/astro.jpg
    Naposledy upraveno uživatelem 666dia: 12-06-2011 v 01:06
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVD Lab-zvuk tlačítka
    Od stanix v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-11-2008, 17:58
  2. Tlačítka v DVD Architectu
    Od LosPablos v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 14:24
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-01-2008, 16:24
  4. Tlačítka v DVDA4
    Od skaut v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-04-2007, 13:01
  5. DVD-lab PRO Tlačítka - Vyřešeno
    Od xfuckme v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2006, 03:04