Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Adobe Premiere Pro CS 5.5

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    272

    Nainstalil jsem si trial tohoto programu.Po spuštění v počítači nepřipojeném k internetu se program vůbec nerozjede.Ve specifikaci jsem našel jenom poznámku,že program může potřebovat připojení k internetu.Dělám něco špatně,nebo je to podmínka být připojen k internetu pro funkci tohoto programu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Nebude to tim,ze musis jeste provest validaci na jejich strankach. Nevim,jak je to u CS5,ale CS4 myslim chtela jeste autorizaci z Adobackych stranek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    272

    Citace Původně odesláno od MartasKP Zobrazit příspěvek
    Nebude to tim,ze musis jeste provest validaci na jejich strankach. Nevim,jak je to u CS5,ale CS4 myslim chtela jeste autorizaci z Adobackych stranek.
    Nic takového mi to nenabídlo,zkusím to připojit k netu a nějak zaregistrovat.Zkoušel jsem to i na PC,které mám připojené,nic to nehlásí,ani že je to trial.Jakmile odpojím net,nerozjede se to.Uvidím zítra se chystám na Premieru Elements 9 trial,uvidím co a jak.Ale jestli to chce trvalé připojení k netu tak to dlabu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Pak ti jedine zbyva crack,ale to na toto forum nepatri. Kazdopadne nekde v registrech je definovana bud webova adresa a nebo IP. Domnivam se,ze je to pro spojeni s Adobackym serverem pro aktualizace atd.
    kazdopadne je asi nesmysl aby si musel po celou dobu byt pripojen. Mozna pri spusteni,jestli to nevyzaduje prihlaseni na jejich server,ale to jsou moje domenky. CS4 mi beha i offline.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    137

    Citace Původně odesláno od MartasKP Zobrazit příspěvek
    Pak ti jedine zbyva crack,ale to na toto forum nepatri. Kazdopadne nekde v registrech je definovana bud webova adresa a nebo IP. Domnivam se,ze je to pro spojeni s Adobackym serverem pro aktualizace atd.
    kazdopadne je asi nesmysl aby si musel po celou dobu byt pripojen. Mozna pri spusteni,jestli to nevyzaduje prihlaseni na jejich server,ale to jsou moje domenky. CS4 mi beha i offline.
    Skôr by som povedal, že bude nutné doplniť niekoľko ip adries, prípadne domény do súboru hosts v systémovom priečinku c:\windows\system32\drivers (píšem z hlavy tak som si nie moc istý). Ale neviem či je to zákonné. Každopádne by som sa obrátil na technickú podporu adobe. Aj keď nemáš zakúpenú licenciu a chceš vyskúšať len trial mali bi ti pomôcť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    272

    Děkuji Vám všem za reakce.Dnes jsem opět stáhl trial Premiere CS5.5 pomocí ID účtu,který mám u Adobe od registrace photoshopu CS4.Použil jsem přímo jejich Asistant Manager.Bohužel po odpojení od internetu se opět program nerozjede.Po letitých zkušenostech s laborováním kolem Pinnacle Studia od verze 10 po Avid Studio nemíním už žádnému softu věnovat čas.Já chci nainstalovat,spustit a zkoušet.Pokud to nejde a to je evidentní,že premiere CS 5.5 trial potřebuje při rozjetí připojení k intrenetu,mě tento soft dále nezajímá.Omlouvám se všem za ztracený čas,který jste mi věnovali na zodpovězení mého dotazu.
    Ještě podotknu,že jsem si tento trial zaregistroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Uprimne receno,Premca je dle meho nazoru nejkomplikovanejsi strizna a Adobe je vseobecne nejvetsi zrout HW a proto od nich pouzivam jen PS,AE a AI,popripade FW. Premca me osobne hodne zklamala a vyse jmenovanym nesaha ani po kotniky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    272

    Díky za potvrzení,koukl jsem na grafika.cz a moc tam premieru nechválí a podle specifikace pro Premieru elements 9 to taky není žádná sláva.Není mi jasné proč nelze export do AVCHD, jenom import,přitom BD import export jde,uvidím zase polaboruju a budu pokračovat Ediusem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    S EDIUSem mam velice dobre zkusenosti,ale s verzi 5. O verzi 6 jsem se tu docetl neprilis lichotive veci. Nicmene je to HW asi nejmene narocny SW. Krome EDIUSu je jeste dobry Vegas,bohuzel s nim nema jeste zkusenosti.
    Co se produktu Adobe tyce,tak krome AE,PS a AI je to spousta vyhozenych penez.A co je hlavni velka HW narocnost a podle informaci tady z fora byt podporuji CUDA,tak spis jen marketingove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    356

    MartasKP - moje řeč. Sice některým stříhačům se to nebude líbit, ale mne už nikdo nepřesvědčí. I když Premče vděčím za to, že jsem mohl v promoakci přejít za dobrý peníz na Edius. Jen těch peněz za Premču (CS3) je mi porád líto. Jinak ale před After Effects smekám a stejně Photoshopem!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vše pro Adobe Premiere
    Od Mike v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-11-2014, 14:14
  2. adobe premiere
    Od Delfín v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-01-2012, 22:11
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 18:15
  4. Adobe Premiere cs5...
    Od Karffe v sekci Editace videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-05-2011, 19:00