Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 14 z 14 PrvníPrvní ... 4121314
Zobrazené výsledky: 196 až 202 z 202

Téma: Potrebuji poradit se satelitem.

  1. #196
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    138

    Snad ten cit mam.Pokud nestrhnu zavit nebo neurvu konektor tak se nic nedeje,kdyz to utahnu vic.Ne? Dnes jsem naistaloval i tu malou Kolarku a signal 97% bez zesilovace
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Je tu pořád Avatar uživatele panasonic650
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    1,137

    Citace Původně odesláno od martin_a4 Zobrazit příspěvek
    Jak se spravne dela F konektor? Diky
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=27870
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    138

    Mam skoro hotovo,jeste dodelat kabelaz a je to. Mam to tak spravne ty rozestupy?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_1455.JPG 
Zobrazení: 146 
Velikost: 1.19 MB 
ID: 11673  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Možná bych posunul VKV anténu a parabolu kousek výš kvůli sněhu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    138

    Ja vim,ze lepsi by bylo tu parabolu dat vys,ale zase to muze rozkmitat sat. Snih ze strechy stejne sjizdi,ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Jestli to hraje, nechal bych to tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Nováček Avatar uživatele becikpavel
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od peco Zobrazit příspěvek
    Nikdy som neriesil DVB-T, ale momentalne ma to zaujima. Pokial pouzijem zlucovac DVB-S a DVB-T, resp. ten multiswitch, tak do miestnosti privediem koax so zlucenym signalom. Ako ten signal zas rozdelim pre DVB-S a DVB-T prijimac? Vdaka.
    Na konci se dá účastnická zásuvka která to spolehlivě zase rozdělí, třeba tato: http://www.prijimacitechnika.com/tv-...gut-103.p.aspx
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 14 z 14 PrvníPrvní ... 4121314

Podobná témata

  1. Potrebuji poradit s vyberem TV
    Od crosshair v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-03-2011, 20:38
  2. Potrebuji poradit
    Od nicnic v sekci DVB-S
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-12-2010, 17:30
  3. Potřebuji poradit s výběrem rekordéru
    Od ibauer v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 07:56
  4. Potřebuji poradit s výběrem televizoru
    Od ibauer v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 19-12-2006, 17:12