Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ATI Radeon x600Pro VIVO

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele mark-q
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    24

    Zdravím... potřeboval bych pomoc s VGA ATI Radeon x600 Pro... chtěl bych zachytávat video, ale vůbec nevím jak a kde by se to dalo dělat??? jo a btw mám Catalyst 5.2 a nenašel jsem tam přepínání monitorů a TV nevíte kde to je??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    mal by si mať VIVO alebo TV v označení kary !
    Ináč nezachytíš nič
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele mark-q
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    24

    mno kdybych neměl VIVO tak sem nepíšu... nejsem takovej amatér jak to vypadá
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    mark-q
    No já po velkém úklidu nainstaloval taky 5.2 a ony mají úplně jiné prostředí, než 4.x a nenašel jsem přepínání frekvence monitor. Tak jsem se vrátil k 4.8, které důvěrně znám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Jano
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    601

    Citace Původně odesláno od mark-q
    mno kdybych neměl VIVO tak sem nepíšu... nejsem takovej amatér jak to vypadá
    to vivo v nadpise som prehliadol
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele mark-q
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    24

    mirekv
    Taky jsem o tom přemýšlel, ale zase nevim... možná zkusím OmegaDriver... ten by mel mit podobne prostredi 4.x... ale to nemeni nic na tom, ze nevim jak zachytavat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    mark-q
    Jo aha, to jsem přehlíd, no buď přímo ATI soft - MMC, nebo zkus ATV2000.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Pokud chceš nabírat do MPEG-2, doporučuju MMC. Na záznam do DV AVI je asi vhodnější něco jiného, protože MMC povoluje záznam pouze v rozlišení 704 x 576 (aspoň u mě).
    Drivery doporučuju Omegy (pro AIW a VIVO je potřeba samostatně stáhnout WDM). Před instalací nových driverů je potřeba kompletně odinstalovat staré.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Radeon 9250 VIVO - kolisani jasu pri zachytavani
    Od pavel473 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-07-2006, 12:32
  2. Radeon 9550 VIVO
    Od peacemaker_tvf v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-02-2005, 21:45
  3. ATI excalibur radeon 9200 vivo
    Od Mamonick v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 11:30
  4. TV na ATI RADEON 9200 VIVO
    Od imported_AL v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-08-2004, 07:46
  5. ATI RADEON 9200 VIVO
    Od spigy11 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-06-2004, 20:29