keď budeme hrať s rusmi, bude aj búrka...
keď budeme hrať s rusmi, bude aj búrka...
počul som, že rusi sa majú v utorok zobudiť![]()
Tie posledne dva goly Rusov proti Slovincom mi pripomenuli staru znamu zbornu. Velka skoda, ze za stavu 4:4 Slovinci nepremenili tu sancu. To by asi zostali Rusi zaspati a bolo by to dnes pre nas lahsie.
Kazdopadne nasim este stale verim, ze sa prejavia v plnej sile. Veril som im aj v nedelu, no netusil som, ze dokazu celemu Slovensku aki su neschopniPoondili to totalne, presne tak ako to vedia len oni. Ak budu zas hrat len "bago" a nebudu davat goly, tak to dopadne zle.
To není v tom. Dneska se týmy vyrovnávají. V Norsku a Německu je to o kvalitní práci s mládeží a neustálém posunu vpřed. Prostě nás dohánějí. Učí se (a to velmi dobře) hrát kvalitní hokej. Podceňovat němce, nory, nebo lotyše se nevyplácí. Dokonce si troufnu tvrdit, že s němci se už musí počítat i s možností bojů o medaile. Norové budou brzy následovat spolu s lotyši.ze dokazu celemu Slovensku aki su neschopni
peco: setkáme se ve finále! To už tu jednou bylo a dramatické!
To já zase takovým optimistou nejsem.
ja neverim , ze sa nasi dostanu do finale .. ani na medajle ..
tiez som pesimista
Uvidime ako budu nemci hrat dalej, ak budu pokracovat tak ako doteraz, tak tu medailu uhraju. Su naozaj velmi dobri. Je mozne, ze CR obhaji titul. Ved si pamatate ake mali problemy v skupine vlani a nakoniec ...
Mojimi favoritmi su kanadania, i ked im nefandimFandim SR, CR a Slovinsku!
No, aby to s tím štěstím nebylo teď obráceně.Ved si pamatate ake mali problemy v skupine vlani a nakoniec ...
nase "hviezdy" sa opat "predviedli", ale aspon som vyhral stavku...
Nehrali zle, lenze rusi hrali lepsie. Co uz, taky je sport. Uz len dufat, ze motyka vystreli a pojde to lepsie. Drzim im stale palce a dufam v ten najlepsi vysledok.![]()
Copak Rusi, na nich jsme si většinou vylámali zuby, snad se s něma nepotkáme!
Ono to bude tim ze ty staty maj moznost uvolnit finace jako USA (treneri z Ruska), Nemecko (treneri z CR-SK) atd. U nas se to u maldeze strasne zanedbalo zatim tezime z rocniku 80,70. A co predvadi rocniky 90 let az na vyjimky netreba ani komentovat. To snad vidi kazdy sam.![]()