Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 45 z 53 PrvníPrvní ... 354344454647 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 661 až 675 z 791

Téma: Panasonic TX-P42VT30, TX-P50VT30, TX-P55VT30, TX-P65VT30

  1. #661
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    Jinak teda musím s čistým svědomím prohlásit:
    "Obraz tohoto televizoru je opravdu těžké nesledovat!"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #662
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    59

    bocne pruhy sa mi nepodarilo odstranit pri 3D SBS , ak pozeram PC-TV,

    inak ide obraz dobre,

    ale pri 3D SBS , ked ho prehodim do 3D rezimu, vidim tiene, napriklad, zapnem 3D SBS, vidim 2 obrazy vedla seba na TV, prepnem do 3D rezimu, obraz sa spoji ale je rozmazany a rozdvojene osoby su tam , dam si okuliare , obraz sa spoji, ale slabo je vidno este stale to rozdvojenie, ak pozeram priamo cez externu HDD - TV , ziadne bocny hrany, ziadne tiene osob po zapnuti do 3D rezimu, a aj to rozdvojenie je slabsie ako cez PC-TV, ked pozeram bez okuliari

    a este aj oci bolia viac ked pozeram 3D cez PC ako cez exteru priamo do TV

    som skusal full 3D iso, a aj po nasadeni 3D okuliarov neviem odstranit cervenu, nechapem .

    mate nejake skusenosti, ako som pisal vyssie mam panasonic 55VT30
    Naposledy upraveno uživatelem misek: 29-01-2012 v 20:22
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #663
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    Jaký používáš "player" v PC? Jakou máš videokartu? Jaký rozlišení máš na videokartě nastavený pro tento televizor?

    Já zpočátku nastavil výstup z karty na 1080p, ale driver mi to na TV zobrazoval s černými okraji. Nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, ale 3D režim byl nepoužitelný, podobně jako popisuješ Ty. Když mě to iritovalo příliš, začal jsem se hrabat v nastavení driveru (AMD/ATi Catalist), tam vypnul tento "strečing" obrazu.
    Po té se obraz zobrazil v plném nativním formátu. A 3D přestalo mít problém. Jednak už je 3D a jednak telka celkem rychle detekuje, že se o 3D input jedná, a vyzve mě k přepnutí módu.

    Napadá mě jedině to, že máš nějak SW pokažený výstup z PC. Toť má zkušenost. Snad pomůže .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #664
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    59

    spravil som to co ty a funguje to, len budem musiet to menit, ked zapnem 3D film, lebo potom budem mat viac priblizenu obrazovku a seknute kraje

    nahodou s tym druhym problemom si sa nestretol? Aj po nasadeni 3D okuliari vidim cervene okolo postav, niekedy a to pri iso 3D, program pouzivam bud TotalMedia Theatre 5 alebo CyberLink PowerDVD 11 na prehravanie, neviem ci nahodou okuliare co boli k TV to podporuju, a treba ine okuliare, ale to je asi hlupost , ja inu moznost vsak nevidim

    a ako dostanem klasicke titulky do 3D, aby sa zobrazovali normalne.

    dakujem za pomoc
    Naposledy upraveno uživatelem misek: 29-01-2012 v 22:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #665
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    Ahoj.
    Nemáš zač.
    Jen poněkud nerozumím Tvému problému s přiblíženou obrazovkou.

    S těmi brýlemi, mám takový blbý dotaz: Jsou to origo Panasonic brýle, máš je zapnuté a nabité?

    U mě to vypadá tak:
    1/ z PC spustím SBS demo (např od LG nebo Panasonic) - film s titulky zatím žádný zakoupený nemám.

    2/ TV mi buď téměř hned nebo po krátké chvilce (záleží asi za jak dlouho "pochopí" že jde o 3D obrazový zdroj) začne hlásit cosi o tom, že detekovala 3D a ať si na DO přepnu TV na 3D režim.

    3/ Tlačítkem na DO přepnu TV do 3D módu. Obraz se jakoby rozostří.

    4/ Nasadím brýle (myslím, že je jedno kdy podniknu tento krok, protože si brýle s TV stejně "řeknou" kdy 3D jo a kdy ne ), ZAPNU brýle.

    5/ Asi za půl druhé sekundy pohled skrz brýle ztmavne a to znamená, že se v nich aktivovaly LCD. A zároveň je obraz již 3D a ostrý. Jakmile demo skončí, TV 3D režim vypne a brýle na základě toho deaktivují svou činnost a obraz je opět 2D a opět ostrý.

    Než jsem koupil Panyho, okukoval jsem pasiv 3D u LG a musím říct, že mi vyhovoval víc. Sice se mi zdálo, že je obraz v nižším rozlišení (oproti 2D), ale brýle levné, bez baterie, oči mne nebolely, prostě easy. To u aktivního systému říci nemohu. Musím se mnohem více soustředit, a není to prostě tak "smooth" .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #666
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    59

    1, SBS film , cize 2 obrazy vedla seba
    v catalyst control center v polozke scaling options, si viem priblizit obraz na panasonicu, cize na TV, tym odstranim tie cierne okraje, ktore sa mi objavia ked prepnem 3D SBS film, do 3D rezimu. Potom ako vypnem film, ostane mi priblizena obrazovka, mam seknute z kazdej strany, tak vratim spat na normalne priblizenie a je to pohode.

    2, Full 3D iso, toto by malo byt originalne 3D
    a s tym full 3D, tiez nemam zakupene, ale podarilo sa mi stiahnut 3D iso, ma to okolo 40 GB jeden film, nie je to SBS, cize ked zapnem nemam ziadne 2 obrazy vedla seba ale rovno spojeny obraz, ked prehodim do 3D rezimu, malo by mi ho cez okuliare pekne zaostrit a mal by som vidiet vsetko ostre, okuliare su nabite a zapnute samozrejme, ale tie okuliare mi nieco zaostria a niekde ostane rozmazane, potom okolo postav je taka cervena ciara, ktora ako keby tu postavu obkreslovala z jednej strany iba, neviem co mam nastavit aby som to 3D videl ako ked pozeram 3D SBS, pekne, bez smuh a inych hluposti

    okuliare mam tie co boli k TV

    Ja som pred kupou Panasonicu VT30 rozmyslal nad LG 55W650s s pasivnym 3D ale som si ho nesiel nikde ani pozriet, to bola asi chyba, odradila ma vraj nizsia kvalita 3D
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #667
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    428

    Pokud máš všecho správně tak 3D musí být perfektní,nejlíp otestovat přehráním mimo pc-flash,MMC
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #668
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    34

    Ahoj, dostanu do panaka nejakym zpusobem archiv ct a primy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #669
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    misek:

    Nevím zda se bavíme o tom samém (ale asi nejspíš ano ).

    Je to v Catalyst / Mé digitální ploché panely / Možnosti měřítka. Nahoře vybrat TV a dole VYPNOUT (odškrtnout checkbox).

    Samozřejmě je dobré mít na TV výstupu (u mě HDMI) nastaveno rozlišení 1080p. Tohle zase řeším pravým klikem na ikoně CCC dole vpravo na hlavním panelu, kde se nachází i např. hodiny nebo rozložení klávesnice. Po rozbalení kontext. menu u příslušného výstupu (něco jako "AMD Radeon HD .....") zvolit položku Nastavit oblast pracovní plochy na / HDTV / 1080p.

    Píšeš o již "předžvýkaném" 3D filmu. Mám za to, že si každý výrobce 3D zpracování, u té které TV, řeší po svém. Čili je potřeba mít to 3Dčko jako dvojobraz a nechat 3D "kotejl" namixovat telku. Protože jen ona "ví" v jakém tvaru má nakomponovat 3D obraz a zároveň jaké 3D brýle budou použity.
    Domnívám se, že to musí takto být, protože by potom 3D brýle ostatních výrobců byly kompatibilní se všemi nebo alespoň většinou TV na trhu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #670
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od jirik_cz Zobrazit příspěvek
    Ahoj, dostanu do panaka nejakym zpusobem archiv ct a primy?
    Ahoj.
    Máš možnost krmit TV z PC? Pokud ne, tak se omlouvám, ale nevím. TV na internet zatím připojenou nemám (wifi router je v servisu ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #671
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    59

    no na nieco som prisiel, ked zapnem full 3D.iso v power dvd 11, a vypnem 3D v tom programe, tam je jedno tlacitko kde zapnem a vypnem 3D, automaticky mi prepne do 2D a na TV zapnem 3D, uz nevidim cerveny tien (nieco take), ale nebude to potom len obycajne konvertovanie z 2D do 3D? A potom stratim kvalitu toho originalneho full 3D filmu. Hmm?

    marx0906 :

    SBS 3D som uz vyriesil, ako ty, tam uz nie je problem

    ale problem je s tou cervenou , zapni toto video, tam je ta cervena ktoru vidim aj ked mam zapnute okuliare , v niektorych scenach je vidiet cervene okolo postav, a toho sa neviem zbavit ani po zapnuti 3D na TV a zapnutymi okuliarmi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #672
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    428

    V power dvd máš nastaveno 3D ale anaglyf to je pro barevné brýle
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #673
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    59

    takze staci ak vypnem to 3D v power dvd, na TV nastavim 3D rezim, a nepridem o ziadnu kvalitu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #674
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    428

    V power dvd nastav 1.4 hdmi místo anyglyph a pokud přehráváš tento trailer tak se 3dčka nedočkáš na to potřebuješ half sbs nebo full sbs 3d rip.Anaglyph je pro barevné brýle a nepotřebuješ na to ani 3d tv.
    Naposledy upraveno uživatelem Karel72: 02-02-2012 v 16:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #675
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    59

    nie nie, tento trailer, to bol len priklad toho coho sa neviem zbavit (tej cervenej) , skusim este nastavit na 1.4 hdmi
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 45 z 53 PrvníPrvní ... 354344454647 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic TX-P42G20E, TX-P46G20E, TX-P50G20E, TX-P54G20E
    Od SlavoF v sekci Panasonic
    Reakcí: 2326
    Poslední příspěvek: 06-01-2019, 16:52
  2. Plazma: Panasonic TX-P50VT20E, TX-P54V20E, TX-P58VT20E, TX-P65VT20E
    Od dj_h3ll v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 363
    Poslední příspěvek: 30-12-2016, 08:42
  3. Reakcí: 930
    Poslední příspěvek: 16-06-2015, 20:13
  4. Reakcí: 1376
    Poslední příspěvek: 09-01-2014, 09:16
  5. Reakcí: 226
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 19:10