Neviete nahodou, kedy ma prist do predaja na slovensku? Chcem si ho kupit.... nikde som ho zatial nevidel...
Neviete nahodou, kedy ma prist do predaja na slovensku? Chcem si ho kupit.... nikde som ho zatial nevidel...
predpokladám, že "Panasonic TX- 50TV30" tak skoro asi nie
asi sa budeš musieť uspokojiť s Panasonic TX-P50VT30
toho by si sa mal dočkať v blízkej dobe
Tak je uz v predaji, zatial najnisia cena co som nasiel....
http://www.electroworld.sk/product/t...nic-tx-p50vt30
Zacinam jednat predajcami o co najnizsiu sumu... Kto da najnisiu tam kupim....
tak a je to kupene v pondelok mam tv Panasonic TX-P50TV30 doma a este som si prikupil Panasonic DMP-BDT310EG , aby to malo zmysel....
no a kolko € to vyslo?
Prosim admina, aby premenoval toto vlakno tak ako ma spravne byt: 50VT30
persson z nej bude teraz cely happy a uz mu to nespravne pisanie nazvu tv asi ostane, ale aspon hlavny nazov vlakna by mohol byt OK, aby vyhladavanie vo fore davalo relevantne vysledky.
Adminovi vopred vdaka.
_____
Mod I.M.: Vlákno přejmenováno
Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 28-04-2011 v 13:23 Důvod: Přejmenování threadu dle požadavku autora threadu
ak niekto chce kalibrovat panasonic TX-P50VT30 tu su na 2D a na 3D
Dnes som chcel napisat prve dojmy z noveho televizora, ale vdaka firme electroworld nebude s toho nic, bohuzial vsadil som na zleho kona. Taku neprofesionalitu som uz dlho nezazil a do buducnosti si od tejto firmy uz nic neobjednam :
28.04. 2011 som si u nich objednal Panasonic TX-P50VT30, kde mi obratom poslali mail predfakturou, kde okrem ineho bolo napisane, ze termin dodania je 02.05.2011 medzi 8:00 - 18:00, tak dnes - pondelok som od rana cakal na zasielku.... ale nedockal sa, okolo 14:00 som potreboval odist na hodinu prec, tak som zavolal operatorke electroworldu , ci by mi nevedela dat cislo na pana, ktory mi to ma doviest / co sa tyka operatorky bola velmi mila a ustretova, aby som nehadzal vsetkych do jedneho vreca /, operatorka mi dala cislo na zasielkou sluzbu, ze tu mi poskytnu vsetky informacie o mojej zasielke... Tak som zavolal tam a na moje velke prekvapenie mi povedali, ze zasielka z electroworldu im dorazi na firmu vecer PONDELOK a ze zajtra UTOROK mi to dovezu... Na moju otazku preco ma nikto nekontaktoval, ked sa zmenil termin dodania? Preco som vlastne bol dnes cely den doma?... mi povedali, ze oni s tym nemaju nic spolocne, aby som sa obratil na electroworld...
Tak som sa napokon obratil na elektroworld, operatorka mi oznamila, ze mali iventuru, ako sklad...Ked som jej povedal, ze mali dva dni na to , aby mi oznamili zmnenu terminu, to mi uz nevedela vysvetlit.../ inak do objednavky som musel povinne uviest moju mailovu adresu a telefon /... Cize dnes som prerobil, lebo podnikam a zajtra to vyzera, ze zas prerobim, cize s....m na cely elektroworld nabuduce, a nebudem podporovat neprofesionalov.... Je to vystraha aj pre inych ludi, ktory by si chceli oobjednat cez internet u electroworlu, aby si zobrali aspon tyzden volna....
Proste je to sluzba na urovni tej ceny plazmy , a divim sa Panasonicu, ze vobec predava takejto firme svoje produkty, ktora zvysoka s...ie na zakaznikov...
Naposledy upraveno uživatelem persson: 02-05-2011 v 18:28