Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: posun obrazu při efektu v AP

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Prosím o radu, zda někdo nemá stejný problém jako já.
    Pokud dám v Adobe Premiere CS4 vedle sebe například dvě stejná videa a mezi ně prolínačku, tak v místě kde najede "jezdec" na začátek prolínačky, se obraz posune přesně o jeden pixel doleva a po prolínačce se zase vrátí. Něco podobného mám i s titulky. Když se nalne poskočí nepatrně dopředu a těsně na hranici zalínání opět poskočí dozadu. Dělá to na veškerých výstupech (firewire, sdi, compozit, component), ale na monitoru PC to nedělá.
    Nejsem si jist, ale mám dojem že to dělalo i u AP CS2, CS3.
    Děkuji pokud mi někdo poradí. Je škoda že jinat docela dobrý program nemůžu z tohoto důvodu používat. Podotýkám že je to plná, koupená verze a já nejsem zdaleka úplný laik (alespoň jsem si to myslel).
    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    1,103

    Citace Původně odesláno od fastv Zobrazit příspěvek
    o jeden pixel doleva a po prolínačce se zase vrátí.
    Jeden pixel sem, jeden tam - pri tech milionech je to naprosto zanedbatelna hodnota....
    Ted vazneji:
    Neudavas, zda to dela u kazdeho Transition, zda v SD nebo HD, jake je zdrojove video....

    Jak jsi na to prisel? At mohou odzkouset i jini.
    Naposledy upraveno uživatelem 1hroch: 19-04-2011 v 19:10
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    960

    A dělá to i když tu sekvenci vyrendruješ-vyexportuješ ven do nějakého souboru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od 1hroch Zobrazit příspěvek
    Jeden pixel sem, jeden tam - pri tech milionech je to naprosto zanedbatelna hodnota....
    Ted vazneji:
    Neudavas, zda to dela u kazdeho Transition, zda v SD nebo HD, jake je zdrojove video....

    Jak jsi na to prisel? At mohou odzkouset i jini.

    Dělá to náhodně a nejen u prolínačky, ale i pokud obraz rozstřihnu a na druhou půlku dám efekt.
    Dělám v SD. Dělá to u všech zdrojů - natažené video přez SDI i Složky i u imporu fotek jako videosekvence.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od MIHI Zobrazit příspěvek
    A dělá to i když tu sekvenci vyrendruješ-vyexportuješ ven do nějakého souboru?
    Když to vyrendruju tak to dělá taky. Export do souboru nepoužívám tak nevím. Dokonce někdy když nerendruji tak to neudělá. U úvodních titulků to ještě skousnu, ale nerendrovat závěrečné titulky a doufat že se to po 50 minutách "vyjíždění" nezastaví, na to odvahu nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    252

    vyexportuj a uvidis.. to ti dela urcite jen v APP
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od KrocanX Zobrazit příspěvek
    vyexportuj a uvidis.. to ti dela urcite jen v APP
    Při exportu je to v pořádku, ale připadá mi zdlouhavé například 60 minut exportovat a dávat znovu na timeline když vše vyjíždím do kazety po SDI, nebo složkách.

    Děkuji za příspěvky, ale už to řeším dva roky. České zastoupení Adobe se mi na cca 5 - 6 zpráv nikdy během těch dvou let neozvalo. Jelikož dost často dělám s Ediusem tak jsem si ho nakonec koupil i s kartou a co se rychlosti a stability týče nedá se to srovnat. Export který v Premieře trvá 90 minut je v Ediusu hotov za 8 minut. Stálo mě to sice 50 tisíc, ale švihá to jako blázen. Jen škoda některých věcí které mi budou oproti Premieře chybět, ale stálo to za to. Já jsem začínal na Premieře už někdy kolme roku 1994, tuším verze 2, nebo 3 až po CS4 o které je řeč. Na kravinky dobré, ale jak jsem jí prosadil na profi práci v TV střižně tak zjišťuji že jsou s ní jen starosti. Omlouvám se jestli jsem někoho urazil, ale je to má zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Vytvorenie efektu
    Od silvercord v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 10:05
  2. Posun obrazu a zvuku na Fly TV Platinum
    Od quasi v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-01-2006, 16:31
  3. vegas - posun obrazu pres keyframy
    Od imported_roger v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-05-2005, 14:18
  4. malý posun taky posun
    Od Pave v sekci Filmy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-04-2005, 21:11
  5. posun obrazu proti zvuku
    Od imported_marty v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-12-2004, 21:33