Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: TV 2000 Expert Zvuk nejde v 5+1

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Franta1
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    8

    Zdravím, prosím o pomoc koupil jsem repro 5+1 a zvukovku 5+1.
    Nemůžu naladit zvuk ani to nešumí. po instalaci zvukovky karta nešla vůbec, takže jsim ji dal do jinýho slotu opět nainstaloval a karta běží ale bez zvuku. Ve všem ostatním zvuk jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Máš dobře zapojen audio kablík z tv karty do zvukovky ? Propojuje se uvnitř PC.
    Vyzkoušej možnosti nastavení audio v nastavení tv karty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Franta1
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    8

    To mám zastrčit káblík ze zvukovky přímo do TV karty???
    Teď mám z integrované zv. karty do TV karty.
    Takže to znamená z karty do karty ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pokud máš externí zvukovku, tak takhle:
    http://masek.webzdarma.cz/Kodeky/audioExpert.pdf

    Jinak, návody jsou na mých webových stránkách. Adresa je pod čarou tohoto příspěvku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Franta1
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    8

    Dík za radu už to jede taková banalita že.
    Horší problém je že nastavení zvuku v FM na modu Auxiliary funguje a v TV ne. nastavím to a dobrý, jenže přepnu další kanál a už tam naskočí mute. Vtom návodu co jsi mi přližil je nastavení zvuku Audio - Out Control line Formát CD player a Audio recording line taky Formát CD player. U mě se toliší že v Audiu Out je 7 módů a v Audio recording jen 5 a z toho 3 stejný jak v Audiu Outu, zkoušel jsem to různě nastavit a nejde mi to .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Horší problém je že nastavení zvuku v FM ........
    Co se týče FM, tam ti moc neporadím. Já radio nepoužívám, vedle PC mám hifi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Franta1
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    8

    FM Funguje ale TV zvuk ne, vypnu TV a zapnu hlas jede přepnu na další kanál a opět je MUTE
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Takhle to mám já, mám interní zvukovku:


    Ty máš externí zvukovku, tudíž ty hodnoty si musíš podle toho nastavit. To já ale nemůžu vědět jak.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde zvuk v Fly 2000 TV
    Od Emir_oldd v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-12-2009, 13:17
  2. Winfast TV 2000 XP Expert - nejde zvuk
    Od Rad v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-12-2005, 08:09
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 19:56
  4. WinaFast 2000 Expert - zvuk
    Od Makovský v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-05-2004, 11:24
  5. Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani
    Od Fireboy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 22:04