Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 319 z 319 PrvníPrvní ... 219269309317318319
Zobrazené výsledky: 4,771 až 4,785 z 4785

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #4771
    Nováček
    Registrace
    Nov 2019
    Příspěvků
    5

    Zdravím vespolek, jsem majitelem přístroje teprve týden a zatím jsem ve fázi nastavování a zkoušení, nicméně mám už dva dotazy:

    1) jak jste na tom s teplotou přístroje? Já mám po třech hodinách provozu 39,7°C na krytu a to mi připadá dost;

    2) registroval jste se někdo do hbo.go? U mě jsou obě nabízená tlačítka neaktivní, jak 7 denní zkušební provoz, tak i připojení ke stávající smlouvě.

    Děkuji předen za Vaše případné reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #4772
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Fast Monkey Zobrazit příspěvek
    1) jak jste na tom s teplotou přístroje? Já mám po třech hodinách provozu 39,7°C na krytu a to mi připadá dost
    Po problémech s přehříváním karet (mám 2, v aktivní části již byly hnědé) jsem sundal kryt a problémy s nerozpoznáváním karet zmizely. Navíc jsem nastavil "studený" start. Uvažoval jsem o zabudování ventilátoru so oblasti dekódovacích modulů, ale protože spod TV vyčnívá jen přední panel, zůstalo jen u provozu bez krytu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #4773
    Nováček
    Registrace
    Nov 2019
    Příspěvků
    5

    Já v něm zatím žádnou kartu nemám, jedu jen na DVB T, ale těch bezmála 40°C mi připadá hodně. Ještě ho můžu vrátit (ve 14-ti denní lhůtě). Proto jsem se ptal jestli je to u těchto přístrojů normální.

    Teď jsem všiml, že jsem mimo vlákno, mám totiž TechniSat Digit ISIO STC 4K Ultra HD, nicméně co by jste poradili, vrátit, či nikoliv?
    Naposledy upraveno uživatelem Fast Monkey: 26-11-2019 v 13:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4774
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,132

    ad teplota: doporučujem tvoj dotaz položiť naozaj vo vlákne Technisat DIGIT 4k UHD, pretože majitelia prijímača 4kUHD, ktorí by mohli odpovedať do vlákna k ISIO S1 zrejme nechodia.
    Moje skúsenosti v tomto ti nepomôžu, mám Technicorder, ten má ventilátor - aje keď som ho ešte bežať nevidel - a k tomu HDD vnútri, 2extra tunery, 2 CI moduly, veľká skrinka, takže porovnanie je irelevantné.

    ad HBOGO: môžem skúsiť v sobotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #4775
    Nováček
    Registrace
    Nov 2019
    Příspěvků
    5

    Díky za reakce, přesunul jsem dotaz (snad už) do správného vlákna. Byl bych rád kdyby jsi to hbo.go vyzkoušel, mě ty tlačítka prostě nefungují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #4776
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    199

    Pantelio a Isio S1 - bohuzial pri parametroch dvbs2/8PSK + SR 30000 + FEC 5/6 nefunkcne
    Ma niekto moznost potvrdit, aby bolo jasne, ze nie je problem medzi prijimacom a gaucom?
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #4777
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,132

    čo to znamená nefunkčné?
    pri zadaní parametrov v testovacom TP ukazuje silu signálu povedzme 90% ale kvalitu 0dB ?
    keď začal v minulosti Skylink so zmenami na FEC a zvýšením SR na 30000 tak mnohí - hlavne Panasonic TV - stratili príjem. U mňa to išlo na Technisate HDS2X + cryptoworks modul. Tento modul používam dodnes s ICE kartou aj keď bolo niekoľko článkov od zaručených odborníkov že tento modul z doby kamennej nemôže fungovať.

    nenaladil si náhodou niektorý z vrátených TP? Sice Pantelio nepoužívam ani som nikdy nepoužíval ale na prarabole bol nejaký článok, v nadpise bolo že vrátili 3 transpondéry.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #4778
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    199

    Ospravedlnujem sa za nepresnost. Kvalita okolo 9,7dB (zeleny pasik) na vsetkych troch aktivnych TP, parabola 80cm. Prijimac dlho vyhladava, ma velke problemy s identifikaciou programov, nazvy su ulozene ako Service xxxx (x=cislice). Po vyhladani a ulozeni prepnes na program a cierna obrazovka, ziadny obraz ani zvuk, kvalita stale 9,7dB, na liste sa objavi po chvili napr. znacka hbbtv. Ine programy z danej druzice aj s mensou kvalitou su ok, len nemaju kombinaciu parametrov, co som pisal vyssie.
    SW v prijimaci posledny.
    Naposledy upraveno uživatelem digitivi: 23-03-2020 v 22:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #4779
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,132

    sorry, nepoznám pantelio a súčasnú situáciu. to je FTA teraz alebo stále karta resp. modul?
    Pokiaľ si dobre spomínam, v ISIO S1 bola nejaká možnosť pre CI-modul nastaviť frekvenciu, niečo ako "clock" v menu. a u niektorých modulov a programov u skylinku po prechode na vysoké SR toto bolo potrebné prepnúť. Nenájdeš niečo také v menu prijímača?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #4780
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    199

    Pisem tu o FTA staniciach. CI (a jeho nastavenie) s prijmom nema nic spolocne, ziadny/a modul/karta nie je potrebna. Chyba bude zrejme v prijimaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #4781
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,132

    keď dáš vyhľadať programy, hovoríš že ich nájde a označí ako Service xxxx. Hľadanie končí tabuľkou, ktorá sa pýta "čo chcete urobiť s nájdenými stanicami?"
    keď vyberieš položku ručné radenie TV programov, otvorí sa obrazovka s dvomi polovicami.
    Na ľavej strane sú tie nájdené programy Service xxxx, správne? Ak len prejdeš šípkami na niektorý z týchto programov objaví sa ti obraz a zvuk za touto obrazovkou? alebo to nejde už ani v tomto kroku?

    čo by som ešte skúsil - poučený príkladom z môjho posledného príspevku k STC - flash reset
    niekedy robí naozaj zázraky. pravda je, že FEC 5/6 nepoužíva žiaden program v skylinku.
    ale napríklad Digi má takýto jeden TP inak všade používa FEC3/4
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #4782
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    199

    Pri ladeni programov - ano je to v dvoch tabulkach, v lavej su novonaladene a mozem si zvolit ci ich chcem zaradit do zoznamu alebo vymazat. Mozem ich oznacit krizikom, ale obraz nevidim, v grafike nie je okienko s nahladom na program. To je ale mimo temu.
    Flash reset som urobil ale nepomohlo to. Nemam Digi (modul) takze neviem ci by to rozkodovalo obraz aj zvuk, na 100% asi nie lebo som hladal dalsie TP s rovnakymi parametrami:

    Azerspace 46E Fr. 11095 H - ziadny FTA program nebolo mozne zobrazit, nazvy stanic boli zobrazene korektne
    Turksat 42E Fr. 11012 V - vysiela sa asi 70 programov (mozno aj virtualnych), jeden program Stingray (staticka kamera) je FTA - zobrazeny bez obrazu a zvuku, niektore programy mali korektny nazov, vacsina len ako Service: cislo. Zistil som ze cislo je zhodne s PMT Pidom.
    Hellasat 39E Fr. 10730 H - FTA program Powerspin - bez obrazu a zvuku, nazov programu bol ok.
    Vsetky uvedene programy boli korektne naladene a zobrazene inym sat. prijimacom (sunka za 60€), aby sa vylucil problem so zlym signalom.
    Summa Summarum - drahy prijimac z rady Premium Line nedokaze obraz a zvuk pri tejto konstelacii parametrov zobrazit. Ine prijimace (aj low cost) s tym nemaju problem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #4783
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,132

    všetky TP čo píšeš sú SR30000 a FEC 5/6 ?
    máš Digit ISIO S1, hoď sem ešte FW
    dám dotaz zajtra na Technisat chat.
    mám pevné paraboly, takže tieto družice neviem vyskúšať. ISIO S1 bol taký prechodový kus medzi HDS2+ a ISIO STC
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #4784
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    199

    Ano vsetky testovane TP boli DVBS2/8PSK, SR 30000, FEC 5/6
    Digit ISIO S International
    Hardware 37.6
    SW 2.52.13.3 (2830d) BL0(373)

    Este perlicka. Starsi Technisat (tusim Digit HD8SX) to zvlada (len EPG je zle). Nahravka Pantelia z HD8S, (format TSD) je v ISIU S neprehratelna - cierna obrazovka. Ine nahravky napr. z frekvencii Skylinku su medzi prijimacmi prehratelne. Takze ISIO S nedokaze z problemovych parametrov zobrazit live vysielanie ani prehrat nahravky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #4785
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,132

    ked naladis cez Pidy je to asi rovnako?
    tento prijimac bol pomerne rychlo nahradeny STC, zrejme podceneny HW a navyse u teba este int verzia tie boli vzdy niecim osekane.
    este pozriem az bude trochu casu zajtra na nemeckych forach ci niekto nepise ale oni vacsinou pozeraju 19E, maximalne este 13E a to je vsetko. motor alebo exoticke druzice trapi malokto
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 319 z 319 PrvníPrvní ... 219269309317318319

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07