Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 320 PrvníPrvní ... 234561454104 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #46
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Ad čas - buď nastavuješ krajinu v ktorej je automaticky správne nadefinovaný čas (u HDS2 aj je, skúsil som prejsť všetky krajiny čo tam sú) a potom už nepotrebuješ "GMT+" nastavenie - je preto šedé.
    Alebo bývaš v krajine, ktorá tam nie je alebo v prípade aktuálneho FW ISIO tam je ale soudruzi sa sekli. Potom máš možnosť definovať od GMT-11 až po GMT+12. Toto by som teraz neriešil, je to síce frustrujúce ale nastavil by som "země: zvolená užívatelem" a pod to "GMT+2". Nepôjde zrejme automaticky letný/zimný čas.

    Ad TechniCrypt - som zvedavý, či ho zoženieš, pokúšalo sa o to v poslednej dobe viacero ľudí, ale tie moduly sa už dlhšie nevyrábajú. Zmizli aj zo stránky technisat.de. Už je tam len Conax !
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Trochu ma trapi este jazyk menu z pricipu fungovania, nie pre jazyk.... Na skusku som prepol jazyk menu na madarcinu, vypol prijimac, nasledne po ulozeni dat pri vypinani a prepnuti do pohotovosti znovu zapol, madarcina ostala. Po naslednom prestaveni na cestinu, zopakovani krokov vypnutia a zapnutia ma privitala znovu anglictina.... tym padom som vylucil nejaku zavadu hw, ze si jednoducho nastaveny jazyk nevie zapamatat, nakolko napr. madarcina funguje. Je to len vec fw, zaujimave, ze hned po zapnuti na spodnej liste info panela mam cestinu, ktora sa behom sekundy prepne na anglictinu, proste nieco ju preplacne....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Proste ten prijímač sa snaží asi len vyjadriť to, ako jednotlivé národy fungujú - maďar je odolný a aj po 50 rokoch v nemecku si svoj prízvuk plne zachová (môžem menovať konkrétne príklady keby niečo). čech a slovák sa po 5 rokoch má problém dohovoriť rodným jazykom. (tiež môžem menovať).
    Maďari - berte to bez urážky to je realita, nehľadajte na tom nič zlé ani dobré.

    Je tam proste vo FW bug.
    Skús to poslať na technisat.de ako bug.
    Ako ide nahrávanie z 12109 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Nahrávanie z 12109 ide aspon na nova hd v pohode, ziadny probled, ci uz s posunom obrazu oproti zvuku, alebo kostickovanie, na ostatnych zatial neodskusam, hd balik mi uz skoncil, na novu aktivaciu zatial nemam cas Ale ta cestina by mohla fungovat, nakolko mame suseda cecha uz 35 rokov a stale mluvi Ale teraz vazne... Este k tym modulom, spominal si klony, tie SMIT moduly, nemas s nimi skusenosti, ci s nimi technisat funguje v pohode? Len v pripade, ze by som mal problem zohnat tie technisaty....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    S tymi modulmi je to asi zlozite...
    a tento Mascom by nebol dobry?
    http://www.omko.cz/modul-mascom-cryptoworks-irdeto/

    podla popisu by prave v Technisatoch mal fungovat a podporovat dual decrypt.

    golfLC-kde si kupoval ISIO?
    oplati sa mi pockat na verziu pre nas trh?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Hornet F-18
    No ak sa mi nepodari zohnat tie technisatacke, tak uz mi asi nic ine neostane....dik za info
    ISIO som zohnal cez kolegu z Rakuska, za 369€. Neviem vobec, kedy budu na Sk a Cz trhu, nakolko aj firma, co si mi poslal link na modul mi odpisala, ze teoreticky za 4-6tyzdnov by uz mohli byt v predaji, ale cenu mi vobec povedat nevedeli. Ale za cenu by som sa az tak netrapil, nakolko technisaty si ceny drzia podla odporucanych cien technisatu, co aj v mojom pripade bola ta cena v porovnani s ich web strankou. Ci pockat, alebo nie, tazka odpoved.... Ja by som uz necakal Ale musis ratat este s problemami vo fw pre nasu lokalizaciu, ako som uz pisal vyssie. Poslal som uz aj do technisatu moje poznatky, uvidime, ci sa ozvu, pripadne kedy sa objavi novy fw a co poriesi Ale v podstate, ked budem mat 2 moduly plne podporovane technisatom, prijimac plne funkcny, zatial s ENG, pripadne GER menu. Ta cestina sa vzdy po starte preplacne.....
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 26-04-2011 v 07:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    S tymi modulmi je to asi zlozite...
    a tento Mascom by nebol dobry?
    http://www.omko.cz/modul-mascom-cryptoworks-irdeto/

    podla popisu by prave v Technisatoch mal fungovat a podporovat dual decrypt.

    golfLC-kde si kupoval ISIO?
    oplati sa mi pockat na verziu pre nas trh?
    Mascom je v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    golfLC-diky, ta cena je bezna, zatial co sem pisali majitelia, tak bez HD+ karty sa da kupit aj s postovnym o nieco lacnejsie, ale tiez by ma ta cena az tak netrapila (rozdiel 10-20€ nie je vela).
    Skor dolezitejsie je nech to funguje ako si predstavujem u Technisatov, teda bez zbytocnych poblemov
    pockam este chvilu a spytam sa u Omka.

    Pitomec- ved tusim si mi ty poradil tie Mascom moduly
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Z technisatu mi odpisali, ze o uvedenych problemoch uz vedia, budu zakomponovane do dalsieho fw, sucasne z omka mi prisla odpoved ohladom tych mascom modulov, trochu som im rozpisal aj vyssie popisane problemy s isiom, hned mi odpovedali za ten systemovy cas, ze treba dat region Nemecko a slape v poriadku (takze je vidiet zaujem a snahu uviest tento prijimac na trh v stave, na aky sme pri technisatoch zvyknuti ) Zajtra by mi mali dojst aj tie technisatacke cw moduly, volal som do firmy, odkial som ich objednal, tak vraj su originaly, nie klony, zabalene v original technisat krabicke, tak uvidime, dam zajtra info, hadam uz bude slapat S1-ka tak, ako som od nej ocakaval samozrejme este bez tych kozmetickych uprav menu a spravneho systemoveho casu pri slovenskom regione....
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 26-04-2011 v 16:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Ad CI: neviem či skutočne zoženieš TechniCrypt lebo výroba už dlhšie nebeží. SMIT bol snáď klon.
    Takze 2ks moduly su tu, su Technisat TechniCrypt CW, vid foto.... takze este sa zohnat daju
    Este som v praci, ale hned, ako dojdem domov, vyskusam a dam info
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fotka.JPG 
Zobrazení: 287 
Velikost: 168.2 KB 
ID: 10619  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Takze 2ks moduly su tu, su Technisat TechniCrypt CW, vid foto.... takze este sa zohnat daju
    Este som v praci, ale hned, ako dojdem domov, vyskusam a dam info
    len trochu nechapem preco si kupil CW moduly. jasne, ze ICE karta Skylink v nich pofici, ale len cez CW. tym padom sa pripravujes o vsetky nove HD kanaly, ktore Skylink zavadza, plus SD, ktore presuva do mpeg-4, lebo tie ficia len pod IRDETO PI-Sys kodovanim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    231

    pofrčí mu všechno i na ICE
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Zdravim! Moduly osadene, prijimac ich hned nadetekoval, vlozene karty tiez. Po restarte tiez moduly nadetekovane, programy odkodovane. Problem je zatial v pripade, ak dlhsie pozeram program a zapnem PIP. Obraz z druheho tunera je zamrznuty. Ked ich prehodim medzi sebou do popredia a pozadia, ostane v popredi zamrznuty obraz uvedeneho programu. Po jeho prepnuti na iny program a nasledne nazad uz su oba programy PIP odkodovane a v poriadku zobrazovane. Ako keby ten druhy tuner zaspal a bolo ho treba prebudit. No asi este nejaka chyba vo fw. Ak aj nepouzijem PIP a len spustim nahravanie nejakeho programu po dlhsej dobe (cca 30min-hodina), program nahrava. Ale ak prepnem na iny program, nahravanie prveho sa prerusi. Ale ak posachujem s PIP predtym, ako som popisal, nahrava bez problemov aj oba programy. Este tam nieco robi sarapatu...

    A mal by som otazku na Dagyho, je este funkcny TP na upgrade tych modulov cez OTA? Lebo na TP12603 mi ten kanal Technisat (bez videa) nenajde... Pripadne, aky fw mas v tych technicrypt moduloch? Dakujem za info!

    Pre istotu som znovu spravil tovarko pred vlozenim modulov, nech tam nic zapisane zo starych modulov nie je a vysledok rovnaky.
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 27-04-2011 v 18:37
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od sirdo Zobrazit příspěvek
    len trochu nechapem preco si kupil CW moduly. jasne, ze ICE karta Skylink v nich pofici, ale len cez CW. tym padom sa pripravujes o vsetky nove HD kanaly, ktore Skylink zavadza, plus SD, ktore presuva do mpeg-4, lebo tie ficia len pod IRDETO PI-Sys kodovanim...
    Keby platilo to, co pises, nikomu by tieto progamy nesli, len ak by mal modul na IRDETO PI-Sys kodovanie...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Keby platilo to, co pises, nikomu by tieto progamy nesli, len ak by mal modul na IRDETO PI-Sys kodovanie...
    ja nepisem, ze ti nepojde nic, pisem, ze ti pojde len ponuka co bezi aj pod CW, ale vsetko nove co pridavaju, respektive presuvaju v SD do mpeg-4 je uz IRDETO PI-Sys only (dovod presunov? odstavit zdielacov pod CW)...
    Naposledy upraveno uživatelem sirdo: 27-04-2011 v 18:41
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 320 PrvníPrvní ... 234561454104 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07