Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 309 z 319 PrvníPrvní ... 209259299307308309310311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 4,621 až 4,635 z 4785

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #4621
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Chalani, nechcem Vám brať ilúzie, ale s fw-om to bude asi biedne. OxxO dalo ruky od toho preč, ani na DE verziu už nečakám novú verziu, ktorá by odstránila problém s nahrávaním dvoch HD programov s SR 29900 a to je vo funkciách niekde inde. International verzia sa už ani nedodáva. A vyšlo nové ISIO STC, tým pádom ide vývoj smerom skôr k nemu s doladením FW-u. Hlavný problé je asi v tom, že Technisat pri každej verzií fw-u na ISIO S de a international verziu musí platiť poplatok za certifikované čítačky,. Nemci majú svoj HD+ balík, s ktorým problém nie je a povedzme si pravdu, aj keby ste sa pozbierali povedzme 100 užívateľov, čo nepredpokladám, nakoľko 100 nás tu nie je dokopy ani s DE verziou, je to pre nich nerentabilné.... Aj keď náš zákazník, náš pán [emoji4][emoji2]

    Dagy to tu ohľadom SR 29900 s nahlásenim problému riešil za nás priamo s Technisatom a žiadna odozva...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #4622
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Pridam sa k tomu navrhu, suhlasim, mam DE verziu.
    Ale pridavam sa pesimisticky ku golfovi...tak to bude, sudruhovia uz ziaden opravny fw nevydaju. Aj ke vzhladom na to, ze je pristroj stale v predaji a stale dost drahy, by sa im to patrilo. Zostanme vsak na zemi a necakajme zazraky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #4623
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Hornet? Neskúšal si náhodou nejaký "stary" fw na ISIO S, či to tiež robí problémy s SR 29900? Či sa s tým cez víkend mám trápiť, alebo je to zbytočne? [emoji2]
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4624
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    golfe, neskusal som to, ale moj predpoklad je, ze to nepojde....ale ak by to slo, kto vie ake chyby sa tam zase objavia
    Uz som si asi aj zvykol, ako spekulujem nad nastavenim casovacov, co sa kde ma spustit, prepnut kanal atd mam z toho zabavu, rozculovanie nepomoze, tak si treba problem otocit a mame hracku.
    Sice niekedy pekne otravnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #4625
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Zdravím, myslím, že vlastníků ISIA všech možných u nás prodávaných verzí budou tisíce, a určitě každý si přeje, aby mu to vše fungovalo jak má a pokud jsem si koupil již tento top přístroj kvůli kvalitě obrazu(pokud je tedy odpovídající signál) a možnosti záznamu 2 programů, tak bych to tam očekával a ne se po pár měsících smiřoval s tím, že to prostě po počátečních problémech s moduly zase neplní své funkce naplno.To jsem si mohl koupit něco za 5 000...Takže by se měl výrobce postarat...,jenže bohužel, máme nové přijímače Technisatu a jde o to prodávat,že...
    P.S.V noci jsem zkusil udělat záznam ZDF neo HD a ZDF kultur HD(oba programy na 11362),záznam obou programů bez problému.Pak Záznam ČT 1HD a na ostatních HD našich programech očekávaná tma a nemožnost 2. záznamu HD programu, že by to nakonec bylo v modulech a ne HW ISIA? Němci na základní volnou širokou nabídku nepotřebují žádné dekódovací moduly, které u nás musí být, aby nám to náhodou někdo nevykoukal...Pak mi napadlo při záznamu ČT1HD přepínat programy jestli přeci jen něco nenaběhne z HD programů(SD jsou sledovatelné) a hle z našich, tedy slovenských najednou naběhl obraz STV HD, dále však ostatní slovenské HD programy jen tma...Pak jsem zkusil zjistit co ISIO udává o přenosových datech.Tak STV HD má udávanou Symbolovou rychlost 27500, ostatní naše a slov. HD pr. , které měli tmu mají rychlost 29500 nebo 29900-může to být tedy příčina nemožnosti záznamu 2 HD programů současně? A co mi přišlo zajímavé a divné:Němci mají u HD programů Symbolovou rychlost jen 22000( aspoň z těch několika zkoušených) a co nechápu,že velikost obrazu něm.programů byla 1280x720( a obraz výborný) a naše HD programy ukázali velikost obrazu1920x1080, i když byl evidentně vysílán pořad netočený v HD...
    Naposledy upraveno uživatelem petrportal: 20-01-2015 v 17:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #4626
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    46

    Ahoj,chtěl bych přes Digit Isio poslouchat rádio RockZone 105,9,ale když ho v Isiu live zvolím pomocí www,
    tak se mi načte hlavní stránka RockZone 105,9. Potom dám poslouchat online,ale naskočí pouze šedá obrazovka.
    Mohl by to někdo z vlastníků Technisatu vyzkoušet,jestli vám to jde spustit ?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #4627
    Nováček Avatar uživatele Martinez1
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    55

    tak potom som ochotný dať aj ja ruky preč a popozerať sa po náhrade za ISIO IE, napr. Golden Interstar Xpeed LX3, Coolstream HD2 Tank 2x DVB-S2 alebo potom už
    VU+ DUO 2 (2 x DVB-S2), Xtrend ET 10000 HD (2xDVB-S2) aj keď s linuxom - neutrinom hd sa zatiaľ veľa nepoznám...
    neviem či by som ešte kúpil Technisat STC (nech OxxO aj technisat potom rozmýšľa prečo nie je predaj) aj keď je to tiež možnosť.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #4628
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Citace Původně odesláno od slava68 Zobrazit příspěvek
    Ahoj,chtěl bych přes Digit Isio poslouchat rádio RockZone 105,9,ale když ho v Isiu live zvolím pomocí www,
    tak se mi načte hlavní stránka RockZone 105,9. Potom dám poslouchat online,ale naskočí pouze šedá obrazovka.
    Mohl by to někdo z vlastníků Technisatu vyzkoušet,jestli vám to jde spustit ?
    Díky
    Nedal si priamy link, kde si to skusal, tak som dal strykovi goooglovi ulohu, vyskusal som asi dva linky tie nesli - tma ale na
    http://www.play.cz/radio/rockzone-radio/ to funguje OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #4629
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    46

    @Hornet F-18
    Děkuju ti,zkusím až přijdu z práce domů a dám vědět.
    Procházel jsem to jejich Isio live,kde dříve bylo plno světových rádií,třeba i rádia skupin např. AC/DC,ale už tam jsou jen německý.
    Celkově ten internet na Isiu asi zbytečný.
    Ještě jednou dík za zkoušku rockzounu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #4630
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    46

    Zkusil jsem tvůj link na rockzone,a po delší době se rádio spustilo a to pouze mp3 64 kpbs.
    Např. s rádiem evropa 2 problémy nejsou.
    Chtěl jsem rockzone protože ho dost poslouchám v pc,ale v Isiu na to kašlu.
    Internet v Isiu k ničemu,také kvůli tomu jsem za něj dal devítku,že ho využiju.
    @Hornet F-18 Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #4631
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Citace Původně odesláno od slava68 Zobrazit příspěvek
    Zkusil jsem tvůj link na rockzone,a po delší době se rádio spustilo a to pouze mp3 64 kpbs.
    Např. s rádiem evropa 2 problémy nejsou.
    Chtěl jsem rockzone protože ho dost poslouchám v pc,ale v Isiu na to kašlu.
    Internet v Isiu k ničemu,také kvůli tomu jsem za něj dal devítku,že ho využiju.
    @Hornet F-18 Díky

    No, ide ti to nejako divne....skusil som si tu stranku ulozit, zvuk nabieha za cca 10sek a ide to 128 kbps kvalita sa tam da zvolit
    myslim ze 128 je na internetove radio bezna kvalita, ziadne zazraky v kvalite sa tam nedeju. Velmi malo radii ma 256kbps a ani to nezarucuje kvalitny zvuk.
    Ak ti nejde dobrenet, urob si zalohu a daj flash reset....


    net v Isiu nie je nijak oslnivy, ale je pouzitelny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #4632
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    No, ide ti to nejako divne....skusil som si tu stranku ulozit, zvuk nabieha za cca 10sek a ide to 128 kbps kvalita sa tam da zvolit
    myslim ze 128 je na internetove radio bezna kvalita, ziadne zazraky v kvalite sa tam nedeju. Velmi malo radii ma 256kbps a ani to nezarucuje kvalitny zvuk.
    Ak ti nejde dobrenet, urob si zalohu a daj flash reset....


    net v Isiu nie je nijak oslnivy, ale je pouzitelny.

    Prosím,nekoukl by ses mi ještě jak máš nastaveno :
    radio rockzone je pole kvalita a vedle je prázdné okénko.
    Když na něj klikneš tak se objeví nastavení přehrávače,máš tam něco zaškrtnuto ?
    A když to rádio pouštíš jakou zvolíš kvalitu z těch tří nabízených ?
    Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #4633
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    V tom prazdnom okienku mam 128 kbps a ked to rozlliknem mam tam kvalita vysoka
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #4634
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    46

    Ale ještě je tam možnost nastavení přehrávače :

    Používat
    Adobe Flash
    Používat Microsoft Silverlight
    Používat HTML5 audio

    Je také možné zakázat konkrétní typy streamů

    Přehrávat streamy ve formátu WMA
    Přehrávat streamy ve formátu MP3
    Přehrávat streamy ve formátu AAC (mohou být problémy)
    U každého je možnost zatrhnout,to by mě zajímalo jak to máš.
    Tam může být u mě problém v přehrávání.Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #4635
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Tieto moznosti tam su, ale nemam vybrate nic , nic som nepotvrdzoval. Zrejme si prijimac vybral to co dokaze prehrat.HTML5 funguje, a streamy wma a mp3, AAC neviem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07