Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 320 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #16
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Zdá sa, že KZLATAK si pošmákne ako prvý na HbbTV ČT na začiatku leta.
    http://www.parabola.cz/clanky/4283/c...je-hbbtv-v-cr/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    Mno, pokud zase nebudou v ČT zdokonalovat něco, co je standard a neudělají z toho něco, co je kompatibilní jen s vybranými přístroji Jinak HbbTV na některých německých stanicích funguje, vypadá to zajímavě, jsem zvědav, jak to dopadne v ČR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Zachytil som nejaku info, ze Isio je k dostaniu... vie niekto nieco blizsie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    Zachytil som nejaku info, ze Isio je k dostaniu... vie niekto nieco blizsie?
    Dnes mi ISIO přišel z Chemnitzu, využil jsem kontakt od kzlataka (dodatečně děkuji) na 1. stránce tohoto fóra, domlouval jsem se tam anglicky, žádné problémy a velice vstřícné jednání. Takže má-li někdo zájem, vřele doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    Není zač, dej pak vědět, jak jsi spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Hapax Zobrazit příspěvek
    Dnes mi ISIO přišel z Chemnitzu, využil jsem kontakt od kzlataka (dodatečně děkuji) na 1. stránce tohoto fóra, domlouval jsem se tam anglicky, žádné problémy a velice vstřícné jednání. Takže má-li někdo zájem, vřele doporučuji.
    Taky se slevou za kartu? Vzhledem k tomu, že jsem z Liberecka, kontaktoval jsem obchod v Zittau a zde mi řekli, že tam žádná karta není a tudíž není co slevit. Mají ho sice skladem, ale za plnou cenu 369€.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Hapax, ak bola cena? je s tou kartou za 360€? alebo bez karty za tu istu... lebo zatial co som nasiel ponuky, karta nebola pisana.
    Nasiel som uz aj ponuky na polskych strankach, za cca 1350-1400 zlotych - priblizne 340€.
    Je zvlastne, ze v okolitych statoch ho maju vsade, len tu nie.... beriem cz/sk spolu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Cena po domluvě 325€ + 15€ doprava, bez karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Hapax, to je fajn cena, vyzera, ze to je seriozny obchod
    a ako si platil? prevodom na ich ucet, pay-pal, dobierka asi nie...
    a este ako dlho to trvalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Dostal jsem mailem fakturu a tu jsem zaplatil převodem, trvalo to asi 10 dní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Fajn, diky, hodne sa mi to pozdava asi to toho idem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    kzlatak - ako dopadlo to kocečkované nahrávanie? Myslím že to je problém spolupráce karta-modul-CI+ slot.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    Mno já nevím, teď je to ve fázi, kdy ISIO nahrává vcelku v pohodě, kostičky jen občas, nevím, co pomohlo, aktualizoval jsem FW, Skylink spustil nový transpondér, ... Já teď čekám na technika, aby mi pošteloval parabolu, protože mám podezření, že problém bude v síle signálu (u transpondéru 12109 jen 6,9 - 7,8 dB) a objednám nový přenosný HDD. Pokud to dopadne, tak bych řekl, že je vše vyřešeno a moje konfigurace funguje bez problémů (2x Technisat Technicrypt + 2x Skylink (ICE HD + Next). Dám vědět. Jsem teď ve fázi, kdy normálně používám timeshift, nahrávám pořady, které chci zkouknout a smazat, ale na nějakou dlouhodobou archivaci to ještě není, protože to jednou začas zadrhne (tak 1x za půlhodky).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Technisat Technicrypt je dobry modul aj pre nove karty ICe a Irdeto? Je mozne pouzit aj ine CAM moduly? Je ich dost velky vyber, da sa v tom urobit kopanec, alebo netreba spekulovat a kupit len original?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    kzlatak: zadrhne 1x za pulhodinky znamená, že v obraze je krátké seknutie alebo že nahrávka proste zamrzne?
    V každom prípade, toto nie je normálny stav. To je k ničomu.
    Uvidíš čo po donastavení antény, daj vedieť.

    Hornet: Technicrypt sa už nevyrába, takže bohužiaľ pokiaľ nemáš už mať nebudeš.
    ICE karty budú fungovať v týchto moduloch pretože prekladajú Irdeto kodovanie do reči cryptoworksu pre Technicrypt.
    Čisté Irdeto v tom nepôjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 320 PrvníPrvní 12341252102 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07