Zdá sa, že KZLATAK si pošmákne ako prvý na HbbTV ČT na začiatku leta.
http://www.parabola.cz/clanky/4283/c...je-hbbtv-v-cr/
Zdá sa, že KZLATAK si pošmákne ako prvý na HbbTV ČT na začiatku leta.
http://www.parabola.cz/clanky/4283/c...je-hbbtv-v-cr/
Mno, pokud zase nebudou v ČT zdokonalovat něco, co je standard a neudělají z toho něco, co je kompatibilní jen s vybranými přístrojiJinak HbbTV na některých německých stanicích funguje, vypadá to zajímavě, jsem zvědav, jak to dopadne v ČR.
Zachytil som nejaku info, ze Isio je k dostaniu... vie niekto nieco blizsie?
Není zač, dej pak vědět, jak jsi spokojen.
Hapax, ak bola cena? je s tou kartou za 360€? alebo bez karty za tu istu... lebo zatial co som nasiel ponuky, karta nebola pisana.
Nasiel som uz aj ponuky na polskych strankach, za cca 1350-1400 zlotych - priblizne 340€.
Je zvlastne, ze v okolitych statoch ho maju vsade, len tu nie....beriem cz/sk spolu.
Cena po domluvě 325€ + 15€ doprava, bez karty.
Hapax, to je fajn cena, vyzera, ze to je seriozny obchod
a ako si platil? prevodom na ich ucet, pay-pal, dobierka asi nie...
a este ako dlho to trvalo?
Dostal jsem mailem fakturu a tu jsem zaplatil převodem, trvalo to asi 10 dní.
Fajn, diky, hodne sa mi to pozdavaasi to toho idem.
kzlatak - ako dopadlo to kocečkované nahrávanie? Myslím že to je problém spolupráce karta-modul-CI+ slot.
Mno já nevím, teď je to ve fázi, kdy ISIO nahrává vcelku v pohodě, kostičky jen občas, nevím, co pomohlo, aktualizoval jsem FW, Skylink spustil nový transpondér, ... Já teď čekám na technika, aby mi pošteloval parabolu, protože mám podezření, že problém bude v síle signálu (u transpondéru 12109 jen 6,9 - 7,8 dB) a objednám nový přenosný HDD. Pokud to dopadne, tak bych řekl, že je vše vyřešeno a moje konfigurace funguje bez problémů (2x Technisat Technicrypt + 2x Skylink (ICE HD + Next). Dám vědět. Jsem teď ve fázi, kdy normálně používám timeshift, nahrávám pořady, které chci zkouknout a smazat, ale na nějakou dlouhodobou archivaci to ještě není, protože to jednou začas zadrhne (tak 1x za půlhodky).
Technisat Technicrypt je dobry modul aj pre nove karty ICe a Irdeto? Je mozne pouzit aj ine CAM moduly? Je ich dost velky vyber, da sa v tom urobit kopanec, alebo netreba spekulovat a kupit len original?
kzlatak: zadrhne 1x za pulhodinky znamená, že v obraze je krátké seknutie alebo že nahrávka proste zamrzne?
V každom prípade, toto nie je normálny stav. To je k ničomu.
Uvidíš čo po donastavení antény, daj vedieť.
Hornet: Technicrypt sa už nevyrába, takže bohužiaľ pokiaľ nemáš už mať nebudeš.
ICE karty budú fungovať v týchto moduloch pretože prekladajú Irdeto kodovanie do reči cryptoworksu pre Technicrypt.
Čisté Irdeto v tom nepôjde.