Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 270 z 320 PrvníPrvní ... 170220260268269270271272280 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 4,036 až 4,050 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #4036
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Dík za info.... Ja som sa vrátil z bety nazad preto, že stream v sieti išiel len z free programov. Uvidím, či bude voľný víkend, žeby som skúsil ešte raz tú beta verziu a nejako rozchodil ten stream, aj keď pochybujem, podľa mňa je niečo vážnejšie v tejto beta verzií, keď soudruzi tak makajú na final verzií...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #4037
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Mam Betu (verziu betu, nie zenu ),a nazov je ok. Ten stream asi nepojde rozchodit, nejaky problem tam bude, ked im to trva tak dlho.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #4038
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Zo stranok technisat.de zmzla beta verzia posledneho fw...zostali tam len posledne dva oficial fw 2.56.0.2 a 2.56.0.3
    Ze by sme sa dockali konecne vydania oficailnej verzie noveho fw?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4039
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Novy fw 2.57.0.2-2571e je vonku na strankach Technisatu. je tam zlepsenie Live streaming, DVR timer, uprava CI modulu a celkove zlepsenie.
    golf sem hodi urcite priamy link, tak mu nebudem do toho kecat
    dufajme, ze to bude ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #4040
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Hornet, dík za info, ale som mimo do soboty (kochám sa Tatrami, len škoda že na konferencií) takže až cez víkend. Už si ho testoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #4041
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Este som netestoval, asi az vecer, potom dam info.
    Tak sa dobre konferuj a vela nepite
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #4042
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    tak že by opravili ten stream kodovaných kanálov?
    Po výhražných rečiach od zainteresovaných ľudí sa už bojím, že vyjde nový FW ktorý zablokuje pre Irdeto kodovanie úplne všetko.
    golf, tie čísla/písmenká čo si priložil z ajfónu sú snáď MAC-adresa prijímača?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #4043
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Novy fw je OK po kratkom skusani ide vsetko, tak ako ma. Stream je funkcny, nahravanie bez chyby, dve subezne nahravky ok. Pretacanie HD tiez ok, pri sputania a zastavovania nahravky je plynule, bez akehokolvek sekania. Editacia nahravok bezproblemov. Opravili pristup na podadresare na HDD, Internetove linky v poriadku. Prepinanie kanalov plynule. Nabeh po zapnuti je tesne pod minutu, teda ako pri beta verzii, trochu sa to predlzilo oproti starsim verziam, ale to snad nevadi.
    Nerobil som tovarko, myslim, ze nie je potrebne. Nechal som len prijimac vypnuty zo siete asi na hod, po zapnuti a naslednom vypnuti do stand-by vlozeny USB a vsetko prebehlo hladko.
    Takze odporucam, kto chce, moze prehodit
    Dokonca sa mi zda, ze je obraz o nieco kajsi, ale to je snad len pocit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #4044
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    streaming do iného zariadenia ide aj počas nahrávania?

    EPG by ma zaujímalo
    - na koľko týždňov je teraz vopred?
    - pri 100 programoch sa zmestí koľko dní EPG do pamäte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #4045
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Dagy,
    stream ide samozrejme aj pocas nahravania, je to predsa dvojtuner, ked spustis aj druhu nahravku, stream sa zrusi - bez problemu.
    EPG na nasich programoch bohuzial len na tyzden, ale s tym Isio nic neurobi - to je vecou poskytovatela sluzby...
    na nemcoch som teraz pozrel, je EPG natiahnute az do 19.12.
    kolko sa zmesti do pamate pri 100 programoch netusim...mam nastavenych asi 60-70 programov a ide normalne.

    Neviem kde je problem - asi v telefone - pri HD programoch je stream velmi trhany, nepozeratelny, aj cez VLC aaj cez MX player, SD je ok. Moze byt v tom router? Isio s tym nema nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #4046
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    1/ stream ide samozrejme aj pocas nahravania, je to predsa dvojtuner, ked spustis aj druhu nahravku, stream sa zrusi - bez problemu.

    myslel som, keď nahrávaš niečo, či je možné to na inom zariadení tento záznam streamovať s časovým posunom. V jednej verzii to golfovi išlo len po ukončení nahrávky.


    2/ EPG na nasich programoch bohuzial len na tyzden, ale s tym Isio nic neurobi - to je vecou poskytovatela sluzby...

    jasné.


    3/ na nemcoch som teraz pozrel, je EPG natiahnute az do 19.12.
    kolko sa zmesti do pamate pri 100 programoch netusim...mam nastavenych asi 60-70 programov a ide normalne.

    znamená, že tých 60 programov máš uložených na 7dní u skylinku a u nemcov na viacej dní.
    u HDS2 totiž pri 100 programoch uloží do obmedzenej pamäte len 3 dni, ISIO má podstatne väčšiu pamäť vyhradenú. Ale či to zase nenarazilo na rozšírenie ukladania programov na 4 týždne.



    4/ Neviem kde je problem - asi v telefone - pri HD programoch je stream velmi trhany, nepozeratelny, aj cez VLC aaj cez MX player, SD je ok. Moze byt v tom router? Isio s tym nema nic.

    že by wifi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #4047
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Dagy len tak narychlo... Stream sa dá nastaviť ak sa logneš na IP ISIA a tam nastaviš interval ošahávania HDD na -1, čím nahrávku prijímač ju zadá do zoznamu okamžite po spustení nahrávania. Defaultne je sa mi zdá každých 60min scan.


    Hornet...
    Za nahrávky HD je to isté aj u mňa, či už na ipade, alebo iphone. Je to jednoznačne zariadením, nakoľko TV Samsung mi HD z ISIA prehráva bez problému.
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 21-11-2013 v 22:40
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #4048
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Hornet, inak dík za podrobné testy, hneď ako dojdem domov, hodim ho tam. Ešte by som Ťa chcel poprosiť, mohol by si mi niekam hodiť tvoju zálohu a link poslať cez SS, či sa mi s ňou rozchodi ten info panel s 1x stlačením www? Aj v nastaveniach internetu mám túto možnosť začiernenú, neviem ju editovať...

    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #4049
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    golfe, nie je problem poslat tu zalohu, ale obavam sa, ze "zavesit" to niekde je pre mna problem...pisem ti ss
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #4050
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Nejako je tu mrtvo. Nemci vydaju ocakavany fw a nikto nic ziadne pripomienky, skusenosti s novym fw?

    moja pripomienka, zatial to ide dobre, nenarazil som na problem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07