Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 21 z 320 PrvníPrvní ... 1119202122233171121 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 301 až 315 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #301
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Nikdy by som si nedovolil poučovať "service center" ale niekedy sa napr. chyby v software odstraňujú tak, že sa dá výpis úplnému volovi a ten väčšinou na prvý pohľad trafí, že niekde chýba lomítko, hviezdička a pod.
    Tak sa v tomto prípade ako vôl pýtam service centra -> je ten záznam čo sa nedá prehrať z FTA programu? je ten záznam z kryptovaného programu? je použitý CI alebo CI+ modul?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #302
    Je tu pravidelně Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od service center Zobrazit příspěvek
    A po upgradu na verzi 1837 si udelal tovarni nastaveni?? A jde ti nahravka nahrata ve verzi 1837, kterou mas na flesce spustit v PC, tedy ze vyjmu flesku z ISIO dam do PC a spoustim zaznam??

    No ja tu na stole uz mam ISIO international a tady ani rana, pak jsem vzal nemcoura a to same chovani.

    P.S. Samozrejme je nahravka prejmenovana, ale to jsem myslim snad ani nikdy nedelal kdyz to prehravam rovnou z flesky.
    Mně to funguje normálně. Mám firmware 1837, tovární nastavení jsem dělal dokonce dvakrát. Nahrávky přehraju v PC jak přímo z flashe, tak stažené přes MediaPort.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #303
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od service center Zobrazit příspěvek
    A po upgradu na verzi 1837 si udelal tovarni nastaveni?? A jde ti nahravka nahrata ve verzi 1837, kterou mas na flesce spustit v PC, tedy ze vyjmu flesku z ISIO dam do PC a spoustim zaznam??

    No ja tu na stole uz mam ISIO international a tady ani rana, pak jsem vzal nemcoura a to same chovani.

    P.S. Samozrejme je nahravka prejmenovana, ale to jsem myslim snad ani nikdy nedelal kdyz to prehravam rovnou z flesky.
    v mojom prispevku hned po upgrade na verziu 1837 som napisal......- zalohu ani starsiu, ani poslednu mi po tovarku prijimac odmietol, zaseklo ho, takze som vsetko ladil nanovo.... takze tovarko som robil.....
    Nahravam na externy eSATA HDD WD AV, vcera odskusane nahravky z kodovanych programov, vsetko slape ako ma, ci v PC, ci v ISIU
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #304
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Ze by to bolo na odskusanie s inou FLASH-kou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #305
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Klapaciuss:
    takže jediný (?) problém je blbnutie HD nahrávok v dual-decrypte pri prepínaní medzi kanálmi a súčasnom nahrávaní.
    a druhý malý problém je podladenie.

    Na mojom HDS2 pri prepnutí medzi nahrávanými programami (napr. v PIP keď zmačknem tlačítko "swap") prebehne po obraze niekedy zaštvorčekovanie, ale nahrávka je OK

    Počet prihlásených na problém podladenia zatiaľ len 4, tak sa zdá, že som tento problém precenil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #306
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Počet prihlásených na problém podladenia zatiaľ len 4, tak sa zdá, že som tento problém precenil...
    ....Dagy, neprecenil, len sa nechcu priznat, aby im nenadavali, ze maju Technisat, ale neboj, vsetci podla mna, co maju HD balik, tak podladovali
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #307
    Je tu pravidelně Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Klapaciuss:
    takže jediný (?) problém je blbnutie HD nahrávok v dual-decrypte pri prepínaní medzi kanálmi a súčasnom nahrávaní.
    a druhý malý problém je podladenie.

    Na mojom HDS2 pri prepnutí medzi nahrávanými programami (napr. v PIP keď zmačknem tlačítko "swap") prebehne po obraze niekedy zaštvorčekovanie, ale nahrávka je OK

    Počet prihlásených na problém podladenia zatiaľ len 4, tak sa zdá, že som tento problém precenil...
    Seznam problémů se zahrnutím posledních "výzkumů":

    1) Problém při nahrávání kódovaných nahrávek HD i SD, pokud během nahrávání přepnu sledování na nejméně dva další programy stejného transpondéru (dual decrypt s 1x Technicrypt CW 003/xy a Skylink ICE). Sledování online funguje, ale nahrávka od okamžiku druhého přepnutí nahrává tmu).

    2) Po zapnutí někdy nejde přes HDMI zvuk (všechny programy). Obraz je OK. Přes optický digitální výstup zvuk ale jde. Pomůže jen plný restart boxu. Je to náhodné. Tuto chybu zmiňují i v recenzi na http://www.digizone.cz.

    3) Nutné podladění o 4MHz u transpondérů s modulací 8PSK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #308
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od klapaciuss Zobrazit příspěvek
    ....2) Po zapnutí někdy nejde přes HDMI zvuk (všechny programy). Obraz je OK. Přes optický digitální výstup zvuk ale jde. Pomůže jen plný restart boxu. Je to náhodné. Tuto chybu zmiňují i v recenzi na http://www.digizone.cz.
    teraz ma napadlo, ako citam tuto tebou popisanu chybu, mne sa zase pre zmenu niekedy vypne zvukovy vystup cez koaxdigital, nepomoze prepnutie na iny program, len reboot, ale cez HDMI mi ide zvuk vzdy (aj vtedy, ked je uz optika dead) ....
    Napriklad na HD8-s-ke mi pri rychlom prepinani programov TV vypisala nepodporovany zvukovy format, ale po prepnuti na iny program zvuk uz isiel, tam sa vzdy len nieco seklo pri tom rychlom prepnuti medzi programami....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #309
    Je tu pravidelně Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od service center Zobrazit příspěvek
    A po upgradu na verzi 1837 si udelal tovarni nastaveni?? A jde ti nahravka nahrata ve verzi 1837, kterou mas na flesce spustit v PC, tedy ze vyjmu flesku z ISIO dam do PC a spoustim zaznam??

    No ja tu na stole uz mam ISIO international a tady ani rana, pak jsem vzal nemcoura a to same chovani.

    P.S. Samozrejme je nahravka prejmenovana, ale to jsem myslim snad ani nikdy nedelal kdyz to prehravam rovnou z flesky.
    Ještě jeden poznatek. Pokud má jméno nahrávky na Flashi v názvu mezeru, nejde nahrávka v PC z flashe přečíst ani přejmenovat. Nahrávku lze ale stáhnou pomocí Mediaportu, ale ne z rootu flashe (stejný problém), ale jen z folderu Recordings.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #310
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Skusal si uz inu flashku? Toto vyzera na vadu flashky, nie ISIA.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #311
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Teraz som odskusal moju flash TDK 32GB, teraz nahrata nahravka s nazvom 14.000.The Corrs - What Can I Do (1998).ts z TV DELUXE MUSIC (nekodovany program), prehram v PC bez problemov, z CTHD (kodovany program) nahravka pod nazvom 8.000.Strategie svobody.ts a tiez bez problemov tak asi mate nieco s flash-kami....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #312
    Je tu pravidelně Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    314

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Teraz som odskusal moju flash TDK 32GB, teraz nahrata nahravka s nazvom 14.000.The Corrs - What Can I Do (1998).ts z TV DELUXE MUSIC (nekodovany program), prehram v PC bez problemov, z CTHD (kodovany program) nahravka pod nazvom 8.000.Strategie svobody.ts a tiez bez problemov tak asi mate nieco s flash-kami....
    Otestoval jsem to ještě jednou. Pravdu díš. Problém nebyl s mezerou, ale s diakritikou. Omlouvám se za nepřesnost. Přes mediaport lze ovšem i soubor s diakritikou v názvu stáhnout z folderu recordings a pak je možno ho v PC i přehrát. Je to jednodušší než ho v boxu přejmenovávat. Čili potvrzuji, co si (golfLC) dříve sám psal o diakritice.

    Testoval jsem to i na SD kartě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #313
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Původně odesláno od Service center:
    A po upgradu na verzi 1837 si udelal tovarni nastaveni?? A jde ti nahravka nahrata ve verzi 1837, kterou mas na flesce spustit v PC, tedy ze vyjmu flesku z ISIO dam do PC a spoustim zaznam??

    No ja tu na stole uz mam ISIO international a tady ani rana, pak jsem vzal nemcoura a to same chovani.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Já jsem po upgrade na verzi 1837 nepřehrál staré záznamy ani v ISIU. V PC nepřehraji vůbec nic protože mám modul Cl+.
    Naposledy upraveno uživatelem Hapax: 01-06-2011 v 15:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #314
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Nikdy by som si nedovolil poučovať "service center" ale niekedy sa napr. chyby v software odstraňujú tak, že sa dá výpis úplnému volovi a ten väčšinou na prvý pohľad trafí, že niekde chýba lomítko, hviezdička a pod.
    Tak sa v tomto prípade ako vôl pýtam service centra -> je ten záznam čo sa nedá prehrať z FTA programu? je ten záznam z kryptovaného programu? je použitý CI alebo CI+ modul?
    Ja se rad necham poucit, ale skolacke chyby na mne opravdu neplati. Testovany byly dva flesh disky, dale jeden HDD, modul Mascom 1.23, Technisat. Nahravano z CT1, STV1, HBO HD atd atd ... Prejmenovano na "Dagy2" a stale nejde prehrat. Vratim stary FW, dam tovarko a vse jede jako vino!!

    Takze mediem to neni, jakmile dam novy soft a neudelam(!) tovarko tak vse stale vesele funguje, jakmile udelam tovarko uz neprehraji v PC nic .... tak ted jsem zvedav na rady ... a prijimacem to taky neni protoze to dela nemec i internacional verze ... takze zrejme spatna konstelace hvezd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #315
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    service center a co Ti vypisuje, ked chces prehrat ten problematicky subor? Lebo ako pisem, skusil som "cerstve" nahravky na usb key, ci uz z kodovaneho, alebo free programu a vsetko OK. A nahravku z free stanice Ti prehra bez problemu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 21 z 320 PrvníPrvní ... 1119202122233171121 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07