Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 219 z 319 PrvníPrvní ... 119169209217218219220221229269 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 3,271 až 3,285 z 4785

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #3271
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    Happy New Year 2013 bratia TechniSatacki...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #3272
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    82

    Zdravím Technisaťáky v novém roce 2013.
    Tak jsem zkusil na Nový rok nainstalovat Beta verzi nového FW. Podle prvního pohledu zatím funguje bez problémů ( ale popravdě řečeno na hodnocení je ještě příliš brzy). Zkoušel jsem streamování na PC ( klient XBMC) a funguje OK. Zatím jsem nezkoušel titulky a nejde mi přepínání audio stop. Lépe řečeno, přepnout jde, ale jiné stopy, kromě default, vyluzují jenom ticho.
    Takže uvidíme, ale tímto, po možnosti přesouvat nahrávky do složek, mi TS zase udělal radost.

    Takže ještě jednou vše nejlepší do nového roku 2013. Pirda
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3273
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,146

    Tak pozerám čo stojí Digicorder ISIO 1TB a je to bomba:
    - TechniSat.de doporučená cena 699 EUR
    - OMKO bez ceny. Pre Premium Line treba poslať požiadavku mejlom

    Technisat tvrdí, že premium line nebude predávať cez "necertifikovaných" predajcov a už vôbec nie cez internetové obchody.
    Dám do vyhľadávača a je to tu:
    - shoppie.sk, odtiaľ by som si nekúpil ani ponožky. Ale ISIO international predávajú aj čítačkou HD+ kariet (!!!) za internetovú cenu 729 EUR. Tretí rok záruky, ktorý je u Technisatu samozrejmý shoppie spoplatňuje položkou ca 80 EUR
    - borci z NAY sú ešte lepší 775 EUR a v obchode 799 EUR.

    Myslím, že musia ísť na dračku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #3274
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    Dagy, je to za hubičku
    digicorder je mooc predrazeny, radsej digit Isio a za stovku mas hdd a za zvysne eura mozes byt do konca roka nalozeny v liehu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #3275
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Strašný cenový rozdiel, už som o ňom spomínal ešte v začiatkoch tejto témy. Veď za tú cenu sú 2ks DIGIT ISIO S
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #3276
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    golfe,
    nejake nove skusenosti s beta verziou posledneho fw? Skusal si internetovy zoznam obnovit zo zalohy? Alebo je uz nezaujimavy?

    Skusal este niekto novu beta verziu?
    Naposledy upraveno uživatelem Hornet F-18: 05-01-2013 v 10:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #3277
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    golfe,
    nejake nove skusenosti s beta verziou posledneho fw? Skusal si internetovy zoznam obnovit zo zalohy? Alebo je uz nezaujimavy?

    Skusal este niekto novu beta verziu?
    ano mám ji nainstalovanou hned jak se tady objevil odkaz golfa a vše v cajku OK přeji ostrý obraz

    - - - - doplněno - - - -

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    golfe,
    nejake nove skusenosti s beta verziou posledneho fw? Skusal si internetovy zoznam obnovit zo zalohy? Alebo je uz nezaujimavy?

    Skusal este niekto novu beta verziu?
    ano mám ji nainstalovanou hned jak se tady objevil odkaz golfa a vše v cajku OK přeji ostrý obraz
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #3278
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Aj druhú kartu a modul, prípadne k jestvujúcej karte doobjednať kartu NEXT, ak si na hlavnej platíš nejaké balíčky...
    Zdravím všechny a přeji hodně pohody v novém roce. Golfe, z výše uvedeného mě vyplývá, že NEXT karta je funkční pouze v případě předplaceného balíčku ? Čili u základních programů je nefunkční a budu mít k dispozici pouze jeden tuner ? Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #3279
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    hapax, myslim ze Next je vytvorena preve k tomu ucelu, aby si mohol sledovat predplatene balicky na druhej karte, ale pozri si to v podmienkach na stranke Skylinku.
    Ale ked mas tento dvojtuner, tak sa oplati nejaky balicek predplatit, aspon HD plus
    Naposledy upraveno uživatelem Hornet F-18: 06-01-2013 v 11:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #3280
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Asi nemáš pravdu, protože PIP je funkční v základním balíčku v různých kombinacích kromě dvou HD kanálů. Ale mám problém, když při záznamu ČT1 přepnu na NovuHD nebo Primu HD, je záznam od toho okamžiku nečitelný (zmrazený). Takže mě napadlo, zda není problém v NEXT kartě. V SAT mám dekodéry Smith Cryptoworks a problém pozoruji cca 5-6 týdnů. Nahrávek moc nepořizuji a zatím to řeším tak, že při pořizování nahrávky nepřepínám 😊.
    Naposledy upraveno uživatelem Hapax: 06-01-2013 v 13:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #3281
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Druhá karta (Next)

    Služba je určená zákazníkom, ktorí chcú sledovať programy prostredníctvom Skylinku na dvoch televízoroch nezávisle na sebe v rámci jednej domácnosti.* Využívanie služby Druhá karta je taktiež výrazne lacnejšie oproti variante prevádzkovania dvoch bežných Skylink kariet.

    Podmienky a pravidlá služby Druhá karta:
    Záujemcovia o službu Druhá karta dostanú na základe objednávky kartu Skylink NEXT. Službu Druhá karta je možné objednať buď cez registračný web Skylink na adrese https://registrace.skylink.cz, alebo cez zákaznícky servis na čísle 595 694 310.
    Kartu NEXT je možné používať výhradne v rovnakej domácnosti ako materskú kartu. Ku každej materskej karte je možné objednať iba jednu kartu Skylink NEXT.
    Karta Skylink NEXT je typu Irdeto ICE a funguje ako v dekodéroch CryptoWorks, tak i Irdeto.
    Po objednaní vám bude karta zaslaná na dobierku.
    Mesačný poplatok služby Druhá karta je 3,30 Eur alebo 36,30 Eur ročne.
    Karta NEXT obsahuje služby totožné s materskou kartou.
    Pokiaľ po uplynutí 12 mesiacov zákazník nepredĺži službu platbou mesačného poplatku, budú na karte Skylink NEXT deaktivované všetky kódované programy.

    *Domácnosť podľa §115 Občianskeho zákonníka tvoria fyzické osoby, ktoré spolu trvale žijú a spoločne hradia náklady na svoje potreby.


    Toť ohľadom karty NEXT zo stránky Skylinku.....

    Hapax, verzia fw-u, ako máš nastavené dualdecrypt a clock na moduloch?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #3282
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Ohladom beta firmweru mam jeden novy poznatok, ktory by som poprosil vyskusat uzivatelom, ktori si ho tiez nainstalovali... Dam nahrat nejaky program REC tlacitkom, prepnem na iny program, vsjo OK, nahravka bezi a aj sledovany prepnuty program. Ak sa vsak vratim na program, ktory sa nahrava a cez SFI mu nasledne zadam REC tlacitkom, ze do kedy ma nahravat, nenaprogramuje timer prvej nahravky, ale spusti novu uz so zadanym timerom, co v konecnom dosledku sposobi nemoznost prepnut uz na iny program, lebo prijimac nahrava dve nahravky tej istej stanice z oboch tunerov, jednu len z REC prikazu a druhu z timeru z SFI.... Ak chcete pokracovat v prepinani na iny program, jednu z dvoch nahravok je potrebne zrusit, ak prvu, pridete o zaciatok druhej nahravky, ak druhu, o timer nahravaneho programu....

    Ak to mate aj vy rovnako, dajte vediet.....
    S najvacsou pravdepodobnostou sa vsak vraciam na predchadzajuci oficialny fw.... Stream radsej ozeliem....


    Odoslané z iPad pomocou Tapatalk HD
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 07-01-2013 v 06:19
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #3283
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    82

    Zdravím,
    uvažuji o koupi Western Digital My Book Essential 3000GB (v současné době asi nejlepší poměr cena/GB). Nejsem si však tak úplně jist, jestli ISIO zvládá disky větší jak 2 TB. Máte s tím někdo vlastní zkušenost a můžete potvrdit funkčnost ? Díky Pirda
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #3284
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Druhá karta (Next)
    Hapax, verzia fw-u, ako máš nastavené dualdecrypt a clock na moduloch?
    FW 2.52.0.2 BL3
    Cl duální kódování - vypnuto
    Cl hodiny - normální
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #3285
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    A v správe CI modulov sú bezproblémov viditelné obe karty? Alebo na jednom z dvoch modulov sa karta, prípadne aj modul počas nahrávania a prepnutia na iný program stratí?

    Nebolo to spôsobené upgr. fw-om na posledný???
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07