Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 13 z 320 PrvníPrvní ... 311121314152363113 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 4787

Téma: TechniSat Digit ISIO S1 - zkušenosti

  1. #181
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Ten posun frekvencie som zbadal aj ja, ale nie nejako pravidelne, myslel som, ze to blblo len mojim rychlym prepinanim programov, pripadne pri PIP. Na HD-8S som tento problem nemal nikdy, vonkajsia zostava rovnaka... v infe o TP povodna frekvencia
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    service center, vratim sa k tym cenam....odpisali mi z Technisat.de, ze zacinaju zasobovat a doporucena cena je u Isio S1 - 369€ a u Isio S - 399€(tam je myslim navyse HD+)

    kedy sa zacne s predajom u nas, bude to este tento mesiac? alebo sa este caka na nejaky novsi fw?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    168

    Citace Původně odesláno od Hornet F-18 Zobrazit příspěvek
    service center, vratim sa k tym cenam....odpisali mi z Technisat.de, ze zacinaju zasobovat a doporucena cena je u Isio S1 - 369€ a u Isio S - 399€(tam je myslim navyse HD+)

    kedy sa zacne s predajom u nas, bude to este tento mesiac? alebo sa este caka na nejaky novsi fw?
    melo by to byt jiz tento tyden ... ale oni jsou dost slibotechny, tohle uz je posunuty termin, tak snad to vyjde, ISIO S u nas nebude nebot je urceno jen pro nemecky trh, jak spravne pises je tam hd+

    Výrobek je zařazen do speciální exkluzivní edice PremiumLine, kde je jeho prodej stanoven smluvními podmínkami mezi firmou TechniSat GmbH a partnerem TechniSat PremiumLine.
    Jeho prodej přes e-schop není pro koncového zákazníka možný.

    Přístroje, které jsou označeny jako PremiumLine může prodávat pouze partner TechniSat PremiumLine nebo autorizovaný prodejce TechniSat.

    Kdo jsou ti partneri (ano bude jich vice v CZ i SK) a prodejci by melo byt zverejneno na technisat.cz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,331

    dik za info
    s tym predajom je mi to uz jasne, a ci uz to bude o tyzden-dva to nevadi. Dlho som vyberal, az som sa dopracoval k Technisatu a teraz trochu cakam na Isio, ale ved kto caka sa docka
    Snad budeme spokojni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    dve otazky na ISIO-S:
    1. ked je urcene len pre nemecky trh, je mozne prepnut menu aj do ineho jazyka ako je nemcina?
    2. ta HD+ karta sa musi nejak registrovat na predajni (v Nemecku) alebo bude aktivna hned po zasunuti do zariadenia?

    samotne zariadenie mi kupi sestra, ktora je v Nemecku vydata, takze nebude problem ak by robili nejake obstrukcie, ze to predaju len rodenemu nemcurovi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    1. Uz som pisal v predchadzajucom prispevku, ze fw je rovnaky pre oba prijimace, takze je tam aj cestina
    2. To Ti neporadim, nakolko ja som kartu nemal v baleni, ale na nete mas toto:
    Karta pre príjem nemeckých privátnych televíznych kanálov (Pro7 HD, VOX HD, Kabel1 HD, RTL HD, Sat1 HD) v HD kvalite spolu s kryptovacím modulom CI+. Sledovanie programov je možné bez aktivácie resp. registrácie karty počas 12 mesiacov. Kryptovací modul funguje len s príjimačmi s CI+ slotom. Karta funguje bez kryptovacieho modulu v prijímačoch DM800, DM8000 s príslušným software (OScam, CCCam).

    Poznámka: Hoci uvedená karta bez problémov funguje aj na Slovensku, je sledovanie uvedených programov legálne len na území Nemeckej spolkovej republiky. Cena vrátane dobierky na území SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    thx...

    co viem tak HD+ balik je na astre 1, takze mi bude stacit zakupit Monoblok Twin Astra1 a 3 ako mas ty a bude to pouzitelne aj pre SkyLink, motorceku som sa chcel vyhnut...

    ohladne tej registracie po 12 mesiacoch sa necham popytat sestru priamo na mieste cinu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    dalsia otazka: ked to dobre chapem, tak pre vyuzitie TWIN TUNERa by mali ist od LNB 2 koaxialy. na to som vsak pri tahani rozvodov (pri zateplovani panelaku) tak trochu pozabudol a mam predpripravu len na 1 koax (vid. foto). da sa aj za sucasneho stavu nejak s tym vydrbat napr. nejakou "rozdvojkou" pred samotnym STB?...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00071.JPG 
Zobrazení: 151 
Velikost: 854.8 KB 
ID: 10834   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00073.JPG 
Zobrazení: 150 
Velikost: 890.7 KB 
ID: 10835  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Sirdo, to si vydr.... al sam so sebou. Ja na tvojom mieste by som natiahol novy s pouzitim stareho koaxu na zatiahnutie noveho, su v ponukach aj precizne spracovane koaxy pre 2 a 4 vystupy. odporúčam rovno pre 4 vystupy a mas pokoj a rezervu aj do buducna.... Inak to cenovo dostupne nespravis....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: KOAX. KABEL quad-SAT.JPG 
Zobrazení: 159 
Velikost: 14.0 KB 
ID: 10839  
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    O**O ho ma, priamo TechniSat MULTYMEDIA Kabel - čtyřžílový, cena 78Kč za 1m, teraz som to pozeral na ich stranke, ak ho nezozenies niekde v okoli....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Vydr...al, vydr...al.
    Dá sa to spraviť pokiaľ nemôžeš nijako natiahnuť nový kábel napr. cez Technirouter 2/1.
    Ale ta cena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od sirdo Zobrazit příspěvek
    dalsia otazka: ked to dobre chapem, tak pre vyuzitie TWIN TUNERa by mali ist od LNB 2 koaxialy. na to som vsak pri tahani rozvodov (pri zateplovani panelaku) tak trochu pozabudol a mam predpripravu len na 1 koax (vid. foto). da sa aj za sucasneho stavu nejak s tym vydrbat napr. nejakou "rozdvojkou" pred samotnym STB?...
    2x Belden H121 tam dostaneš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    No este keby nam Sirdo napisal, ci ten otvor na koax v tej izolacii je hned aj prestup cez mur, alebo za zateplnenim ide koax do neznama
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    To by pak bylo na 2 věci
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Je tu pořád Avatar uživatele sirdo
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,323

    ta stena co z nej trci koaxial, nie je obvodova stena nejakej miestnosti, je to obvodova stena balkonu, cize na druhej strane je opat vonkajsie prostredie. samotny koax je vedeny pod polystyrenom az do miestnosti v elektroinstalacnej hadici, jej cast mozete vidiet na foto c.2 obmotanu okolo zabradlia. pruser je ten, ze vnutorny priemer tej hadice je len o malo vacsi ako vonkajsi priemer koaxu cize pre single-koax OK, pre duo/quad-koax asi uzke...

    p.s.: sa mi zda, ze vnutorny priemer tej hadice je 13mm, ale neviem urcite a teraz po tme to merat nebudem, skusim za dna...
    Naposledy upraveno uživatelem sirdo: 16-05-2011 v 20:10 Důvod: p.s.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 320 PrvníPrvní ... 311121314152363113 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TECHNISAT Digit HD8 SX
    Od pavzat v sekci DVB-S
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-01-2015, 20:50
  2. DVB-S: technisat digit isio s nahravanie
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2011, 20:47
  3. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21
  4. Technisat Digit C
    Od Stano_tvf v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 21:03
  5. TechniSat DIGIT HD8-SX
    Od miki77 v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 00:07